Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inş canım hayırlısı
pamuk bide bi kız bi erkek olurmuş senin yaramazlar ohhh değme keyfine o zaman:)tabiki önce hayırlısıyla gelsinlerde sağlıkla inş

oy oyyy evet ya bende öyle istiyorum canım hayırlıısyla ama babamız ikiside oğlan olsun istiyo :) ikinci gebeliğimzdede iki kız doğuracakmışım başka derdi yok heralde :) hayırlısı elbette herşeyin Rabbim dileyen isteyen herkeze verir inşallah hayırlısıyla tatlım..

banada dua et olurmu hamişlerin duası kabul olur tabiki Allahın izniyle
oo babanızda çook şey istio canıımm hayırlısı canım Rabbim gönlünüzün muradını versin inş

mısraa nerelerdesiiiinn pşşt bi baksana mısra bişi sorcam sen o gün ekmek yapıorum demiştin ya ekmek makinesindemi yaptın yoksa fırında mı

Canım eşimin işyerindeyim.Bir ona bakıyorum birde buraya :)))))
Ekmekleri fırında yapıyorum.
O gün hazır un aldım birçok tahıl kaşımı var içinde çok beğenmedim normal buğday unuya daha güzel oluyor

hmm bende makine var ben onunla değişik değişik yapıorum miiss gibi çok güzel oluyo seni ekmek yapınca yakalayınca bi sorayım belki güzel değişik tarifleri vardır dedim

hoşçakal pamukcumm siz şimdi yavaş yavaşş ancak gidersiniz nede olsa 3 kişisiniz ohh 3 ü bir arada:) by by dikkatet canım

Tatlım benim tarif alıp yaptığım her ekmeğin makinedede tarifi var istiyorsan adresi göndereyim.Birde senin makinenin markası nedir?Eşimde alalım diyor bende borçlar azalsın yaz sonunda alalım diyorum

sinbo ekmek makinesini almadan çok araştırmıştım en güzel bunun ekmekleri oluo deniliodu ve gerçekten harika oluo tavsiye ederim zaten herşeyi yapabilio pilav reçel kek falan fıstık
olur canım adresi verirsen bakarım

aaa cok guzel allah hayırlı etsın tamamına erdırsın mı denırdı ne guzel yaaaa ıkız bebısler :ecrin_bebek:hihoyyyt

hoşgeldin canım nasılsın kk da dolaşıorum maç bitene kadar sen neler yapıosun canım

ay pamuğum çok sevindim ya maşallah size
eşiminde en çok istediği şey ikiz
nasıl yaptınız sırrını versene-tatlicadiarzu-
yani ailenizde varmı ikiz hani genelde genetik oluyormuşya

canım çok geçmiş olsun ya peki bu kalp kapakçığında uzama sana sorun yaratmıyor dimi canım
boyun fıtığının da tedavisi var herhalde dimi

hoşgeldin canım nasılsın kk da dolaşıorum maç bitene kadar sen neler yapıosun canım

bende iyiyim canım eşim geldi işte onunla oturduk baya şimdi onu uyuttum eh yol yorgunu tabi
bende bi size bakıp yatıcam
siz neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…