- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi designer23
5. AyımSen ne kadardır vajinismussun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. AyımSen ne kadardır vajinismussun?
5. Ayım
Öncelikle selam arkadaşlar. Yeni evli değilim 3 yıllık evliyim . Ama vajinismustum.. yaklaşık 1 ay oldu atlatttım . Yani demem o ki evlilik 3 yıl oldu ama cinsellikle alakalı bir bilgim yok. Yeni evli sayılırım..
Kimseye de soramıyorum merak ettiklerimi. Buraya yazmak istedim.yardimci olursanız çok cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sormak istediklerimi sıradan sorayım.
Ilişki hep planlı mı olur ben de esim de duşsuz iliski sevmiyoruz.duşsuz derken hemen Öncesinde yani duş sonrası anında. Illa ki uzun duş vs hazırlık yapiĺacak. Bu normal mi ? Yani habersiz daha güzel olur diye düşünüyorum ama onu da nasıl.yapacağimi.bilmiyorum.
Iliski esnasında romantik.seyler söylenir mi söylenmesi gerekir mi? Ben boyle şeyler beklemiştim sanırım. Ama o anki heyecanla olmaması normal mi.
Gerçekten cinsellik.tabu olunca insanda böyle.cahil.kalıyor sanırım bi de fazla duygusal bir insanım
Ayrıca iliski oldu olalı sanki eşime daha da çok bağlandım saçma şeylerden kıskanmayan ben saçma sapan şeyler kurup kafamda kıskanmaya başladım.bu normal mi ve nasıl aşabilirim. Mesela şu sekilde bi kiskanclik eşim.benim icin ilk her konuda ama o iliski esnasinda şunu şoyle yap bu boyle olur gibi pozisyon va ögretiyor . Onun icin özel olmadigimi düşünüp kahroluyorum. Saçma evet ama böyle oldu.
Ayrıca erkekler düşkün olur diye duymuştum hep. Eşim pek ısrarcı değil evet mutlu . Keyif te alıyor çok belli. Ama asla gece uykusundan feragat etmiyor illa saat 9 10 11 . Saatlerimiz de belli. Bu normal midir ? Yani eksik.bir şey var mı sizce .
Ya da önerebileceginiz bir şeyler var mı Ablalarım kardeşlerim bu kardeşinize :)
Ben havalara uçuyorum belki de bir hastalığı atlattım diye. Artık sağlıklı ve doğru kusursuz bir cinsel hayat istiyorum çünkü 3 yıl çektim.
Yaaaa ne güzel sizde yenmişsinizzzzVajinismustan yeni çıktığın için adaptasyon dönemindesiniz canım. 3 yıl çok uzun bir süre ve hem eşin hem sen gerçek libido değerlerinize zamanla ulaşacaksınızdır. Zaten istek olursa ne duş ne saatin önemi kalmaz. İllaki tatili vardır hafta 1 günde olsa. O günleri değerlendirin gece veya gündüzünde. Sadece eşin değil sende romantik ortam, ona göre çamaşırlar giyebilirsin. Duş konusuna gelince evet yaptığınız güzel belki ama bence pratik değil. Eğer pis terli vs değilseniz her seferinde duş almak yerine sadece o malum bölgeleri yıkayıp diş fırçalayıp yatağa girmeniz bence yeterli. Şansen duş alana kadar isteğim varsa gider benim
sınır koymayın. Birbirinizi tanıyın. aşkınızı tazelemek için jakuzili ve şömileli hoş ortamlı bir otele gitmenizi öneririm. Ben vajinismus yenince öyle yapmıştık. O 1 gece sanki 1 hafta geçmiş gibi gelmişti. Önümüz kış havalar soğuyor şömieli, sıcak jakuzili bir gece otel kaçamağı şahane olur ve tazeler sizi :))
Vajinismustan yeni çıktığın için adaptasyon dönemindesiniz canım. 3 yıl çok uzun bir süre ve hem eşin hem sen gerçek libido değerlerinize zamanla ulaşacaksınızdır. Zaten istek olursa ne duş ne saatin önemi kalmaz. İllaki tatili vardır hafta 1 günde olsa. O günleri değerlendirin gece veya gündüzünde. Sadece eşin değil sende romantik ortam, ona göre çamaşırlar giyebilirsin. Duş konusuna gelince evet yaptığınız güzel belki ama bence pratik değil. Eğer pis terli vs değilseniz her seferinde duş almak yerine sadece o malum bölgeleri yıkayıp diş fırçalayıp yatağa girmeniz bence yeterli. Şansen duş alana kadar isteğim varsa gider benim
sınır koymayın. Birbirinizi tanıyın. Ben aşkınızı tazelemek için jakuzili ve şömileli hoş ortamlı bir otele gitmenizi öneririm. Ben vajinismus yenince öyle yapmıştık. O 1 gece sanki 1 hafta geçmiş gibi gelmişti. Önümüz kış havalar soğuyor şömieli, sıcak jakuzili bir gece otel kaçamağı şahane olur ve tazeler sizi :))
