kızlar ben çıkıyorum,infanta gelmiş müjde
:dance:
bende artık gidim kızlar
yine yemeğe misafirim var ve yine evde yemeğim yok
herkese iyi akşamlar
pamuuuukk ciddimisiin çookk sevindim bende hep ikiz isterim amaa bu ayda hüsran dün negatif çıktıama senin adına çokk sevindim canım ya hayırlısı olur inş
slm arkadaşlar ben geldim uzun bi aradan sonra
inşallah ara ara girecem yeni iş buldum ama net konusunda biraz sorunlu
geçmişi okuyamadım neler oldu bakalım hamiş kalan varmı
kızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.
dipnot: sensi cimmm sanırım snein yiğenlerine çok sevgiyle baktım ondan olduu çok saol :)
canım çok saol.. inşallah bu ay olur hayırlıısyla seninde hiç moralini bozma stres çok etkiliyor biliyorsun rahat bırak huzurlu ol bak hemencecik gelecek bebişin inşallah :1hug:pamuuuukk ciddimisiin çookk sevindim bende hep ikiz isterim amaa bu ayda hüsran dün negatif çıktıama senin adına çokk sevindim canım ya hayırlısı olur inş
Amanınnnn ikiz miymiş şok oldum:sm_cool:.Sağlıcakla gelsin inşaah bebişlerimiz
canım çok saol.. inşallah bu ay olur hayırlıısyla seninde hiç moralini bozma stres çok etkiliyor biliyorsun rahat bırak huzurlu ol bak hemencecik gelecek bebişin inşallah :1hug:pamuuuukk ciddimisiin çookk sevindim bende hep ikiz isterim amaa bu ayda hüsran dün negatif çıktıama senin adına çokk sevindim canım ya hayırlısı olur inş
Amanınnnn ikiz miymiş şok oldum:sm_cool:.Sağlıcakla gelsin inşaah bebişlerimiz
pamukcuumm ya inan çok sevindim ya ne güzel ya
evet haklısın stres yapmamak lazım ama işte bazen elde olmuo yarın hormon tahlili vercem prolaktinim yüksek o etkileyebilio hamile kalamamayı o yüzden yarın baktırcam sonuca görede yüksekse ilaç başlıcam bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?