canım ankamall deki teknosaya gittik,fiyatları fazla geldi biraz
mediamarket yabancı gelmiyor,sincan yolundamıydı
pınarcığım uykunu mu alamıyorsun,ben çok uyuduğumda çok esnerim,tam terside olabilir.yada yeni evli olduğun için yoruluyorsun.ilk zamanlar olur
kahve,çay tüketebilirsin,çikolata vs.benim hemen uykumu açar valla
şurda ekler olacakta yemeyeceğim,mümkün mü cokacimcoook
Gunaydin kizlar hepinize nasilsiniz??
dirimcim anlamıyorum ya çok uyusamda uykum var az uyusamda ruh gibiyimmm b
canım evliliğinin ilk zamanları öyle olur.bekarken çok iş yapmadığım için evlendikten sonra bir yorgunluk,uykusuzluk olurdudirimcim anlamıyorum ya çok uyusamda uykum var az uyusamda ruh gibiyimmm b
canım orda her marka var sanırım,biliyorum orayı,4-5 kere gittim ama her defasında yolu şaşırıyoruz
sensi hoşgeldin naptın canım
canım evliliğinin ilk zamanları öyle olur.bekarken çok iş yapmadığım için evlendikten sonra bir yorgunluk,uykusuzluk olurdu
izin alıp eve mi gitsem diyorum öğleden sonra tam izin alacakken açılıyorum angelcım
angelcim eynı şeyi düşünüp aynı şeyleri yazmışızkaydirigubbakcemile5
hıh işte biz o benzinliği her defasında karıştırıyoruz,sarayköy mü ne oraya kadar gidip geri dönüyoruz,öyle işte -tatlicadiarzu-,bu sefer eşimde bende öğrendim,gide geleevet cnm büyük ve kocaman bi yer ve ne ararsan çeşit çeşit var
aslında basit bi yolu var ama belki bana öyle geliyodur
istanbul yolundan giderken opet benzinliğin ordan sincan etimesgut ayaş eryaman girişi var sonra dümdüz gel optimum delikafadulden
canım ozaman mevsimseldir seninki,çok düşünmemeye çalış,yoksa çok uykun gelircanımm iyide evdede pek bi iş yapmıyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?