Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet canım optimum avm de yani biizm ordadelikafadulden

canım orda her marka var sanırım,biliyorum orayı,4-5 kere gittim ama her defasında yolu şaşırıyoruz
sensi hoşgeldin naptın canım

bahardan bahardan:)canım ya sen yeni evlisin ya onunda etkisi çok bende öle olmuştum ilk zamanlar ama geçer merak etme

Bende iyim kizlar keyfler yerinde cok sukur havalar da guzel gibi bakalim artik. kaydirigubbakcemile2 Bugun misafirim gelecekti iptal oldu haftaya gelecekler.

Ozgecmisi okumadim okumaya kalksam birkac gunumu alir herhalde o yuzden sizler kisa bi ozet verin neler yaptiniz. :1hug:

angelcim eynı şeyi düşünüp aynı şeyleri yazmışızkaydirigubbakcemile5

canım orda her marka var sanırım,biliyorum orayı,4-5 kere gittim ama her defasında yolu şaşırıyoruz
sensi hoşgeldin naptın canım

evet cnm büyük ve kocaman bi yer ve ne ararsan çeşit çeşit var
aslında basit bi yolu var ama belki bana öyle geliyodur
istanbul yolundan giderken opet benzinliğin ordan sincan etimesgut ayaş eryaman girişi var sonra dümdüz gel optimum delikafadulden

izin alıp eve mi gitsem diyorum öğleden sonra tam izin alacakken açılıyorum angelcım

evde daha kötü olusun zaten
nescafe çay iç bide etrafta birileri varsa biraz sohbet et benim uykum gelince hemen kalkarım masadan çünkü bilgisayarda fena uyutuyor

angelcim eynı şeyi düşünüp aynı şeyleri yazmışızkaydirigubbakcemile5

evt tatlım

bi iş yapsanda yapmasanda öle oluo canım bende ilk zamanlarda pek iş yapmamıştım temizlik yeniydi zaten yemek falanda dışardan yani zaten ilk zamanlar yorulmuoki insan sonra görceksin yorulmayı:)korkutmayayım da seni

angelcim geçmişi okurken hamilelik hakkındaki düşünceni okudum lütfen öle düşünme aklına getirme kötüyü çağırma tatlım tamam mı

hıh işte biz o benzinliği her defasında karıştırıyoruz,sarayköy mü ne oraya kadar gidip geri dönüyoruz,öyle işte -tatlicadiarzu-,bu sefer eşimde bende öğrendim,gide gele

canımm iyide evdede pek bi iş yapmıyorum :
canım ozaman mevsimseldir seninki,çok düşünmemeye çalış,yoksa çok uykun gelir

canım içim sızladı gerçekten yorulucak mıyım ya annemler yakın iki güne bir annemdeyiz yoksa dışarda yiyoruz eve gelip yatıyoruz haftasonuda annemle temizlik yapıyoru hiç yorulmuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…