- Konu Sahibi designer23
-
Eksik olan şeyiniz gerçek duygu ve istek benceSaatle seks yapıldığını hiç duymamıştım yapmadım da canım ne zaman isterse oldu yada eşimin canı ne zaman isterse anlık olması plansız olması daha iyi bence. Eşiniz sizin bilmediğinizin farkında olduğu için yönetiyor yada yönetmeyi seviyor olabilir biraz sahiplik duygusunu seviyorlar bence ayak uydurun her seks öncesi illa duş almak özel hazırlık yapmak zorunda değilsiniz tabi leş gibi kokarkende olmasın ama hafifse olabilir bence
Uyanık olduğu saatlerde yanaşın birden üzerine atlayıverin gerisi gelir özellikle çocuktan önce rahat rahat yapın sonrasında çok zorCok teşekkür ederim :) .Ne yapmam gerekir peki saatli olmamasi icin esim uyku alamıyorum diyor gece uykusu bölünüyormuş. Bu durumda bana yapacak bir şey düşmüyor gibi . Ama soğuyorum böyle de. Ilişkiden de cinsellikten de.
Planli olduğu zamanlarda zevkli olmuyor bence....aniden geliştiğinde daha heyecanlı oluyor.bu da sizin o anki ten uyumu ve cekiminize bağlı bizde saatin kaç olduğu fark etmiyor bazen sabah ,bazen gece yarışı yani kasmaya gerek yok
Zamanla kendiliğinden gelişir bence. İlk etapta duş alma, pozisyon hesaplama gibi konularda biraz daha dikkatli olmanız normal. Sonrasında bir bakmışınız uyku arası sevişip sabahına acaba rüya mı gördüm diye düşünmeye başlamışınız.
Başlarda hijyene daha çok önem veriliyor anlıyorum.
Bir zaman sonra duş şartı ortadan kalkar.
Kendinizi kirli hissederken bile yatakta bulabilirsiniz :)
Gündüz de olur. Sabah uyanır uyanmaz da..
Bu işin saati olmaz can çekmesine bağlı.
Söz sahibi olun sadece eşiniz karar vermesin zamana da.
Pozisyon konusunda yönlendirmesinde anormal bir durum yok.
Siz de hoşunuza giden her anı bildirip, yönlendireceksiniz.
Uyum böyle böyle yakalanır.
Bir üye vardı ya konu açmıştı gece uyurken yapıyorlardı hatırlamıyorlardı falanZamanla kendiliğinden gelişir bence. İlk etapta duş alma, pozisyon hesaplama gibi konularda biraz daha dikkatli olmanız normal. Sonrasında bir bakmışınız uyku arası sevişip sabahına acaba rüya mı gördüm diye düşünmeye başlamışınız.
duş şartının ortadan kalkması da ne demek =))Başlarda hijyene daha çok önem veriliyor anlıyorum.
Bir zaman sonra duş şartı ortadan kalkar.
Kendinizi kirli hissederken bile yatakta bulabilirsiniz :)
Gündüz de olur. Sabah uyanır uyanmaz da..
Bu işin saati olmaz can çekmesine bağlı.
Söz sahibi olun sadece eşiniz karar vermesin zamana da.
Pozisyon konusunda yönlendirmesinde anormal bir durum yok.
Siz de hoşunuza giden her anı bildirip, yönlendireceksiniz.
Uyum böyle böyle yakalanır.
Vajinusmusu yenmişsin hayırlı olsun cok sevindim.bende 5 aydır ugrasıyorum.nasıl yendin acaba .bende görür müyüm bu günleri....Hepinizin dediklerini denedim :)ve şu an daha iyi . Her şey yolunda. Çok çok teşekkür ederim:)
Vajinusmusu yenmişsin hayırlı olsun cok sevindim.bende 5 aydır ugrasıyorum.nasıl yendin acaba .bende görür müyüm bu günleri....
Sen ne kadardır vajinismussun?Doktorsuz olması mümlün degil mi..bir doktorla görüştüm sadece onada gitmeye korkuyorum param ya boşa giderse diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?