Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mısra çok üzüldüm sen sigaramı içiosunnn![]()
benim bir iki cm den fazla var 10 cm kadar falan benimki geçmesi mümkün değil sanırım :1no2: evet eksikler hiç bitmiyo ya annem bile ben 50 yaşıma geldim eksiğim hala bitmedi diyo :roflol:
mısracım canım çok faydalı bilgiler vermişsin yine,hemen copy paste yaptım.
kek kalıbının ortasına alüminyum folye yerleştirin diyor.ortası çok yapışıyor onun içinmi,yağlı kağıt değil heralde alüminyum folye diyor
angelcım kız bu arada sende mi kovasın :asigim:
sonunda canım karşılaştık hihoyyyt:jeyyar:mrb kızlar ne var ne çok
canım annemgile gideceğiz sanırım,annem mercimek çorbası,sulu köfte,bişeyler daha yapmışta unuttum şimdi,benim evimde ise 2 gün önce yaptım yarmaaşı var.dün de evde yemedik,bugünde evde değiliz,nolacak bu halim ya,aslında yediğim kadar ısıtıyorum ama yine çöpe gidecek sanırım :çok üzgünüm:Angel ve dirimcim akşaa yemekte ne var?
evet canım kovayım bende
bu arada dzcel ve haktan sizlerde hoşgeldiniz
hayırlı olsun şimdiden
tşkler canım hoşbuldukevet canım kovayım bende
hayırlı olsun şimdiden
bende eskiden içiodum hemde çok içiodum ama eşim saolsun o içmio bıraktırdı bana 2 sene olcak bırakalı eşinle beraber bırakabilirsiniz eşin içip sen içmezsen olmaz neredeyse imkansız inş ikinizde kurtulursunuz o illetten canım inş
benim koçişimde nohut yemez biliomusun ne tesadüf:) ama ben hiç bişi ayırt etmem yerim
bende eskiden içiodum hemde çok içiodum ama eşim saolsun o içmio bıraktırdı bana 2 sene olcak bırakalı eşinle beraber bırakabilirsiniz eşin içip sen içmezsen olmaz neredeyse imkansız inş ikinizde kurtulursunuz o illetten canım inş
benim koçişimde nohut yemez biliomusun ne tesadüf:) ama ben hiç bişi ayırt etmem yerim
inş bende bırakabilirim. ama kocişle birlikte buna karar vermek lazım
evet canım kovayım bende
hayırlı olsun şimdiden