inş canım hayırlısı
pamuk bide bi kız bi erkek olurmuş senin yaramazlar ohhh değme keyfine o zaman:)tabiki önce hayırlısıyla gelsinlerde sağlıkla inş
mısraa cım ve cssa cım sizlere iyi geceler biz gidiyoruz sizde bize dua edin emi :1hug:
mısraa cım ve cssa cım sizlere iyi geceler biz gidiyoruz sizde bize dua edin emi :1hug:
kızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.
dipnot: sensi cimmm sanırım snein yiğenlerine çok sevgiyle baktım ondan olduu çok saol :)
kızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.
dipnot: sensi cimmm sanırım snein yiğenlerine çok sevgiyle baktım ondan olduu çok saol :)
Canlarım merak edenler için son durumum;bugün kardiyoojiyide hallettim.Doğuştan kalbimin sol kapakçığında uzama varmış,bu tedavi edilecek birşey değilmiş.Birçok test iyi çıktı,ağrıarın kalbinden kaynaklı değil dedi dr.
Şimdi son seçeneğe geldik,bütün dr larında ortak tahmini boyun fıtığı.Onun içinde en kısa sürede beyin cerrahına gideceğim.
hoşgeldin canım nasılsın kk da dolaşıorum maç bitene kadar sen neler yapıosun canım
şiştt kıslar ben geldim napıyosunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?