Bunları bende yaşamayı cok isterdim..amaçsız bir evlilik yasıyorum arkadas gibiyiz sanki...Vajinismustan yeni çıktığın için adaptasyon dönemindesiniz canım. 3 yıl çok uzun bir süre ve hem eşin hem sen gerçek libido değerlerinize zamanla ulaşacaksınızdır. Zaten istek olursa ne duş ne saatin önemi kalmaz. İllaki tatili vardır hafta 1 günde olsa. O günleri değerlendirin gece veya gündüzünde. Sadece eşin değil sende romantik ortam, ona göre çamaşırlar giyebilirsin. Duş konusuna gelince evet yaptığınız güzel belki ama bence pratik değil. Eğer pis terli vs değilseniz her seferinde duş almak yerine sadece o malum bölgeleri yıkayıp diş fırçalayıp yatağa girmeniz bence yeterli. Şansen duş alana kadar isteğim varsa gider benim
sınır koymayın. Birbirinizi tanıyın. aşkınızı tazelemek için jakuzili ve şömileli hoş ortamlı bir otele gitmenizi öneririm. Ben vajinismus yenince öyle yapmıştık. O 1 gece sanki 1 hafta geçmiş gibi gelmişti. Önümüz kış havalar soğuyor şömieli, sıcak jakuzili bir gece otel kaçamağı şahane olur ve tazeler sizi :))
Ankaradayım..daha elimi bile süremiyorum hiç bir aşamada degilim malesef..daha dogrusu sürekli erteleme aşamasındayım siz ne kadara tedavi oldunuz
Yaaaa ne güzel sizde yenmişsinizzzz
Oo süper o zaman isim alabilirim ben en son ankarada ümmügülsüm diye bir doktora göründüm 2900 dedi..Ben de ankaradayım. Doktorumu ist.da gitmistim muayene ucreti 500 . Ben 2 kere gittim ki herkes 2 kere gidiyor. Toplam bin liraya geliyor.
Tedavisiz olmayacak anlaşılan dediginiz doktoruda araştıracağımtabikiii :)) burası yüzlerce yenen ile dolu ! Umudun var ve henüz 5 aylıksın. İyiki farkına varıp gelmişsin buralara. Gülten Gökkuş var hipnoterapist ben onunla yenmiştim. Afyon devlet hastanesindeydi. Şimdi emekli oldu.ankaraya yeni taşındı. İnstagram ulaşabilirsin. Eğer halen ücretsiz yapıyorsa tavsiye ederim onu. Mükemmel bir abla aynı zamanda :)
Güzel düşüncelerin ve yardımın icin cok teşekkür ederim:)
Cok dogru diyorsun zaten bi de dusum 1 saat surünce:))bende de heves istek o an gidiyor:) oyle bir otele gitmiştik ama memnum.kalmamıştık hic öyle bir ortam yoktu. Önerebileceğin biyerse senin gittigine bir bakayım:)
Oo süper o zaman isim alabilirim ben en son ankarada ümmügülsüm diye bir doktora göründüm 2900 dedi..
Kadıköy iyi oldu bostancıda akrabam var telefonla görüşüp bilgi alıcam çok teşekkürler inşallah bende sizin gibi olurumAcıbadem kadıköy Dr bilgiye ergin
Tedavisiz olmayacak anlaşılan dediginiz doktoruda araştıracağım
rica ederiim :)) benimde 1 saatti ama duşa sürekli girince insan tepesi atıyor şuan 15 dk çıkıyorum şaşırıyorum halime
biz Şile- Agvada Agva Inn butik otelde böyle özel balayı odaları var. Zümrüt akik mercan vs diye isimli. Öyle özel odada kalmıştık. Aşırı memnunduk.
bu otel sitelerinden araştır canım. İçerisi falan romantik görünenleri tercih et balayı oteli olursa memnun kalırsınız.
Haklısın yenenleri görünce kendim yenmişim gibi seviniyorum.bazende 10 yıl sürenleri görünce dedigin gibi daha erken davrandım diyorum ama daha yaptığım birşeyde yok acaba bende öyle olur muyum diyorum.biliyorsunuz cünkü resmen erteleme hastalığı..kesinlikle bi destek şart. Ama azimle devam et. Ayrıca forumuda ihmal etme buradaki kişilerin başarı öyküleri sana iyi gelir :)) motive olursun
Acıbadem kadıköy Dr bilgiye ergin
Ağvada otele.gitmistik ama ozaman vajinismus olunca tabi :))) romantik.gelmedi sanırımortam :) bir daha gidelim ozaman valla bayıldım fikrinize :) hemen bakıyorum o otele.
Haklısın yenenleri görünce kendim yenmişim gibi seviniyorum.bazende 10 yıl sürenleri görünce dedigin gibi daha erken davrandım diyorum ama daha yaptığım birşeyde yok acaba bende öyle olur muyum diyorum.biliyorsunuz cünkü resmen erteleme hastalığı..