• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler için cinsellik

Peki birşey sormak istiyorum D designer23 arkadaşımız daha önce iki yerde daha tedavi olmus dünki yorumlarda gördüm.oralarda neden olmadı acaba.yani aynı yöntem degilmi acıbademle

bak ben 5 ay çektim. 5. Ay kolları sıvadım. 5,5 aylıkken falan doktora vs gittim. 1 haftada falan yendim artık yarımda olsa oluyordu. Sonra 6. Ay dolunca tam olmaya başladı artık normal. Yani ne kadar erken kolları sıvar doğru atış yaparsan doktor konusunda senin kârına :)
Cok haklısın yarın kolları sıvıyorum 🙏🏼😂

Her sevişme öncesi duş almakla alakalı şarttan bahsediyor sanırım 🙂

Ya mesela günduz duş almayi demiyorum illa ki zaten her gün duş aliyoruz benim dus sartı dedigim mesela duştan cikar cikmaz oluyor anca ilişki. Anında duş yani :))) ay bi anlatamadim. Ve bu takıntımı sanırım yenemiyorum. Doktorum obsesifsin dedi.

Ya mesela günduz duş almayi demiyorum illa ki zaten her gün duş aliyoruz benim dus sartı dedigim mesela duştan cikar cikmaz oluyor anca ilişki. Anında duş yani :))) ay bi anlatamadim. Ve bu takıntımı sanırım yenemiyorum. Doktorum obsesifsin dedi.
her gün duş alıyorsanız ilişki öncesi almak biraz abartı gibi geldi bana, tabi içiniz böyle rahat ediyorsa duşunuzu alın, bende de hijyen takıntısı vardı ilk yıllar ve öpüşmekten vs zevk alamıyordum, zamanla her şey değişiyor,
her ilişkide oral yapıyorsanız duş almanız güzel veya sadece o bölgeleri yıkayıp o şekilde ilişkiye başlayabilirsiniz,
bizde de ilişki sinyalleri varsa özel bölgemi nolurn nolmaz diye bebe şampuanıyla yıkarım

Ben de ankaradayım. Doktorumu ist.da gitmistim muayene ucreti 500 . Ben 2 kere gittim ki herkes 2 kere gidiyor. Toplam bin liraya geliyor.
Peki parmak veya aparat egzersizi verdi mi? Ben kesinlikle parmakla tedavi olamam çok tiksiniyorum. Aparattan da korkuyorum açıkçası. Nasıl yaptınız? :(

Saatli ve planlayarak olursa hiç keyif alınmaz bence. Her gün düzenli duşunuzu alıyor, kişisel hijyeninize özen gösteriyorsanız her an olabilir bence. Ben her zaman işten gelir duş alırım e evin içinde de zaten bir kaç saatte terlemez kokmazsın bence

Back