Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım bende senin gibiydim ne kullanacağımı bilmiyordum herhangi bri sağlık kuruluşuna gidersen yardımcı oluyorlar ama microgynon diye doğum kontrol hapı veriyolar şşimdi ben ondan kullanıyorum çok rahat bişeyy tavsiye ederim ama tam şimdi başlama zamanın başlamalısın biran önce

herhangi bir etkisi olur diye korkuyorum hap kullanımında ya

bende kullanmadım hap (şimdi 2 aydır mecburen kullanıyorum) ama doktor ne tavsiye ederse onu yap cnm sende banada desolett diye hap verdi

Tek eksisi ki herkeste olmuyor vücut su topladığı için haplardan kilo almış gibi görünüyorsun.Ama herkeste farklı unutma...

sanmıyorum tatlım bişey olucanı hem ekstradanda hormonlarını düzenler bende kullanıyorum tek yan etkisi ilk başlarda mide bulantısı yapıyor oda hormonlarını düzenlediği için oluyormuş ve ekstradan da rahim kanserini önlüyor ben kullanıyorum ve memnunum canım

herhangi bir etkisi olur diye korkuyorum hap kullanımında ya

ya onun bence kişinin bünyesiyle alakası var çünkü kiminde kilo aldırırken kiminide zayıflatıyor bazılarında sinir stres yapıyor bazılarını etkilemiyor tüylenmeyi hızlandırıyor bence işte dr gidip en az etkilisinden alman lazım bence

aksine kızlar ben hiç kilo almadım aksine zayıflıyorum ben çok istiyodum kilo almayı ama bende yapmadı

en iyisi bir doktora görünmek sanırım başlamak için geç kalmadım dimi 16 mayısta düğün

reglinin ilk günü başlamalısın cnm. bende ilk evlendiğimde kullandım ama artık kullanmıyorum çünkü sigara içiyorum. sigara kullananlarda riskli cnm

Para yok tatil yok angelcım((((((

off ya ama sen şanlısın zaten antalyadasın dimi orda denize falan yakınmısınız cnm
ayrıca bu burç yorumlarını yapan kimse kesin müneccim

bu ayın sonuna doğru regl dönemim o zaman mı başlamalıyım?

ya canım işte adetin ilk günü başlıyosun bi dr git ayrıntılarıyla anlatır
21 gün kullanıyosun bi hafta ara veriyosun genelde ara verince 2 veya 3.günü hastalanıyosun falan yani hem adetini düzene sokuyor hem hormonlarını kanseri önlüyor
bende kist vardı ameliyat oldum 2 aydır kist oluşmasın diye kullanıyorum
her yönden avantaj yani cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…