Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım içim sızladı gerçekten yorulucak mıyım ya annemler yakın iki güne bir annemdeyiz yoksa dışarda yiyoruz eve gelip yatıyoruz haftasonuda annemle temizlik yapıyoru hiç yorulmuyorummm

yok ki bizim annemiz yanımızda temizlik yapsın ,yemeğe çağırsınsenağlama
uyku hali mevsimdendir bende de var fena halde
sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum mirmirmirmir

angelcim geçmişi okurken hamilelik hakkındaki düşünceni okudum lütfen öle düşünme aklına getirme kötüyü çağırma tatlım tamam mı

işte cnm elimde olan bişi değil insanın ister istemez psikolojisi bozuluyor ama tabi hayırlısı için dua ediyorum hep Allah yardımcımız olusn hepimizin hayırlısıyla sağ salim alalım bebişleri kucağımıza

hehehehhh katılıyorum tatlım sana

canım içim sızladı gerçekten yorulucak mıyım ya annemler yakın iki güne bir annemdeyiz yoksa dışarda yiyoruz eve gelip yatıyoruz haftasonuda annemle temizlik yapıyoru hiç yorulmuyorummm

ee sen ne sanıyodun cnm hayat hep böylemi geçicek tabi yorulacaksın
sadece ütü insanın iflahını kesiyor diğerleri hadi idare ederde
sen bi nevresimleri perdeleri yıkamaya başla bi misafirler gelmeye başlasında görelim seni
hayat öyle iki güne bir anneye gidip yemek yemekle hafta sonları annenle temizlik yapmakla geçmeyecek
(hehehehhh bende çok mu sert davrandım ne dersiniz kıslar)delikafadulden

heh iyi öğrendiyseniz çünkü sarayköy baya uzak kalıyor kuşummlülülülülülü

hmm senin annen yakınmış tamam o zman mesele deil korkmana gerek yok benim anlatmak istediğimi şöle düşün canım annenden çok uzak bi yerde yaşıosun annen yanında deil yani o zaman herşey sana kalıo anladın umarım beni canım

angelcım şu misafir işini hatırlatmasan olma demi aşk olsun içime yine sıkıntı çöktü ahaa uyku muyku kalmadııı içim sızlamaya başladııı

benim gibi yanisenağlama
her iş bana bakıyor

yokya süpersin valla kaydirigubbakcemile3,ama canım şu temizlik işine eşini katsan iyi edersin,annenden ziyade,ilerde tambelliğe alışır yapmaz ona göre,bi başına kalırsın yasakkelime
ben eşimi alıştırdım sayılır,yapmasın kavga çıkartıyorum şakayla karışık tabi :sm_confused: napim ama
kızlar biz annemlere çok yakın oturuyoruz haliyle annemlere daha çok gidiyoruz,eşim bundan hiç rahatsızlık duymadı şimdiye kadar,ama beni üzmemek için yapıyor belki bilemiyorum.dün annemgil yine çağırdı,yemeğinizi yiyip gidin diye,bende yemeğim var yalanını uydurmak zorunda kaldım ,annem çok ısrar ediyor aslında haftaiçi yiyip gidin diye,ben gitmeyi istiyorum ama eşimden dolayı istemiyorum bazen.kızlar sizce nasıl olmalı yani sık mı gidilmeli öyle,bazen kafam karışıyor

elsecim yıl dönümünüze çok az kalmışşşş canım ne düşünüyorsunuz plan program var mı şimdiden

angelcim haklısın ama o tereddüt bebiş bekleyen herkeste var yani bizde de var Rabbim ne zaman dilerse o zaman bebişler gelir hayırlısıyla şimdiden üzme kendini canım benim bak bana moral ver stres çok etkiliomuş :)
evlilik işler konusunda anlattıkların çok doğru abartmadın yani canım şimdi herşey yeni temiz hele nide misafirler başlasın yatılı onlar gitiikten sonra nevresimler yıka ütüle amaaaann bi dünya ama en güzeli bunları zevk alarak yapmak yoksa hayatta bitiremezsin ve zulüm gibi gelir insana

angelcım şu misafir işini hatırlatmasan olma demi aşk olsun içime yine sıkıntı çöktü ahaa uyku muyku kalmadııı içim sızlamaya başladııı

bak ne güzel işte onun için hatırlattım zaten
hem sadece eltinmi gelcek cnm misafirliğe
sen neresindesin ankaranın
bakarsın atlar geliriz dirimle sana şu gelin gelin modundan çıkarırız senikaydirigubbakcemile2delikafadulden

elsecim yıl dönümünüze çok az kalmışşşş canım ne düşünüyorsunuz plan program var mı şimdiden

az kaldı canım bende düşünüyorum ama bulamadım
eşim o gün sabah 11de işe gidicek gece 12yi geçe gelicek malesef
ertesi gün sabah ta ben erken kalkıp işe gidicem çok ters bi zaman oldu
önceki gün izin günümüz ama beraber o gün kutlayabiliriz
ama henüz plan yapamadım
fikirlere açığım
:asigim:

vallahi dirimcim bende anneme çok yakın oturuyorum haftanın 4 günü mutlaka ordayız git şekerim bu kriz dönemi yoksa para mı dayanır git yemeini ye evine gelll

angel canım evet sarayköy uzak biraz
valla ne zaman temizlik işleri başladı ozaman kavga başlıyor kötükedihüso
evet angel bak bizde ankaradayız :jeyyar:

Canlarım müfettiş geldi bu yüzden aranıza çok katılamıyorum.

Dirimcim Dvd alacaksanız Premier markalı olanı alın,herşeyi açar vede fiyatı çok uygundur Metro marketlerde var.(En son 65-69 tl gibi birşeydi)Çok pahalı ve özellikli olan DVD ler ne yazık ki herşeyi açmıyorlar.Bizim evde birkaç tane var,sadece Premieri kullanmaya başladık.Eşim Pc işi yaptığı için biliyor ve kesinlikle bu dvd yi öneriyor aklında olsun.

Angel cım sarımsaklı ekmek için yağsız süt-un-maya-şeker-tuz dan oluşan normal ekmek hamurunu yoğuruyorsun.Şekillendipip fırına veriyorsun.Az pembeleşince tereyağı-kekik-maydanoz-tuz karışımından oluşan yağı üstlerine sürüp tekrar fırına veriyorsun.Fırından çıkardıktan sonra yağ sürme işlemini birkez daha yapıyorsun.

keşke şekerim eltim kocası çocuğu ve küçük kaynımmmm ben ankaranın öveçler semtindeyim çetin emeçe çok yakınım gelin kızlar bana destek olursunuz hemde

vallahi dirimcim bende anneme çok yakın oturuyorum haftanın 4 günü mutlaka ordayız git şekerim bu kriz dönemi yoksa para mı dayanır git yemeini ye evine gelll

kusura bakmayın kızlar ama bana çok ters geliyo bu
anneme yakın otursaydım da gitmezdim bu kadar çok,işimi de ona yaptırmazdım
herkes kendi evinde yerinde yaşamalı diye düşünüyorum
tabi bu benim fikrim

tek aklıma gelen güzel bir iç çamaşırı diyorum gerisini sen tamamlaaa artık hihoyyyt

dirimcim bence çok çok sık gidilmemeli bizde yakınız ama eşim nöbete gittiğinde ben bi anneme gidip kalıorum bi kayınvalideme annemlerde haftada bi geliolar bize biz eşimle seyrek gidioruz yani ama ben daha sık görüşüorum annemle yani eşimle gitmeme gerek kalmıo :)
kayınvalidem melek gibi bi anne hergün biz yemeğe gidelim die en zahmetli yemekleri yapıo ki gelin die ben gitmekten rahatsız deilim ama eşim çok istemio evde daha rahatım dio kayınvalidemlere daha yakın evimiz onlara daha sık gidioruz canım biz ama yemeğe 10 dk kalası gidioz yemekten snra en geç yarım saat sonra kalkıoz canım cım

evet eşinle yapıcaksın mutlaka ben pazar günü temizlik yaparken eşim evleri süpürür bende siler toz alırım ince işleri yaparım mesela nevresim yıkanırken ütüsü mutlaka ona aittir hadi cnm seninkiler bekliyor derim ve mesela eşim ben mutfakta olursam belki ama benden su vs.istemez herşeyini kendi alır ikimiz otururken mesela istese bile bakarım şöyle alışsınlar eşitiz çünkü aynı saatte evden çıkıp aynı saatte giriyoruz hatta o c tesileri tatil ben çalışıyorum
yani bence hergün gitme cnm dengeli davran ben haftada bi gün gidiyorum ama siz çok yakınsınız o nedenle 2 olabilir ama 3 4 bence çok o zaman dengeyi kuramazsın işte benim annemde ısrar ediyor hep ama olmuyor yani öyle.

evet cnm stres en önemlisi hiç takmayacaksın desemde inandırıcı olmam ama ben zorluklar atlattığım için şimdi böyle düşünüyorumm.
dediğin gibi en önemlisi zevkle misafir ağırlayıp zevkle iş yapmak yoksa zulüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…