Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

aslında doğum kontrol hapı en rahatı ama işte sigaradan vazgeçemediğim için ben artık hap içmiyorum

Angel cım evim denize çok yakın yürüyerek 10 dk gel gör ki giriyor musun de,geçen sene koca yaz boyu 2 kez girdim ((((
Güneşe alerjim var yaz kış 50 faktör koruyucu kremle geziyorum.
Denizede sabah 6 da giriyorum.
Bu yıl ihmal etmeyeceğim inşallah tabi şimdi birde koca faktörümüz var :) Bakalım ne diyecek

5 yıldır beraberiz nişanlımla eskiden ne güzeldi ya hiç böyle şeyler düşünmeden gez toz, şimdi bir sürü şey düşün, eminim evlendikten sonra dahada fazlalaşıcak bu.

PINARTUNCAY sanki senin sigarayı bırakmakla ilgili bi konun vardı öyle hatırlıyorum sanki ben. başarısız mı oldun

yokk be tatlım evlenince bitiyo stresler çok zevkli oluyo evcilik oynuyo gibisinnn kavgalar bile tatlı oluyorr

yokk be tatlım evlenince bitiyo stresler çok zevkli oluyo evcilik oynuyo gibisinnn kavgalar bile tatlı oluyorr
sizden bunları duymak güzel her ne olursa olsun insanın bir an önce evlenesi geliyor valla, zaten biz senelerdir bunun hayaliyle yaşıyoruzz kaydirigubbakcemile3

evet canım bulutolsam bırakamadımmm bi ara baya bi azalttım ama geri eskiye döndüm günde 7-8 tane içiyorumm

ya zaten hep öyle olur dimi biz ankaradan antalyaya koşarız deniz için siz ordan fırsat bulup giremezsiniz )
eşin kızıyormu denize girmene cnm neden öyle dedin koca faktörü diye

he evet stresler biter hiç olmaz
evcilik mi bana ne kadar uzak bi kelimelaelaelaelaelae

5 yıldır beraberiz nişanlımla eskiden ne güzeldi ya hiç böyle şeyler düşünmeden gez toz, şimdi bir sürü şey düşün, eminim evlendikten sonra dahada fazlalaşıcak bu.

güzel yanlarıda var ama insanın sinirini hoplatan yanlarıda. ama güzel bişey emin olabilirsin. hoş olan tarafları daha fazla.sonuçta hayatı paylaşıosun güzel yani:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…