• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm yemeğimi şimdi yaptım bitirdim fırında kaşarlı karnıbahar yaptım ama senin koçişin yemez bunu dimi:)
sen ne yapcaksın

Evet cnm yemez :(((((

Valla aklıma dondurucudaki nohut geldi onu yapayım diyorum ,yanınada pilav cacık.Baklavamızda var dünden .ışin aslı hiç yemek yapasım yok bugün.:((((((

Dışarda birşey yaptırıp işyerine götürsem o zamanda ben kilo alıyorum :((((

benim bir iki cm den fazla var 10 cm kadar falan benimki geçmesi mümkün değil sanırım :1no2: evet eksikler hiç bitmiyo ya annem bile ben 50 yaşıma geldim eksiğim hala bitmedi diyo :roflol:

evet eksikler hiç bitmicek:1no2:
ben ayakkabımı ve iç çamaşırımı gelinliğe karar verdikten hemen sonra aldım çünkü provada istiyolardı,

dzcel canım bu dogum kontrol konusunda ben doktora gittim bana testler yaptı bütün doğum kontrol yöntemlerini anlattı ben hapı tercih ettim,burda sigara içenler için olumsuz diyolar ben sigara kullanmıyorum zaten ama annemle ablam nerdeyse gune 2 paket içiyolar ama onlarda senelerdir hap kullanıyolar.
ama onemlı olan senin vucudunun neye uygun olduğu.
bence bı doktora gıtmlısın ve butun sorularına cevap bulmalısın,insanın kafasında hiçbi soru işareti kalmıyo o zaman .

ayyy çok uzun yazmışım özür:1rolleyes:

mısracım canım çok faydalı bilgiler vermişsin yine,hemen copy paste yaptım.
kek kalıbının ortasına alüminyum folye yerleştirin diyor.ortası çok yapışıyor onun içinmi,yağlı kağıt değil heralde alüminyum folye diyor
angelcım kız bu arada sende mi kovasın :asigim:

evet canım kovayım bende:emir_bebek:

bu arada dzcel ve haktan sizlerde hoşgeldiniz
hayırlı olsun şimdiden

mrb kızlar ne var ne çok
sonunda canım karşılaştık hihoyyyt:jeyyar:

Angel ve dirimcim akşaa yemekte ne var?
canım annemgile gideceğiz sanırım,annem mercimek çorbası,sulu köfte,bişeyler daha yapmışta unuttum şimdi,benim evimde ise 2 gün önce yaptım yarmaaşı var.dün de evde yemedik,bugünde evde değiliz,nolacak bu halim ya,aslında yediğim kadar ısıtıyorum ama yine çöpe gidecek sanırım :çok üzgünüm:

bende eskiden içiodum hemde çok içiodum ama eşim saolsun o içmio bıraktırdı bana 2 sene olcak bırakalı eşinle beraber bırakabilirsiniz eşin içip sen içmezsen olmaz neredeyse imkansız inş ikinizde kurtulursunuz o illetten canım inş
benim koçişimde nohut yemez biliomusun ne tesadüf:) ama ben hiç bişi ayırt etmem yerim

kızlar evin eksiği ne yazıkki hiiiç bitmiyor.
bizde akşam yemekte fırında patatesli tavuk mercimekli pilav salata ve irmik tatlısı var.

bende eskiden içiodum hemde çok içiodum ama eşim saolsun o içmio bıraktırdı bana 2 sene olcak bırakalı eşinle beraber bırakabilirsiniz eşin içip sen içmezsen olmaz neredeyse imkansız inş ikinizde kurtulursunuz o illetten canım inş
benim koçişimde nohut yemez biliomusun ne tesadüf:) ama ben hiç bişi ayırt etmem yerim

inş bende bırakabilirim. ama kocişle birlikte buna karar vermek lazım

ewet dirimcim kavuştuk sonundahihoyyythihoyyytdelikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile

Evet cnm sigarayı ikimizin birlikte bırakması şart.

Nohutuda ilk kez yapacağım tabi yaparsam yiyip yemeyeceğini bilmiyorum.Beni şimdi almaya geliyormuş eşim vazgeçtim yemek yapmayacağım dışarda bişeyler yiyiverelim hihoyyyt

evet canım kovayım bende:emir_bebek:

bu arada dzcel ve haktan sizlerde hoşgeldiniz
hayırlı olsun şimdiden

canımcım bende kovayım :1hug:,hı angel ben senin yerinde olsam annenin yakınına taşınırdım,rahat oluyor,ben bide aileme çok çok düşkünüm,haftada 2-3 gidiyorum ama yinede.eşim birşey demez hiç,ama olsun.eşimin annesigilede haftada 1 kere gideriz.annem hasta olduğunda hemen gidebiliyorum,yada ben hasta olduğumda,yemeğim olmadığında bana çok yardım ediyor.
evet kavuştuk hihoyyythihoyyyt,canım nasıl yerleştin mi eve,neler yapıyorsun,işe başladın mı :uhm:

Back