- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
canım içim sızladı gerçekten yorulucak mıyım ya annemler yakın iki güne bir annemdeyiz yoksa dışarda yiyoruz eve gelip yatıyoruz haftasonuda annemle temizlik yapıyoru hiç yorulmuyorummm
angelcim geçmişi okurken hamilelik hakkındaki düşünceni okudum lütfen öle düşünme aklına getirme kötüyü çağırma tatlım tamam mı
bi iş yapsanda yapmasanda öle oluo canım bende ilk zamanlarda pek iş yapmamıştım temizlik yeniydi zaten yemek falanda dışardan yani zaten ilk zamanlar yorulmuoki insan sonra görceksin yorulmayı:)korkutmayayım da seni
canım içim sızladı gerçekten yorulucak mıyım ya annemler yakın iki güne bir annemdeyiz yoksa dışarda yiyoruz eve gelip yatıyoruz haftasonuda annemle temizlik yapıyoru hiç yorulmuyorummm
hıh işte biz o benzinliği her defasında karıştırıyoruz,sarayköy mü ne oraya kadar gidip geri dönüyoruz,öyle işte -tatlicadiarzu-,bu sefer eşimde bende öğrendim,gide gele
canım ozaman mevsimseldir seninki,çok düşünmemeye çalış,yoksa çok uykun gelir
hmm senin annen yakınmış tamam o zman mesele deil korkmana gerek yok benim anlatmak istediğimi şöle düşün canım annenden çok uzak bi yerde yaşıosun annen yanında deil yani o zaman herşey sana kalıo anladın umarım beni canım
angelcım şu misafir işini hatırlatmasan olma demi aşk olsun içime yine sıkıntı çöktü ahaa uyku muyku kalmadııı içim sızlamaya başladııı
elsecim yıl dönümünüze çok az kalmışşşş canım ne düşünüyorsunuz plan program var mı şimdiden
bak ne güzel işte onun için hatırlattım zaten
hem sadece eltinmi gelcek cnm misafirliğe
sen neresindesin ankaranın
bakarsın atlar geliriz dirimle sana şu gelin gelin modundan çıkarırız senikaydirigubbakcemile2delikafadulden
vallahi dirimcim bende anneme çok yakın oturuyorum haftanın 4 günü mutlaka ordayız git şekerim bu kriz dönemi yoksa para mı dayanır git yemeini ye evine gelll
az kaldı canım bende düşünüyorum ama bulamadım
eşim o gün sabah 11de işe gidicek gece 12yi geçe gelicek malesef
ertesi gün sabah ta ben erken kalkıp işe gidicem çok ters bi zaman oldu
önceki gün izin günümüz ama beraber o gün kutlayabiliriz
ama henüz plan yapamadım
fikirlere açığım
:asigim:
tek aklıma gelen güzel bir iç çamaşırı diyorum gerisini sen tamamlaaa artık hihoyyyt
yokya süpersin valla kaydirigubbakcemile3,ama canım şu temizlik işine eşini katsan iyi edersin,annenden ziyade,ilerde tambelliğe alışır yapmaz ona göre,bi başına kalırsın yasakkelime
ben eşimi alıştırdım sayılır,yapmasın kavga çıkartıyorum şakayla karışık tabi :sm_confused: napim ama
kızlar biz annemlere çok yakın oturuyoruz haliyle annemlere daha çok gidiyoruz,eşim bundan hiç rahatsızlık duymadı şimdiye kadar,ama beni üzmemek için yapıyor belki bilemiyorum.dün annemgil yine çağırdı,yemeğinizi yiyip gidin diye,bende yemeğim var yalanını uydurmak zorunda kaldım,annem çok ısrar ediyor aslında haftaiçi yiyip gidin diye,ben gitmeyi istiyorum ama eşimden dolayı istemiyorum bazen.kızlar sizce nasıl olmalı yani sık mı gidilmeli öyle,bazen kafam karışıyor
angelcim haklısın ama o tereddüt bebiş bekleyen herkeste var yani bizde de var Rabbim ne zaman dilerse o zaman bebişler gelir hayırlısıyla şimdiden üzme kendini canım benim bak bana moral ver stres çok etkiliomuş :)
evlilik işler konusunda anlattıkların çok doğru abartmadın yani canım şimdi herşey yeni temiz hele nide misafirler başlasın yatılı onlar gitiikten sonra nevresimler yıka ütüle amaaaann bi dünya ama en güzeli bunları zevk alarak yapmak yoksa hayatta bitiremezsin ve zulüm gibi gelir insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?