Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

200 gr margarin
1 su bardağı +1/4 su bardağı su
1 su bardağı+3 yemek kaşığı un
4 adet oda ısısında yumurta
1 tatlı kaşığı toz şeker,1 çay kaşığı tuz

ıç kreması:
500 ml süt
5 çorba kaşığı un
1 su bardağı toz şeker
1 poşet kremşanti(kremşantiyi hazırlamak için yarım su bardağı süt)
kremşanti hariç bütün malzemeyi bir tencerede karıştırarak pişiriyoruz.
kremamız olunca soğutuyoruz.Başka bir kapta kremşanti ve sütü koyup mikserle
koyu kıvam alıncaya kadar çırpıyoruz.ve kremamıza ilave edip
mikserle çırpıyoruz.
üzeri için: 1 paket çikolatalı sos

ha bu arada bide yalancı ekler tarifi var kedi dili büskiviyi süte batırın borcama dizin üzerine krem şantide olur veya pasta dolgu kremasıda olur sürün bi tane daha kedi dili büskiviyi ıslat üzerine kapat ve en sonunda çikolatalı sos yap dök bu geçiştirmelik ekler fena olmuo ama diğerinin yerini tabiki tutmaz

canımcım tarifi aldım,bende geçen şu hazır profiterol'lerden aldım çok basit oldu,kızlar
elseciğim hoşgeldin canım nasılsın

evet dirimcim bende bazen yaparım o hazırdan tadıda güzel oluo hemde basit oluo

hamuruna nasıl şekil veriyorsun ellemi
yoksa önce geniş bir kapta pişirip sonra kesiyormusun
birde margarin yerine tereyağı olurmu

canım korsan cdleri okuyor olmasına dikkat edin her dvd okumuyor

hmm tereyağ olabilir ama tuzsuz tereyağ olmalı yada içine koyacağın tuzu hiç koymazsın canım şekli ise ister krema torbasında ver ister elle ben ikisinide yaptım ama en güzeli en düzgünü elle verilio bence elle ver canım ha bu arada yapılışını yazmadım ben dimi canım yaa

günaydın kızlar sabah sabah çok iştah açıcı olmuş burası cokacimcoook

günaydın elsecm
buralar hep böyle iştah açıcı

oo yine baya iş yapmışsınız
dvd ye alırsınız cnm nerden baktınız mediamarkette falan çok uygun oluyor dvd vs.ler

stellacığım nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama abimde dedi,abim çok film indiriyor.flaş bellekle alıyoruz,bazı dvdlerin flaş bellek girişi olduğu halde,filmleri açmıyormuş.
şimdi televizyona uyumlu hard discler çıkmış sanırım abim diyordu,dvd ye gerek kalmayacak.tabi kimbilir ne kadardır.beklemeye karar verdik.
cssa canım yapılışını anlatta hemen not edeyim hihoyyyt

Bir tencerenin içine suyu koyalım.içine tuz ve şekeri ilave edelim kaynayınca margarini de ilave edip eritiyoruz daha sonra unumuzu ilave edip hızlı bir şekilde karıştırıyoruz.ateşimizi kısıp karıştırarak 10 dakika pişiriyoruz.
hamuru soğumaya bırakıyoruz hamurumuz ılıyınca 4 yumurtadan 1.sini kırıp tahta kaşıkla veya tel çırpacakla karıştırıyoruz bu kısım biraz zahmetli ama önemli.diğer yumurtaları da teker teker aynı işlemi yaparak hamurumuz kıvam alıncaya kadar karıştırarak yumurtaları iyice yediriyoruz.
kıvam alınca yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine uzun çubuklar şeklinde aralıklı olarak yerleştirioruz.ister yuvarlak istersen ekler şeklinde uzun sıkabilirsin.
180 C ısıttığımız fırınımıza hamurumuzu koyabiliriz.fırında 30 dakika pişmesi gerekli.Burada çok önemli bir nokta var asla fırının kapağını pişinceye kadar açmıyoruz eğer açarsan hamurlar çöker ve söner.piştiği zaman zaten kokusunu duyacaksın.
hamurlarımız pişince ortadan ikiye kesiyoruz ama bir ucunu kesmiyoruz yani tamamen kesip iki parçaya ayırmıyoruz.içine kremadan koyup kapatıyoruz.üzerine hazırladığımız çikolatalı sosumuzu döküyoruz.Afiyet olsun.

günaydın elsecm
buralar hep böyle iştah açıcı
oo yine baya iş yapmışsınız
dvd ye alırsınız cnm nerden baktınız mediamarkette falan çok uygun oluyor dvd vs.ler
canım ankamall deki teknosaya gittik,fiyatları fazla geldi biraz
mediamarket yabancı gelmiyor,sincan yolundamıydı
pınarcığım uykunu mu alamıyorsun,ben çok uyuduğumda çok esnerim,tam terside olabilir.yada yeni evli olduğun için yoruluyorsun.ilk zamanlar olur
kahve,çay tüketebilirsin,çikolata vs.benim hemen uykumu açar valla
şurda ekler olacakta yemeyeceğim,mümkün mü cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…