Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

geliyorumda canm ben geldiğimde tesadüfen pek kimse olmuo iim canım aynı bildğin gibi kim ev aldı hayırlı olsun

hoşbuldum kızşar iim sizler de iisiniz inş mısracım bende yapmıştım o baklavadan ama büzgü şeklinde deil tepsiye sererek yapmıştım oda nefi olmuştu canım
ee kızlar sizlerde ne var ne yok

kızlarr herkes burda görünüo ama kimse yazmıo hadi sohbet edelim biraz ya

sensicim canım o baklavalık yufkalarl çook kolay herkes yapabilir yani üstün bi beceri istemio boş bi vaktinde dene derim fıstık eminim seninkide güzel olacaktır

Canım benim yufkayı ben açmadım ki sen de yaparsın.Benim tek bilmediğim şey yufka açmak onuda annemin yüzünden öğrenemedim.Çok titizdir kendileri ne zaman bir tane bari açayım izin ver desem birgün hamuru kendin yoğur dene dedi.Kısaca nasip olmadı.Geçen gün söyledim hatta anne su böreği yapacağım seni şok edeceğim :))))))))

Ay vallaha bende. cokacimcoook Ben cikiyorum kizlar gorusuruz hepinizi optum. :1hug:

slm bayanlar benide alın aranıza ama daha bir ay 13 gün sonra evlenicem sizden çok öğreneceğim şeyler olabilir yerimseniben

Az evvel benide alın die msj yazdım ama sanırım yanlış bir yere bastım msjım silindi yabenneyaptımki

mısraam öncelikle eline sağlık zaten bugün alışverişe çıkıcaz o zaman ben alayım bu baklavalık yufkadan gördüm daha önce de bi kaç kere markette ama cesaret edemedim cnm

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok

slm cssa cım nbr benim iş bugün baya yoğundu sabahtan şimdi biraz duruldu cuma saati tenha oluyor burası

mrb angel iilik tatlım ya ne olsun bildiğin gibi bende sizleri repliodum hepinizi:)
sende ne var ne yok iisindir inş

h.b teşekkür ederim, nasılsınız bakalım

iiz canım sen nasılsın topicimizin sorgucu başı mısra şuan burda yok onun yerine ben sorayım ilk soruları
nasılsın evlilik hazırlıkları nasıl gidio kaç yaşındasın çalışıomusun eşin yani nişanlın ne iş yapıo evlenince çalışcakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…