- Konu Sahibi ccerence
-
•kelebek•;1567286 .!.:miktar belirtmeden sadece giderleri yazıcam yoksa benim matematik kaldırmaz giderleri hesaplamayıkafamçokkarıştı
elektirik,doğalgaz,su,digitürk,internet,ev telefonu,market haftada bir kere gidiyorum (ev 4 kişilik miktar vermiycem siz hesaplayın).kızın maması ortalama 225 tutuyor zaten sadece toz maması bide bu.
meyvesini,kutu mamalarını,bezini,kıyafetini,oyuncak parasını,aylık dr parasını saymıyorum bilebenim arabam yok arada benim yol masrafım oluyor,kredi kartı,kardeşime arada yol parası harçlık falan veriyorum
eşimin arabası şirketin cep telefonlarımız şirket,ev kirası,aidat şirketin ve buna rağmen öyle çook para biriktirme imkanımız olmuyor.tek ortak zevkimiz var dışarıda yemek yemek başka lükse parada harcamıyoruz:uhm:
elektirk 35-45ytl
su 15 ytl
kredi kartı 150 ytl
taksit 165 ytl
ev tlf 20 ytl
int. 30 ytl
market 200 ytl
gaz 60 ytl
cep tlf 12 ytl ( 2 ayda )
aidat 10 ytl
çok şükür idare ediyoruz. 2 çocuk var onların ekstradan masrafı çıkıyor mutlaka.Herşeyi kısıtlayarak kullanıyorum. Evim kombili ama salon ve 2 odayı petekleri kapattım yakmıyorum. gazdan çok tasarrufum oluyor. şuan eşim yurtdışında çalışmaya gitti bende 2 çocukla 1 oda ve mutfağın peteğini yakarak kullanıom.
mannak ilk evlendiğimiz sene ben çalışmıyodumbenneyaptımkitaksitlerimiz vardı,eşim yeni işe girmişti...500 ytl ile ev geçindiriyoduk...:mymeka:
çok hazindir benim hikayemsenağlama
para arttıkça masrafta artıyo pek tabi:dilcikar:
sen kendini yazsana dana anımm:mymeka:
kızım halasına her ay bi tam altın alıyorum.200 ytl civarı.e beziydi,ıvırıydı,zıvırıydı derkene oluyo alla anlamıyomsenağlamabak hüzünlendim geneesenağlama
kızım halasına her ay bi tam altın alıyorum.200 ytl civarı.e beziydi,ıvırıydı,zıvırıydı derkene oluyo alla anlamıyomsenağlamabak hüzünlendim geneesenağlama
ben de küçük ilerinin bebek odası olan var orayı ve salonu yakmıyorum..biz de oturma odasında oturuyoruz zaten...gene de bu kombi ne meret şeymiş yauuuw... tatlicadiarzutatlicadiarzuelektirk 35-45ytl
su 15 ytl
kredi kartı 150 ytl
taksit 165 ytl
ev tlf 20 ytl
int. 30 ytl
market 200 ytl
gaz 60 ytl
aidat 10 ytl
çok şükür idare ediyoruz. 2 çocuk var onların ekstradan masrafı çıkıyor mutlaka.Herşeyi kısıtlayarak kullanıyorum. Evim kombili ama salon ve 2 odayı petekleri kapattım yakmıyorum. gazdan çok tasarrufum oluyor. şuan eşim yurtdışında çalışmaya gitti bende 2 çocukla 1 oda ve mutfağın peteğini yakarak kullanıom.
Ayyyyy canım üzüldüm şimdi, başka lükse paraları yokmuş, tüh napsak şimditatlicadiarzu
daha ne lüksün olacak be:mymeka: bebene toz mama ayrı kutu mama ayrı alıyorsun, oyuncağın hasını alıyorsun, hangar gibi bilmem kaç katlı evde kalıyorsun, daha ne be daha ne,
Kızım sen niye bebene normal yemek vermiyonda habire mama tıkıştırıyon, bebe oldu 9 aylık(yanlış hatılıyor olabilirim) yer artık herşeyden
elektirk 35-45ytl
su 15 ytl
kredi kartı 150 ytl
taksit 165 ytl
ev tlf 20 ytl
int. 30 ytl
market 200 ytl
gaz 60 ytl
aidat 10 ytl
evet ben yeni evliyim su 70 ama işte parantez içinde yazdıgım nedenden ötürü...elektrikte 25-26 geldi hep bi bu ay 34 geldi o da niyeyse :S:S
öööle işte... (4aylık evliyim ben de)
doğalgaz kullandığın için canım, kombi elektrikli ondan:)
akılım önceki aylarda da kombinin peteklerini yakmıyodunuz herhalde:)yok kız önceki aylarda da yakıyoduk bi bu ay böle geldi neyse bakalım gelecek ay nası olcak... jeyyarjeyyar
zaten bi tek elektrik evlenmeden önce hesapladıgımız gibi geliyor :sm_cool::sm_cool:
:asigim::asigim:
•kelebek•;1567452 .!.::dilcikar:dikkatini çekerim ben 22 yaşındayım senin ahmetinle el ele sinemalarda gezdiğin,o cafe senin bu cafe benim ankarayı altüst ettiğin vakitlerde bebek bakıyorum o kadar pratiklik yapalımsenağlamainek sütü içmiyor dr 2 yaşına kadar içmesin dedi.geceleri mama içiyor.ee çorba yapıyorum,makarna yiyor,et falan biz ne yersek yiyorda gece maması pirinçli bilmem neli onları çok seviyor:asigim:sabah kahvaltısını 2 günde bir değiştiriyoruz sıkılıyor normal kahvaltıdan kutu yiyor.ben balık sevmem hayatta yapamam onuda kavonozda alıyorumoyuncak çok seviyor kitap falan çok mutlu oluyor dayanamıyorumsenağlamakendime harcanan bir liüksüm yok ona dayanamıyorumsenağlamaevi dikkat edersen şirket ödüyor:1rolleyes:
açıklamalarım bu kadar kayınvalidecim:roflol:
Ne kayınvalide olurmuş benden heeetatlicadiarzu
, tamam kelebek tamam yaa ağlatıcan benisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?