Evet cnm sigarayı ikimizin birlikte bırakması şart.
Nohutuda ilk kez yapacağım tabi yaparsam yiyip yemeyeceğini bilmiyorum.Beni şimdi almaya geliyormuş eşim vazgeçtim yemek yapmayacağım dışarda bişeyler yiyiverelim hihoyyyt
Evet cnm sigarayı ikimizin birlikte bırakması şart.
Nohutuda ilk kez yapacağım tabi yaparsam yiyip yemeyeceğini bilmiyorum.Beni şimdi almaya geliyormuş eşim vazgeçtim yemek yapmayacağım dışarda bişeyler yiyiverelim hihoyyyt
canımcım bende kovayım :1hug:,hı angel ben senin yerinde olsam annenin yakınına taşınırdım,rahat oluyor,ben bide aileme çok çok düşkünüm,haftada 2-3 gidiyorum ama yinede.eşim birşey demez hiç,ama olsun.eşimin annesigilede haftada 1 kere gideriz.annem hasta olduğunda hemen gidebiliyorum,yada ben hasta olduğumda,yemeğim olmadığında bana çok yardım ediyor.
evet kavuştuk hihoyyythihoyyyt,canım nasıl yerleştin mi eve,neler yapıyorsun,işe başladın mı :uhm:
ne güzel ne yemek var falan konuşuyosunuz, ben şimdilerde son saltanatımı yaşıyorum galiba ya annem saolsun hazır sofraya oturuyorum hep sabah işe gitmeden kahvaltımı bile o hazırlıyo bakalım evlenince ne yapıcam ben kaydirigubbakcemile3
ben çalıştığım için birazda durum bu sanırım evde olsam bi kaç bişey yapardım ya, yapmasam yoksa annem 2 günde geri gelirsin sen der :lepi:ayyy aynen bende öleyim, ben çalışmıyorum işi bıraktım 5-6 aydır evdeyim ama inanırmısın elimi bişeye deydirmiyorum,
bütün yemekler önüme geliyo, allah yardımcımız olsun artıkcokacimcoook
ben çalıştığım için birazda durum bu sanırım evde olsam bi kaç bişey yapardım ya, yapmasam yoksa annem 2 günde geri gelirsin sen der :lepi:
Ben çıkıyorum arkadaşlar
evet bu günlerin tadnı çıkartmak lazım. bu arada testler falan yapıldı demiştin hastaneye falan mı gittin yoksa özelemi gittin doktora iyi bilgi alayım bende gidicem önümüzdeki haftabenim annem öle demiyo yaa nası olsa kendi evinde yapcaksın diyo, yapmak istiyorum elimi sürdürmüyo, boşver baba evinin tadını çıkar diyo:sm_cool:
bende öle yapıyorum , zaten bu yaşıma kadar ilk defa evdeyim hayatım boyunca ilk defa bu kadar evde oturdumkaydirigubbakcemile3
baktım iş bulamicam bende evlilik hazırlıklarının tadını çıkarıyorum:lepi:
benim annem öle demiyo yaa nası olsa kendi evinde yapcaksın diyo, yapmak istiyorum elimi sürdürmüyo, boşver baba evinin tadını çıkar diyo:sm_cool:
bende öle yapıyorum , zaten bu yaşıma kadar ilk defa evdeyim hayatım boyunca ilk defa bu kadar evde oturdumkaydirigubbakcemile3
baktım iş bulamicam bende evlilik hazırlıklarının tadını çıkarıyorum:lepi:
işte ben o çok yorulanlardanım ama çalışmam lazım çok masraf var yaevlilik hazırlıkları sırasında çalışmamak daha ii emin ol cnm. öbür türlü insan çooook yoruluyor.
evet bu günlerin tadnı çıkartmak lazım. bu arada testler falan yapıldı demiştin hastaneye falan mı gittin yoksa özelemi gittin doktora iyi bilgi alayım bende gidicem önümüzdeki hafta
evlilik hazırlıkları sırasında çalışmamak daha ii emin ol cnm. öbür türlü insan çooook yoruluyor.
ayy banada lazım öyle çok detaylı anlatacak biri yacanım ben bizim unıversitedeki doktora gittim, bizim unıversitenın öle bi birimi vardı sağlıklı cinsel yaşam falan dıye:roflol:
kan testi yapıldı, sanırım karaciğer enzimlerini etkiliyomuş bu dogumkontrol hapları, testteki bikaç sonuca baktı normal çıktı ve dogumkontrol hapı verdi bana ve çok geniş bi bilgi verdi,ayrıca butun yontemlerı anlattı ayrıyetten dogumkontrol hapınıda anlattı nerdeyse çizelge çizdi adam bana:roflol:
negüzel miş canım
annenin düşüncesi
ben bekarken
annem kızardı
evde kocana ne yedireceksin birşeyler yapmaya çalış
diye.
bencede tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?