Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm arkadaşlar ben geldim uzun bi aradan sonra
inşallah ara ara girecem yeni iş buldum ama net konusunda biraz sorunlu
geçmişi okuyamadım neler oldu bakalım hamiş kalan varmı

ama ama ben ne zamandır istiyorum ondan yapmak ama ıslatmayı unuttuğum için yapamıyorum cokacimcoook
tüm erkekler aynı demekki benim eşimde öyle diyo hep bende en azından askerlik bitmeden izin vermiyorum diye sinirleniyo bide

bende artık gidim kızlar
yine yemeğe misafirim var ve yine evde yemeğim yok
herkese iyi akşamlar

kızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.

dipnot: sensi cimmm sanırım snein yiğenlerine çok sevgiyle baktım ondan olduu çok saol :)

pamuuuukk ciddimisiin çookk sevindim bende hep ikiz isterim amaa bu ayda hüsran dün negatif çıktı ama senin adına çokk sevindim canım ya hayırlısı olur inş

pamuuuukk ciddimisiin çookk sevindim bende hep ikiz isterim amaa bu ayda hüsran dün negatif çıktı ama senin adına çokk sevindim canım ya hayırlısı olur inş

cssa cim yaa
gecen aksam tap muhabbet ediyoduk seninle solemeden cikmak zorunda kaldim icimde kaldi canim yaa yazdigim msj i bile gonderemedim sana kusura bakma denk gelemedik daha once soleyemedim icimde kaldi valla

slm arkadaşlar ben geldim uzun bi aradan sonra
inşallah ara ara girecem yeni iş buldum ama net konusunda biraz sorunlu
geçmişi okuyamadım neler oldu bakalım hamiş kalan varmı

Canım benim iş bulmana çok sevindim,hayırlı olsun.Bizde seni çok merak ediyorduk.Umarım kocişlede aranız iyidir.Çokkk öpüyorum

Amanınnnn ikiz miymiş şok oldum:sm_cool:.Sağlıcakla gelsin inşaah bebişlerimiz

Canlarım merak edenler için son durumum;bugün kardiyoojiyide hallettim.Doğuştan kalbimin sol kapakçığında uzama varmış,bu tedavi edilecek birşey değilmiş.Birçok test iyi çıktı,ağrıarın kalbinden kaynaklı değil dedi dr.
Şimdi son seçeneğe geldik,bütün dr larında ortak tahmini boyun fıtığı.Onun içinde en kısa sürede beyin cerrahına gideceğim.

canım çok saol.. inşallah bu ay olur hayırlıısyla seninde hiç moralini bozma stres çok etkiliyor biliyorsun rahat bırak huzurlu ol bak hemencecik gelecek bebişin inşallah :1hug:

canım çok saol.. inşallah bu ay olur hayırlıısyla seninde hiç moralini bozma stres çok etkiliyor biliyorsun rahat bırak huzurlu ol bak hemencecik gelecek bebişin inşallah :1hug:

aynen canım hala şoktayımmm :) inşallah herkesin bebişiyle birlikte benimkilerde hayırlısıyla doğarlar.. darısı başına şekercimm

pamukcuumm ya inan çok sevindim ya ne güzel ya
evet haklısın stres yapmamak lazım ama işte bazen elde olmuo yarın hormon tahlili vercem prolaktinim yüksek o etkileyebilio hamile kalamamayı o yüzden yarın baktırcam sonuca görede yüksekse ilaç başlıcam bakalım hayırlısı

hayırlısı inşallah canım gerek kalmadan gelir belkide bebişin. sen içini rahat tut hep :1hug:

mısra cım çok geçmiş olsun canım ya

inş canım hayırlısı
pamuk bide bi kız bi erkek olurmuş senin yaramazlar ohhh değme keyfine o zaman:)tabiki önce hayırlısıyla gelsinlerde sağlıkla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…