• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım benim ki tam olarak böyle olmadı sabahta yazmıştım çünkü benim tarifte 3 bardak un yazıyordu.Hamur çok koyuydu hiç yayılmadı.Bu tarif gayet iyi görünüyor deneyin derim.

tamam cnm eline sağlık ben bu tarife göre yaparım
süppersin cnm eline emeğine sağlık:hooray:

ohh negüzel tarifler verilmiş
tavuk şinteli bende kaydettim
deneyeyim bakım.
eminim çok güzel oluyordur.

maşallah mısracım ya ne güzell
tariflerin var ben bu konuda zayıfım biraz
yapınca güzel oluyor
ama repertuarım geniş diill
senin güsel tariflerinden yararlanırız burda

HAYAT GÜZELLİKLERİ PAYLAŞINCA GÜZEL ARKADAŞLARIM.Her daim yardıma hazırım:teytey:

kızlar biraz değişik konuya geçicem ama herkesin dini inancı farklıdır tabiki ben imam nikahı kıydıranlar varsa hemen düğünden öncemi yoksa biraz daha öncemi kıydırdınız onu öğrenmek istiyorum

kızlar biraz değişik konuya geçicem ama herkesin dini inancı farklıdır tabiki ben imam nikahı kıydıranlar varsa hemen düğünden öncemi yoksa biraz daha öncemi kıydırdınız onu öğrenmek istiyorum

Biz kıydırmadık ama genelde düğünden hemen önce yapıyorlar cnm

Sadrazam Lokumunu kim yapıyordu arkadaşlar ?
Birşey sormak istiyorum?
Dirim yada angel sizden biri miydi acaba?

oh be geldim,nakliye şirketiyle daha doğrusu şirketleri ile görüşüyordum.hepsiyle anlaştım gibi oldu,kafam karıştı anlayacağınız :sm_confused:
valla biz dini nikah için el vermişiz,yani başkası yaptı,biz gitmedik.bizim yerimize kıymışlar,bende pek anlamam açıkçası eşim söyledi

biz düğünden 2 gün önce kıydırmıştık canım.

bizde düğün akşamı kıydırdıkkk
çokgüzel bi duyguu
eşine yaradan katındada
eşin olarak bakmakkk ve onun olmakkkk

kızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)

Back
X