ya zaten hep öyle olur dimi biz ankaradan antalyaya koşarız deniz için siz ordan fırsat bulup giremezsiniz)
eşin kızıyormu denize girmene cnm neden öyle dedin koca faktörü diye
Canım henüz deniz mevsimi açılmadığı için eşimle bu konuda hiç konuşmadık.Kastım şuydu geçen yıl bekardım bu yıl evliyim :))))))
EVLİLİK=AYVAYI YEMEK TİR.
anladım canımcım
off bi bankaya gittim geldim acayip başım ağrıdı
h.g bende daha yeni katıldım, hem mrk etme benimde daha 43 gün var düğünüme :1rolleyes:selam arkadaşlar ben geldim:)
uzun zamandır sizi takıp edıyorum ancak bugun bitirebıldım geçmişi okumayı:)
benide aranıza alırmısınız:)
amam ben evli değilim tam 50 gün sonra evlenicem:)
evet sanırım öyle ama ben hem çok mutluyum hemde biraz kafam karışık herkese oluyodur galiba ya :uhm:aaa 1 hafta araylamı evleniyoruz:teytey:
ne güzelll o zaman suan hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz:1rolleyes:
evet sanırım öyle ama ben hem çok mutluyum hemde biraz kafam karışık herkese oluyodur galiba ya :uhm:
sende h.geldin yeni yeni alışıyoruz topicehoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyordum,ya kızlar ne çok yazmışsınız çatladım ya aşkolsun,
benimkilerde bitmek üzere sayılır gelinliğimin provası var p.tesi, ayrıca yarın salon takımı bakmaya istanbula gidicez, diğer mobilyalarım geldi evime döşüyoruz yavaş yavaş işte telaş hiç bitmiyorki. Kafam karışık derken evlilikten yana değil yani az evvel de konuşmuştuk biz şu korunma yöntemleri falan filan o durumlardan yanidirimcim hoşbuldum canım saol:)
dzcel benim hazırlıklar bitti sayılır sadece perde ve halı kaldı o kadar ,gelinlikte bitti,bide tabi ufak tefek şeyler kaldı geriye seninkiler ne alemde?
benim bir iki cm den fazla var 10 cm kadar falan benimki geçmesi mümkün değil sanırım :1no2: evet eksikler hiç bitmiyo ya annem bile ben 50 yaşıma geldim eksiğim hala bitmedi diyo :roflol:kızlar eksiklikler bitmiyor malesef,daha hala alıyorum :sm_confused:
ayakkabınızı felan seçtiniz mi?
ya benim boyum 168 eşimle 1 -2 cm var aramızda,düğünde 11 pont ayakkabı giymiştim.saçlarda kabarık tabi,akrabalardan biri gelin damattan uzun demişti
aklıma geldi ya,aslında hiç pişman değilim :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?