Angel ve dirimcim akşaa yemekte ne var?
mısracım ben bugün biraz basite kaçıcam çünkü yarın ve pazar evde yokuz yemek yaparsam kalıcak ya kahvaltı tarzı bişiler yapıcaz yada makarna ve köfte tarzı bişiler yanında salata eğer kahvaltı olursa da çay
ben bunları yazarken sen büyük ihtimal çıkmış olucaksın
öpüyorum seni
canımcım bende kovayım :1hug:,hı angel ben senin yerinde olsam annenin yakınına taşınırdım,rahat oluyor,ben bide aileme çok çok düşkünüm,haftada 2-3 gidiyorum ama yinede.eşim birşey demez hiç,ama olsun.eşimin annesigilede haftada 1 kere gideriz.annem hasta olduğunda hemen gidebiliyorum,yada ben hasta olduğumda,yemeğim olmadığında bana çok yardım ediyor.
evet kavuştuk hihoyyythihoyyyt,canım nasıl yerleştin mi eve,neler yapıyorsun,işe başladın mı :uhm:
canım annemin yanında olmayı bende çok istiyorum ama bu sefer de ne bilem düzenimiz değişicek gibi geliyor yani eşimin ailesi zaten bursada aslında eryamanı çok seviyoruz sessiz sakin ve çalışan kenti valla bilmiyorum ki ne yapcağımı
Ben çıkıyorum arkadaşlar
mısracım arada bir dışarda yemek lazım.canımda kuşbaşılı pide çektiki sorma,ay neyse kızlar ben çıkıyorum,kociş gelmiş
ohh en güzeli canım afiyet olsun
mrb kızlar buğün hiç giremedim
misafir falan geldi
inş. yarın burdayım diyecegim
ama yarında bazı arkadaşlar yoklar burda
geçmişi okudum biraz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
mısracım doğum kont ilğili yazıyıda okudum
ben kullanıyorum
korkuyordum iyicene korkmaya başladım
hadi hayırlısı bakım.
mrb cnm hoşgeldin nbr