- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.186
- 773
ay ya mısracım şurda olsan alnından öperdim seni ay çok yaşa valla,eşimde premier marka uygun diyordu,ama cesaret edip alamadık valla,korsan cdleri de açıyor bu değil mi?eşime hemen söyleyeyim,muck ya teşekkür mısracığım :asigim:Canlarım müfettiş geldi bu yüzden aranıza çok katılamıyorum.
Dirimcim Dvd alacaksanız Premier markalı olanı alın,herşeyi açar vede fiyatı çok uygundur Metro marketlerde var.(En son 65-69 tl gibi birşeydi)Çok pahalı ve özellikli olan DVD ler ne yazık ki herşeyi açmıyorlar.Bizim evde birkaç tane var,sadece Premieri kullanmaya başladık.Eşim Pc işi yaptığı için biliyor ve kesinlikle bu dvd yi öneriyor aklında olsun.
Angel cım sarımsaklı ekmek için yağsız süt-un-maya-şeker-tuz dan oluşan normal ekmek hamurunu yoğuruyorsun.Şekillendipip fırına veriyorsun.Az pembeleşince tereyağı-kekik-maydanoz-tuz karışımından oluşan yağı üstlerine sürüp tekrar fırına veriyorsun.Fırından çıkardıktan sonra yağ sürme işlemini birkez daha yapıyorsun.
canım çok yakınmışız söylemesi ayıptır :jeyyar:keşke şekerim eltim kocası çocuğu ve küçük kaynımmmm ben ankaranın öveçler semtindeyim çetin emeçe çok yakınım gelin kızlar bana destek olursunuz hemde
else bi yönden haklısın,şimdi aynı şeyi eşim yapsa bana dese annemgile gidelim diye sürekli olmaz yani,sürekli onlarda,yorgunum vs.derim.ayrımcılık gibi oluyor eşime karşı,kusura bakmayın kızlar ama bana çok ters geliyo bu
anneme yakın otursaydım da gitmezdim bu kadar çok,işimi de ona yaptırmazdım
herkes kendi evinde yerinde yaşamalı diye düşünüyorum
tabi bu benim fikrim