Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar güzel bir gün olmasını dilerim. işlerimiz çok yoğun sanki kriz bizim firmayı hiç vurmadı. 2 gündür kafamı kaldıramıyorum.
selam arkadaşlar güzel bir gün olmasını dilerim. işlerimiz çok yoğun sanki kriz bizim firmayı hiç vurmadı. 2 gündür kafamı kaldıramıyorum.
ben geldim kzılar
neyaptınız bakım
burda elektirik gitti geld
kk ya giremedim falan
sonunda oldu.
maşallah canım
negüzel işte
araba sektöründemisin yoksa canım.
maşallah canım
negüzel işte
araba sektöründemisin yoksa canım.
canım bizde birara giremedik zatenben geldim kzılar
neyaptınız bakım
burda elektirik gitti geld
kk ya giremedim falan
sonunda oldu.
iyi ne güzel işte canım.selam arkadaşlar güzel bir gün olmasını dilerim. işlerimiz çok yoğun sanki kriz bizim firmayı hiç vurmadı. 2 gündür kafamı kaldıramıyorum.
biraz önca mesaj attım.yoğun sanırsam atmadı mesajiyiym bende canım
abimde geçen sene girdi saçma sapan dediğiniz gibi mat tarih sormuşlar işletme mezunuydu abim izmirde yaptı askeri kampta askerde de çamaşırhane sorumlusu oldu giren çıkan falan
sonuçta illaki kazanacaklar sınavları ön eleme gibi bişey oluyor demekki ona göre birim belirliyolar
at canım ya boşver uzatma bende hep inat ediyorum o arasın diye ama sonuçta onlarda inat ederse işte sıkıntı oluyor 2 gündür burda değildi ya nasıl özlemişim artık biraz tartışma herhalde:1rolleyes:
ayy ne onlarla ne de onlarsız:asigim:
canım bizde birara giremedik zaten
iyi ne güzel işte canım.
biraz önca mesaj attım.yoğun sanırsam atmadı mesajklava:,keşke atmasaydım :dilcikar:
ne güzel severim ben üsküdarıbende üsküdardayım canım evim de çalıştığım yerde kaydirigubbakcemile5
canım akşam başıma ne geldi anlatayım,eve gittik yemek yoktu.yemeği yap,ye,ortalığı toparla derken,üzerimi değiştiremedim.neyse pijamalarımı giydim,şöyle sere serpe koltuğa oturdum,bir taraftan televizyon seyrederken bir taraftanda ders çalışırım diyordum.o sırada zil çaldı,kapıda bizim akrabalar,şok baskın,eşimin üzerindede forma vardı,ben hemen koştur koştur üzerimi değiştirdim:1shok:,allahtan eşim akşam süpürgeyi tuttu ortalığa,ev dağınık değildi ama.yinede düzgünde sayılmazdı.hemen ortalığı toparladık felan.çok mahçup oldum,taşınacağız diye alışverişte yapmamıştık
salep yaptım,arkasından çay bisküvi felan koydum,habersizde ne kötü oluyormuş ya :bbo:
Sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm