• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler-Kıdemli evliler...Evimizin masrafları;

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de dayımın oğluşuna bakmıştım yengem için hatta 2.ci bebekimize hamileyken yengem onla kaldım baktım dogumda yanında bulundum vs. ben de senin görümce gibiydim yengeme...
ama altınım yok hiiiiiççç :D:D:D

saolsun yengem de kendi çapında koşturur bir deridm oldu mu Allah razı olsun...yalnız size bir sır verem mi..o kuzenim mertuşşş bana aşıkdı biliyo musunuz...aşık olmuştu bıcırık...kız bak hatta biişiy oldu yengemle ben aynı anda kucaklarımızı bana koşa koşa geldiydi annesini hiç aramıyo kız sonra öyle bişiy olmasın yengem şimdi şimdi itiraf ediyo bazen gıcık oluyodum diye :D onların uzun çalışmalrdan sonra olmuştu sanırım ondan.. :D:D

valla kizlar sizlere soyle bir baktimda ben calistigim yerden hiç ayrilmamaya karar verdim a.s

sabah servis evden alıyor akşam eve birakiyor
kahvalti oylen yemegi akşam yemegi sirketten
kişlik yakacak odunumuzuda verdiler yeri gelince calisanlara erzak dagittirlar

biraz fazla caliştiriyorlar ama ne yapalim o kadar kusur kadi kizindada bulunur katlanacaz artik

:dance::dance::dance::dance:

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr
aynı yerdemi çalışıyoz dicektim emme sen Antalyaymış:)

valla kizlar sizlere soyle bir baktimda ben calistigim yerden hiç ayrilmamaya karar verdim a.s

sabah servis evden alıyor akşam eve birakiyor
kahvalti oylen yemegi akşam yemegi sirketten
kişlik yakacak odunumuzuda verdiler yeri gelince calisanlara erzak dagittirlar

biraz fazla caliştiriyorlar ama ne yapalim o kadar kusur kadi kizindada bulunur katlanacaz artik

:dance::dance::dance::dance:

canım ankara'da mısısn beni de alsana yanınaaa Şeniz a.s.

şaka b yana da ben de iş arıyorum bulamadım halaaaa kaç ay oldu halbuki hesapları ben de en az 600 alıyormuşum gibi yapmıştık... senağlamasenağlamasenağlama

canım ankara'da mısısn beni de alsana yanınaaa Şeniz a.s.

şaka b yana da ben de iş arıyorum bulamadım halaaaa kaç ay oldu halbuki hesapları ben de en az 600 alıyormuşum gibi yapmıştık... senağlamasenağlamasenağlama

canim gel antalyaya seve seve buluruz burda is sanaŞeniz
sıkma canini guzelim is bulmak gercekten zor allah herseyin hayirlisini versin ekmek once aslanın agzındaydı simdi midesinide gecti kuyruguna indi :çok üzgünüm:
işallah en kisa zamanda en hayirlisindan bir iş bulursun a.s.a.s.a.s.

canim gel antalyaya seve seve buluruz burda is sanaŞeniz
sıkma canini guzelim is bulmak gercekten zor allah herseyin hayirlisini versin ekmek once aslanın agzındaydı simdi midesinide gecti kuyruguna indi :çok üzgünüm:
işallah en kisa zamanda en hayirlisindan bir iş bulursun a.s.a.s.a.s.

teşekkür edeirm canım alsında bil fiil arıyordum hani bi çoguda gel görüşelim diyordu falan ama çogunda bi sorun oluyordu..en son 1000ytl mi ne maaş olan işe gittim...çocuk cv'me 5yıldız attı bundan daha iyisini bulamayız şu bu..patron da Allahhh dicektir muhtemelen dedi bi sürü beni bana övdü dedim neymişim ben ee tabi ben de kesin gözüyle baktım..

sonra bi baktım başkasını almışlar...

ee tabi o kadar heves edip böyle bişeyle karşılaşınca sogudum bakmıyorum 2haftadır...aslında o bebenin aptallııgı o değilse hiç bi işe oldu gözüyle bakmam el işi ne de olsa biri gelir vazgeçer onu alırlar belli mi olur...

:1ninca::1ninca:

canim seni cok iyi anliyorum buraya ilk geldigimizdede bizimde ayni olmustu esime iş ariyoruz o zaman nisanliydik daha evlenmemistik herkez ararız diyor adamın birisi senin dedigin gibi ovdu ovdu ben seni 1 hafta sonra cagiracam evraklarini falan hazirla dedi tamam dedik sonunda oldu bekle bekle adam bir turlu aramadi kalacak yerimiz yok tanidik akraba arkadas yok adam arayacak diye başka yerede bakmadik neyse 2 hafta sonra gittik adamin yanina adam ne dese beyenirsin ben size soz vermedimki :1no2:
olurmusun oldururmusun o adamın yuzunden cebimizde 1 liramiz kalmamisti o adama hala esiminde benimde ahi var bir gun karsisina cıkacaz onun yuzunde cok zor gunler gecırdıksenağlama
neyse tam vaz gectik iş bulamayacaz en iyisi geri donelim dedik akşam bilet alip donecegiz bir yere oturduk telefon caldı iş basvurusunda bulunmussunuz gelin goruselim baslayin diye allah iste her yerden sıkacak deyılya ogun bu gundur 3 yıl oldu aynı yerde calisir esim a.s
yani diyecegim sabret canim allah yardımci oluyor hiçummadıgın anda hersey yoluna gırıyor :nazar::nazar::nazar:

canim seni cok iyi anliyorum buraya ilk geldigimizdede bizimde ayni olmustu esime iş ariyoruz o zaman nisanliydik daha evlenmemistik herkez ararız diyor adamın birisi senin dedigin gibi ovdu ovdu ben seni 1 hafta sonra cagiracam evraklarini falan hazirla dedi tamam dedik sonunda oldu bekle bekle adam bir turlu aramadi kalacak yerimiz yok tanidik akraba arkadas yok adam arayacak diye başka yerede bakmadik neyse 2 hafta sonra gittik adamin yanina adam ne dese beyenirsin ben size soz vermedimki :1no2:
olurmusun oldururmusun o adamın yuzunden cebimizde 1 liramiz kalmamisti o adama hala esiminde benimde ahi var bir gun karsisina cıkacaz onun yuzunde cok zor gunler gecırdıksenağlama
neyse tam vaz gectik iş bulamayacaz en iyisi geri donelim dedik akşam bilet alip donecegiz bir yere oturduk telefon caldı iş basvurusunda bulunmussunuz gelin goruselim baslayin diye allah iste her yerden sıkacak deyılya ogun bu gundur 3 yıl oldu aynı yerde calisir esim a.s
yani diyecegim sabret canim allah yardımci oluyor hiçummadıgın anda hersey yoluna gırıyor :nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim canııımm çok büyük moral oldun bana...tekrar iş bakmaya başlıyorum yarın itibariyle...araya araya tel parasıda aşıyo ayol baya sengözlerimebaksanab bari girsek de işe yarasa :1no2:
millet duyarsız yaa ücret tatminkardır yazıyor arıyorum işi öyle bi anlatıyorki diyorum tam benlik işte büyük sorumluluk ofis yöneticiliği gibi bişey falan..peki diyorum ücret olarak ne düşüyorsunuz 450..ben de dedim utanmıyor musunz peki bu para için ücret tatminkardır demeye ilanda...

hayır yani şükür ona da şükür de öyle mi veirlir ilan...artı patronların bir gece bir akşam yemeginde yemege harcamaya kıymadıkları parayı çalışana emegi karşılıgı vermeye gelince neden ellerinin titrediğini de hep merak etmişimdir..:mymeka::mymeka:

kul hakkı diye bişey var!!!!!!!!!!!!!!

rica ederim canim umudugunu hic kaybetme ŞenizŞenizŞenizŞeniz
herkesin alnına yazılan bır nasip kismet vardir demekki zamani deyil hayirlisi deyil o yonuyle bak zamani gelince mutlaka olur a.s.a.s.

kira 400 ytl
araba kredisi 550
elektrik 40 ytl
su 30 ytl
aidat 85 ytl
telefon 25 ytl
internet 30 ytl
kontör masrafı :değişiyor
cocuk yolda belli değil
ve diger masraflar bu ne yaaa böyle hiç toptan yazmamıştım eyvah eyvahhh:çok üzgünüm:

