Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay ya mısracım şurda olsan alnından öperdim seni ay çok yaşa valla,eşimde premier marka uygun diyordu,ama cesaret edip alamadık valla,korsan cdleri de açıyor bu değil mi?eşime hemen söyleyeyim,muck ya teşekkür mısracığım :asigim:

keşke şekerim eltim kocası çocuğu ve küçük kaynımmmm ben ankaranın öveçler semtindeyim çetin emeçe çok yakınım gelin kızlar bana destek olursunuz hemde
canım çok yakınmışız söylemesi ayıptır :jeyyar:

kusura bakmayın kızlar ama bana çok ters geliyo bu
anneme yakın otursaydım da gitmezdim bu kadar çok,işimi de ona yaptırmazdım
herkes kendi evinde yerinde yaşamalı diye düşünüyorum
tabi bu benim fikrim
else bi yönden haklısın,şimdi aynı şeyi eşim yapsa bana dese annemgile gidelim diye sürekli olmaz yani,sürekli onlarda,yorgunum vs.derim.ayrımcılık gibi oluyor eşime karşı,

hım tamam canım kaptım tarifi hemen
ama ekmek demişsinya kocaman yapıpmı koycam yoksa poğaca gibi minik minikmi:uhm:

keşke şekerim eltim kocası çocuğu ve küçük kaynımmmm ben ankaranın öveçler semtindeyim çetin emeçe çok yakınım gelin kızlar bana destek olursunuz hemde

bana uzak canım oralar:ecrin_bebek:

else bi yönden haklısın,şimdi aynı şeyi eşim yapsa bana dese annemgile gidelim diye sürekli olmaz yani,sürekli onlarda,yorgunum vs.derim.ayrımcılık gibi oluyor eşime karşı,

annem kayınvalidem meselesi de değil canım biz iki kişi birlikte yaşamak için yola çıktıysak iyi kötü herşeyimizi paylaşmak zorundayız bence kimseden destek almadan
tabiki annelere yemeğe gidilir arasıra belki haftada bir, misafirin olur annen yardımcı olur ama haftanın 3-4 günü annede ya da kayınvalide de geçirmek doğru gelmiyor bana

..............................................................

angel sonuna kadar haklısın eşim bekarken suyu vs.herşeyi annesine getirtiyordu,evlendikten sonra çok değişti,dün canım süt istedi dedim bi baktım eşim süt ısıtmış getiriyor,tembelliğe çok alıştımamak gerekiyor aslında
angel, cssa evet haftada 3-4 gün biraz fazla,annemgili özlüyorum sonuçta ama eşim ilerde sıkılabilir bundan,kayınvalidemgile 1 kere annemlere 3-4 bazen 5 oluyor
dengeyi korumak lazım aslında
pınarcığım senin oturduğun semtte oturyorum canım kaydirigubbakcemile3

Biran önce bu fikre alıştırmam gerekecek kendimi :çok üzgünüm:

Dirimcim evet Premier korsanlarıda açıyor.

Angelcım,ekmeklerin şekli sana kalmış ben ne yaptım söyleyeyim fikir olsun;hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopardım yuvarladım,tepsiye çay bardağını koydum etrafına dizdim bu yuvarlakları,sonra bardağı aldım tabi.Yani ortası boş çiçek görünümündeydi.Misafir geldiğinde,ortasına içinde dip sos olan minik tabakları koyacağım.Ha bu arada ceviz büyüklüğünde olmasına rağmen hamur epey kabardı,ekmekler büyük oldu, bir dahakine fındık büyüklüğünde toplar yapacağım :)))))
Akşam çakıra msn den gösterdim çok beğendi :)))))

benim kayınvalidem zaten bursada olduğu için öyle problemimiz yok ama annemlere 1 kere gidiyorum yani bende annemi çok seviyor ve özlüyorum ama elsenin dediği gibi iki kişilik hayata sorumluluk almaya alışmamız lazım cnm
mesela ben de çok düşkünüm aileme dayım teyzem dedemler hep aynı mahallede otururlar annemle. hep içiçe büyüdüm hepsiyle cnm sıkılınca bi gün teyzemde bi gün dayımlaydık hep kalabalık yetiştik büyüdük bi tatile giderdik dayımın izmirde yazlığı var kucak kucağa oturur yatardık kalabalıktan ama o kadar mutluyduk ki anlatamam yani düşün böyle bi ortamdan çıktım ve eryamana ki annemlerden bi saat uzak yere gittim tamamen yalnız komşu yok arkadaş yok ve alışmaya çalıştım doğumgünlerinde gidiyorum oturmayada gidiyorum tabi mesela teyzemin kısını istemeye geldiklerinde sözünde hep bi gün önceden gittim yanlarında oldum ama extralar onlar
yoksa hep evdeyim ve alıştım mecbur

Biran önce bu fikre alıştırmam gerekecek kendimi :çok üzgünüm:

evet cnm alışmalısın

vayy süper fikir

bitanesin be mısra, :1hug:a.s.başka markalara bir sürü para vermeye gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

evet canım mecbur artık napalım :çok üzgünüm:

canım annemlerde 1 muck :1shok:,çok iyi bilirim oraları,kars mandıra vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…