Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım kendine göre önlem alıyor,batarsa felan diye kaydirigubbakcemile3,çaydan ne kar yapacaksa,canım sizde paralı mı çay,değildir tabi soru mu kaydirigubbakcemile2
ilerde belki işi paraya felan döker patron

şimdilik parasız ama ilerde napar bilmem
aile şirketi zor ya babası oğlu kızı hepsi başımızda
yırtınıyorlar kurumsallaşacağız diye ama mümkün değil yani

ben geldim herkese günaydın

günaydın cssa cım nasılsın

cssa hoşgeldin cnm?
Kızlar ne var ne yok?
Akşam naptınız?.......vs

off akşam eve gittim yemek yeyip ütüye başlayacaktım güya ama bilmiyorum mevsimden mi başka bi derdimmi var anlamadım elim kolum kalkmıyor canım hiçbişey istemiyor eşimde rahatsızdı biraz onunla ilgilendim sonra çay falan demledim içerken aklıma yemek yapmak geldi yarın için bişeyler yapıyım dedm ama onunlada uğraşmak iatemedim sonra 3 parça tavuk göğsü vardı onlarla tavuk sote yapmaya karar verdim fena olmadı.
öyle yani 10 olmadan da yattık
mızmız ve huysuz bi akşamdı bizim evde

siz neler yaptınız
bu arada takvimimi değiştirdim bu nasıl daha genç ve dinamik dimi

evet angelcim güsel olmuş bu arada bahardan dır sanırım geçer canım inş

kızlar ekler severmisiniz dün yaptım müthiş olmuştu süper herkes çok beğendi

Cssa genel olarak sormuştum cnm.

Angelcım,bende eve gidip yemekleri ısıttım baktım kociş gelmedi uzun süredir denemek istediğim sarımsaklı ekmekler vardı,onun hamurunu yoğuruverdim.Yemekten sonra şekillendirdim,tadı dışarda yediklerimiz gibi oldu ama sanırım fazla pişirmişim yada mayasını fazla koymuşum azcık sert oldu ((
Sonra Hızlı ve Öfkeli 4 ü izleyeyim dedim uyumuşum kociş gelince kaldırdı

Stella günaydın

ah canım benim hemen yaparım sizede ya mısracım sevilmicek bi tat deilki dimi canım yakın olsaydık bende çok severim mutfakta uğraşmayı ekmek pasta börek yemek beraber dahada genişletirdik repertuarı kız:)

günaydın kısçeler kaydirigubbakcemile2

günaydın stella

evet angelcim güsel olmuş bu arada bahardan dır sanırım geçer canım inş

sapol cnm
inş öyledir bahardandır

dün bi ara girdim hamurunu yaptım falan yzmıştın
fırındamı pişirdin

canım yok resmini çekmedim aklıma gelmedi hiç am genelde ekmeklerimin çekerim:)biraz zahmetli yani uğraştırıo ama istersen ve vktin bolsa yazayım tarifini canım

Cssa ne güzel olurdu birlikte yapmak.

Angel evet cnm ekmekleri fırında pişiriyorum

hım ama bu ilk denemendi 2.eminim süper olur ki bence bu da güzeldir de sende süper bi yetenek olduğundan kendin beğenmemişsindir
ben hep tadım pizzada veya yemeğe gittiğimiz yerlerde görürüm sarımsaklı kekikli ekmek diye canım ister ama kociş sarımsağın kokusundan biel nefret ettiği için alıp yiyemem

Angelcım normalde benim kocişte sarımsak yemez ama bu ekmeklere bayılıyor :)))))Zaten sarımsak ,kekik içinde değil üstünde,yani sende yapabilirsin cnm

bende mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum ama pek vaktim olmuyor :roflol:

ne garip bir cümle oldu.
cssa zahmet olmazsa uygun bir zamanında yazarmısın
denemek isterim
pastanedekiler gibimi oluyor

hmm stellacım pastanedekiler gibi oluo ama tabiki artıları çok daha temiz hatta daha güzel ve bi sürü :)

azcık işim vardı,halledip geldim hihoyyyt,hoşgeldin stellacığım
ya bende ekleri çok severim,olsada yesek demiyorum,çünkü çok doluyum sabah süt içtim cokacimcoookhihoyyyt,
kızlar dün dvd almaya gittik,eşim sözde 50 tl ye var diyordu.teknosaya bir gittik.70 den başlıyor.ve html girişi vs.özelliği olmayan dvd vardı o fiyatlara, bizim almak istediğimiz fiyata güzel dvd yoktu tabi,alamadık sonra yemek yedik ,eve geldik,kolilediğim eşyaları götürdük.öyle işte -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…