benimde eşim gitti sınava bakalım hayırlısı olur inşallah yoksa yandık bu sene
bide normalde bende bi kere uyandımmı bir daha uyuyamıyorum tatlım sabah 7 de kalktım kahvaltıyı hazırlayıp uyandırdım kocişi ama nedense felaket bir sancı girdi karnıma kıvrandım resmen sonrada girdim tekrar yatağa öyle uyumuşumki kalktığımda 10.30 du saat
hayırlısı canım ya
o zaman seninde eşin askere gitmedi dimi
hayırlısı bakalım
şimdi iyimisin cnm neden ağrıdı karnın
canımcım aklına kötü şeyler getirme lütfen hayırlısıyla olur inşallah
bizde ağustostan sonra düşünüyoruz bebişimizi kısmetse bağkur ödemelerimiz ağustosta bitecek inşallahh bi kirayla kredi kalacak sağolsunlar eşimin ailesi hiç yardım etmediler hem düğün hem eşyalar derken kredi çektik mecburen onu ödüyoruz ama daha çok var bitmesine ...
eh canım işte borçları kolaylamışsınız bu topik yakında hamile olup eşi askerde olanlar topiği de olabilirhihoyyyt
hepimiz beraber eylülden sonra hamile kalırız inş hayırlısıyla:CüvCüv:
hoşgeldin tatlım aramıza hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz senden de
canımyaa kusura bakma lütfen dün eşim gelince çıkmak zorunda kaldım dolayısıylada göremedim msj ını
yok cnm ne kusuuru
mrb kzılar nasılsınız
jnaz hoşgeldin canım
uzun zamandan beri girmiyorsun.
inş. buğün sınava girecek herkesin sınavı güzel geçmiştir.
iyiyiz cnm son 1,5 saat sayıyoruz yani burası kalabalık
hep teslimat var
benimde akşama dayımın kızı ile kocası gelecek onları kek falan yapıcam
merhaba kızlarrr
sabahtan beri havayı güzel buldum temizlik yapıyorum . perşembe günü eşimle yatağımızın yerini değiştirdik tam pencerenin önündeydi ve açılmıyorlardı dolayısıylada silemiyordum . ama o gün hava soğuk olunca kalmıştı. bugünde genel temizliği yaptıktan sonra hazır evdeyken sileyim dedim sonrada mutfağın camını sildim perdeleri attım makineye yıkanıyorlar mutfak dolaplarımıda sildim duşumuda aldım yaprak sarma yapmadan bi bakayım dedim size ama haftasonu olduğunu unutmuşum :)
yarın annemler gelecekti ya haftaiçine ertelendi kızlar bu duruma üzüldüm tabiki ama kısmet inşallah bi aksilik olmazsa perşembeye kadar gelecekler
sizler nasılsınız bi geçmişe bakayım
oh maşallah cnm o kadar işi yap bide dolma sar dikkat et kendine yorma çok
annenler içinde üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş
sağ salim gelip gitsinlerde bi kaç gün geç olsun dini cnm