C
ccerence
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ccerence
-
aynı yerdemi çalışıyoz dicektim emme sen Antalyaymış:)valla kizlar sizlere soyle bir baktimda ben calistigim yerden hiç ayrilmamaya karar verdim a.s
sabah servis evden alıyor akşam eve birakiyor
kahvalti oylen yemegi akşam yemegi sirketten
kişlik yakacak odunumuzuda verdiler yeri gelince calisanlara erzak dagittirlar
biraz fazla caliştiriyorlar ama ne yapalim o kadar kusur kadi kizindada bulunur katlanacaz artik
:dance::dance::dance::dance:
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
valla kizlar sizlere soyle bir baktimda ben calistigim yerden hiç ayrilmamaya karar verdim a.s
sabah servis evden alıyor akşam eve birakiyor
kahvalti oylen yemegi akşam yemegi sirketten
kişlik yakacak odunumuzuda verdiler yeri gelince calisanlara erzak dagittirlar
biraz fazla caliştiriyorlar ama ne yapalim o kadar kusur kadi kizindada bulunur katlanacaz artik
:dance::dance::dance::dance:
canım ankara'da mısısn beni de alsana yanınaaa Şeniz a.s.
şaka b yana da ben de iş arıyorum bulamadım halaaaa kaç ay oldu halbuki hesapları ben de en az 600 alıyormuşum gibi yapmıştık... senağlamasenağlamasenağlama
canim gel antalyaya seve seve buluruz burda is sanaŞeniz
sıkma canini guzelim is bulmak gercekten zor allah herseyin hayirlisini versin ekmek once aslanın agzındaydı simdi midesinide gecti kuyruguna indi :çok üzgünüm:
işallah en kisa zamanda en hayirlisindan bir iş bulursun a.s.a.s.a.s.
canim seni cok iyi anliyorum buraya ilk geldigimizdede bizimde ayni olmustu esime iş ariyoruz o zaman nisanliydik daha evlenmemistik herkez ararız diyor adamın birisi senin dedigin gibi ovdu ovdu ben seni 1 hafta sonra cagiracam evraklarini falan hazirla dedi tamam dedik sonunda oldu bekle bekle adam bir turlu aramadi kalacak yerimiz yok tanidik akraba arkadas yok adam arayacak diye başka yerede bakmadik neyse 2 hafta sonra gittik adamin yanina adam ne dese beyenirsin ben size soz vermedimki :1no2:
olurmusun oldururmusun o adamın yuzunden cebimizde 1 liramiz kalmamisti o adama hala esiminde benimde ahi var bir gun karsisina cıkacaz onun yuzunde cok zor gunler gecırdıksenağlama
neyse tam vaz gectik iş bulamayacaz en iyisi geri donelim dedik akşam bilet alip donecegiz bir yere oturduk telefon caldı iş basvurusunda bulunmussunuz gelin goruselim baslayin diye allah iste her yerden sıkacak deyılya ogun bu gundur 3 yıl oldu aynı yerde calisir esim a.s
yani diyecegim sabret canim allah yardımci oluyor hiçummadıgın anda hersey yoluna gırıyor
Eli öpülesi kadınlarsınız valla.. Kendimden utandım burdaki yazılanları okuyunca benneyaptımki Harcamalarımı tekrar inceleme kararı aldım... Hiç yazmayayım masrafları...CADIARZUfisfisfis
ay evet eşimin sigarası güzel ekleme birde benim kozmetik filan şeyleri oluyo genelde 60 ytlfilanda o
yaz kız yazzz...meraklandırma bizi
:icecream::icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?