Yeni evliler için cinsellik

Vajinismustan yeni çıktığın için adaptasyon dönemindesiniz canım. 3 yıl çok uzun bir süre ve hem eşin hem sen gerçek libido değerlerinize zamanla ulaşacaksınızdır. Zaten istek olursa ne duş ne saatin önemi kalmaz. İllaki tatili vardır hafta 1 günde olsa. O günleri değerlendirin gece veya gündüzünde. Sadece eşin değil sende romantik ortam, ona göre çamaşırlar giyebilirsin. Duş konusuna gelince evet yaptığınız güzel belki ama bence pratik değil. Eğer pis terli vs değilseniz her seferinde duş almak yerine sadece o malum bölgeleri yıkayıp diş fırçalayıp yatağa girmeniz bence yeterli. Şansen duş alana kadar isteğim varsa gider benim

sınır koymayın. Birbirinizi tanıyın. aşkınızı tazelemek için jakuzili ve şömileli hoş ortamlı bir otele gitmenizi öneririm. Ben vajinismus yenince öyle yapmıştık. O 1 gece sanki 1 hafta geçmiş gibi gelmişti. Önümüz kış havalar soğuyor şömieli, sıcak jakuzili bir gece otel kaçamağı şahane olur ve tazeler sizi :))

Ankaradayım..daha elimi bile süremiyorum hiç bir aşamada degilim malesef..daha dogrusu sürekli erteleme aşamasındayım siz ne kadara tedavi oldunuz

Yaaaa ne güzel sizde yenmişsinizzzz

Güzel düşüncelerin ve yardımın icin cok teşekkür ederim:)

Cok dogru diyorsun zaten bi de dusum 1 saat surünce:))bende de heves istek o an gidiyor:) oyle bir otele gitmiştik ama memnum.kalmamıştık hic öyle bir ortam yoktu. Önerebileceğin biyerse senin gittigine bir bakayım:)

Bunları bende yaşamayı cok isterdim..amaçsız bir evlilik yasıyorum arkadas gibiyiz sanki...

Ankaradayım..daha elimi bile süremiyorum hiç bir aşamada degilim malesef..daha dogrusu sürekli erteleme aşamasındayım siz ne kadara tedavi oldunuz

Ben de ankaradayım. Doktorumu ist.da gitmistim muayene ucreti 500 . Ben 2 kere gittim ki herkes 2 kere gidiyor. Toplam bin liraya geliyor.

Yaaaa ne güzel sizde yenmişsinizzzz

tabikiii :)) burası yüzlerce yenen ile dolu ! Umudun var ve henüz 5 aylıksın. İyiki farkına varıp gelmişsin buralara. Gülten Gökkuş var hipnoterapist ben onunla yenmiştim. Afyon devlet hastanesindeydi. Şimdi emekli oldu.ankaraya yeni taşındı. İnstagram ulaşabilirsin. Eğer halen ücretsiz yapıyorsa tavsiye ederim onu. Mükemmel bir abla aynı zamanda :)

Tedavisiz olmayacak anlaşılan dediginiz doktoruda araştıracağım

rica ederiim :)) benimde 1 saatti ama duşa sürekli girince insan tepesi atıyor şuan 15 dk çıkıyorum şaşırıyorum halime

biz Şile- Agvada Agva Inn butik otelde böyle özel balayı odaları var. Zümrüt akik mercan vs diye isimli. Öyle özel odada kalmıştık. Aşırı memnunduk.

bu otel sitelerinden araştır canım. İçerisi falan romantik görünenleri tercih et balayı oteli olursa memnun kalırsınız.

Ağvada otele.gitmistik ama ozaman vajinismus olunca tabi :))) romantik.gelmedi sanırımortam :) bir daha gidelim ozaman valla bayıldım fikrinize :) hemen bakıyorum o otele.

kesinlikle bi destek şart. Ama azimle devam et. Ayrıca forumuda ihmal etme buradaki kişilerin başarı öyküleri sana iyi gelir :)) motive olursun
Haklısın yenenleri görünce kendim yenmişim gibi seviniyorum.bazende 10 yıl sürenleri görünce dedigin gibi daha erken davrandım diyorum ama daha yaptığım birşeyde yok acaba bende öyle olur muyum diyorum.biliyorsunuz cünkü resmen erteleme hastalığı..

Ağvada otele.gitmistik ama ozaman vajinismus olunca tabi :))) romantik.gelmedi sanırımortam :) bir daha gidelim ozaman valla bayıldım fikrinize :) hemen bakıyorum o otele.

Yaa tabi vajili iken kanka gibi oluyor insan. bizimki Akik odaydı. Diğerleride güzel o renkli odaların. Şömine çıtır çıtır yanıyor karşısında jakuzi var hemen odanın içinde. Biz yemek vs söylemiştik dışardan. Sabah kahvaltısıda dahildi. 200₺ diye hatrımda kaldı geçen seneydi.Yine aynı yere gidicez ortamı çok hoş :))

bak ben 5 ay çektim. 5. Ay kolları sıvadım. 5,5 aylıkken falan doktora vs gittim. 1 haftada falan yendim artık yarımda olsa oluyordu. Sonra 6. Ay dolunca tam olmaya başladı artık normal. Yani ne kadar erken kolları sıvar doğru atış yaparsan doktor konusunda senin kârına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…