- Konu Sahibi ccerence
-
doğalgaz:20 ( daha kış başlamadı tabi)
akılım önceki aylarda da kombinin peteklerini yakmıyodunuz herhalde:)
yksam pişerdiniz şimdiye kadar buhar olup uçardınız,kışın elektrik fazla gelir anacım,
:1shok:Nasıl yani 20 YTL
, şekerim siz malezyada neyim mi yaşıyorsunuz hani yaz ya orası o bakımdan. Biz neredeyse şimdiden 15 günde bir 70YTL'lik gaz alıyoruz bekafamçokkarıştı
kız yok gene aynı odalar yanıyo..ama şuan battaniyenin altından yazıyorum sizekız bizim bina yeni büyükler bilir yeni bina ilk sene zor olur...bi de altımız boş... ısıtmak çok zor oluyo netcez bööleee..
valla aylık 150 yakıyozda bi yerlerimiz donmasın diyeD
ilk sene oldugu için 300yaksak anca sıcakta otururuz heralde
:tomato::tomato:
Kanımca ayvayı yediğinizin resmidir cerencenaniknanik
hehe sorma yaaa...valla gene bitti gaz düğünden kalan son bi yarım altın vardı (o da yeni geldi de ondan değilse kalmazdı) ona da bugün bozdurup gaz aldık akşam yüklücez... tatlicadiarzu
anam soguk kızzz buralar :icecream::icecream::icecream:
•kelebek•;1567825 .!.:elektirik daha mı ucuz olur ısınınca kapar sonra tekrar açarsınCADIARZU
o 100 km yola heç,minübüs ottbüs işlemiyo mu bacım,Bu konuda benim karnem çook kötü:1no2:
Valla abartmadan yazıyorum:
Kira: 250 (Babamın evi emekli accık katkı babından)
Su: 20
Elektrik: 50
Doğalgaz: kışın en fazla 200 yazın 10-15
Yol parası: Bu benim yanayan karam aylık 460-600 ytl arası (Hergün 100 km arabayla yaparsan olacağı busenağlama)
Kredi kartları: benim 300 eşimin 600-700
Mutfak: 300-350
Yine de elimden geldiğince tasarruf etmeye çalışıyom ama bu sabit giderlere özellikle yola hiiç bişi yapamıyorum. Bigün bi pompacıya kaçacam:çok üzgünüm::
Krocan niye altın alıyorsunki, paraylamı bakıyor görümcen Kuzey'e.
•kelebek•;1567452 .!.:dikkatini çekerim ben 22 yaşındayım senin ahmetinle el ele sinemalarda gezdiğin,o cafe senin bu cafe benim ankarayı altüst ettiğin vakitlerde bebek bakıyorum o kadar pratiklik yapalımsenağlamainek sütü içmiyor dr 2 yaşına kadar içmesin dedi.geceleri mama içiyor.ee çorba yapıyorum,makarna yiyor,et falan biz ne yersek yiyorda gece maması pirinçli bilmem neli onları çok seviyor:asigim:sabah kahvaltısını 2 günde bir değiştiriyoruz sıkılıyor normal kahvaltıdan kutu yiyor.ben balık sevmem hayatta yapamam onuda kavonozda alıyorumoyuncak çok seviyor kitap falan çok mutlu oluyor dayanamıyorumsenağlamakendime harcanan bir liüksüm yok ona dayanamıyorumsenağlamaevi dikkat edersen şirket ödüyor.
açıklamalarım bu kadar kayınvalidecim
Vallahi bravo sana Kronick.Hem ince düsündügün icin hem de esinin ailesine verdigin deger icin:1hug:
o 100 km yola heç,minübüs ottbüs işlemiyo mu bacım,
sen bu tekstil işine geri dön bence,hatta bana da öğret
Kira:yok
elek:40 ytl
su:30 ytl
çocuğun kreşi:300 ytl
aidat:yönetici karısıyam tatlicadiarzu
tlf:30 ytl
internet:30 ytl
araba kredisi,benim kredim offfffff bir sürü yazmakla bitmez ölmüşüz ağlayanımız yok senağlamasenağlama
nan onun bişe istediği yok emme bende eşşek diilimyaa:dilcikarkadar zahmet çekiyo hiç diğilse bi birikimi olur....aslında çok az bu.ne yapsam ödeyememm hakkını:asigim:
kelebek şekerim bu şirket iyi ki yarı hisseyide sizin üstünüze yapmıyo:1shok:nan niye ödüyo kiranızı bee:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?