Eli öpülesi kadınlarsınız valla.. Kendimden utandım burdaki yazılanları okuyunca benneyaptımki Harcamalarımı tekrar inceleme kararı aldım... Hiç yazmayayım masrafları...CADIARZUfisfisfis

Eli öpülesi kadınlarsınız valla.. Kendimden utandım burdaki yazılanları okuyunca benneyaptımki Harcamalarımı tekrar inceleme kararı aldım... Hiç yazmayayım masrafları...CADIARZUfisfisfis

yaz kız yazzz...meraklandırma bizi
:icecream::icecream::icecream:

kira=600
aidat=10
su =30
elektrk=40
tel=30
internet=30
eşimin tel=150Kötü Kazen
benım tel=15
kredı=300
mobılya=250(yenı evlıyızde)
kredı kartı=600(sabıt fazla oluyor eksık olmuyor)
eşimin sigarası=140
yol=150(ikimizin)
çocuk daha bebek masraf sadece bez...
aylık gelır 2oooytl..bu arada cıkın bakalım işin içinden:1shok:

doğal gazı unuttum=200................

elektrik 40 ytl
su 10 ytl burda su parası az geliyo
internet 40 ytl
cep tel ve evtel 100 ytl
mutfak 100-200 arası
tksitler 300 ytl
servis 210 ytl
bebek henüz yolda masrafları ne kadar olcak bilmiyoruz şimdilik gerekli olanları babaanne ler anne anneanneler alıyo
yakıt 100 ytl
kredi 500 ytl
bu arada biz ikimizde memuruz görüldügü gibi ay onu zor geliyo

ay evet eşimin sigarası güzel ekleme birde benim kozmetik filan şeyleri oluyo genelde 60 ytlfilanda o

yaz kız yazzz...meraklandırma bizi
:icecream::icecream::icecream:

Tamam yazmaya çalışayım benneyaptımki
Ben tek yaşıyorum şu anda...Bakalım neler çıkacak...

200 ytl Sigara masrafı...
150 ytl kuaför masrafı (ortalama--bu en az)
250 ytl benzin masrafı (ortalama)
200 ytl ısı masrafı
180 ytl cep telefonu ödemelerim (önceden tek hattım vardı şimdi iki hattım var düştü biraz bu masraf)
160 ytl taksitim var (son 2 taksit kaldı)
100 ytl OGS (ortalama)
250 ytl genel giderler (ev telefonu, digitürk, adsl, aidat, elektrik, su, sıcak su)
1500 ytl de kredi kartı en az (burada bilgisayar taksidi var 250 ytl, diğeri de market, giyim, kuşam, vs.) hiç 1500 altına düştüğünü hatırlamıyorum kredi kartımınbenneyaptımki :sm_confused:
....... Pazar masrafını hiç yazmıyorum, eskisi gibi fazla gitmemeye çalışıyorum...ayda bir falan pazara gittim mi en az 200 ytl bırakıp çıkıyorum.. geçen hafta gittiğimde 325 ytl harcamışım pazarda:uhm::bbo:

Kesin karar aldım, sıkı yönetim ilan ediyorum kendime harcamalar konusunda:çok üzgünüm:

bencede canım..

mesela ilk 2sinden başlayabilirsinnnnnn....

kira:300 ytl
elektirik:40ytl
su:15ytl
telefon:20ytl
internet:30ytl
taksit:110yt laralıkta bitecek işşallah
kredi kartı:aylık 300 ytl içinde taksitlerde var
mutfak masrafı :100 ytl
sigarayı bilmiyorum kayınvalidem alıyo
maaşlarımız çok düşük yine allaha şükür geçiniyoruz

elektirik 80
su 60
kira yok
internet 50
doğalgaz 250-300 arası kışın.
ev tel 15
cep tel 50(eşimin)
cep tel benim(3 aydan 3 aya 100 kontör)
yol masrafı(iş arabasını kullanıyoruz ama akşamları ve hafta sonu gezmeleri için her ay bir depo dolduruyoruz 140 ytl)
k.kartı taksitleri eşim ve ben 600-700 arası
dsmart aldık bu ay 375
mutfak 400-500 arası

Back