Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Angel cım aynı anda cvp yazmışız :)))))

Hadi gözün aydın kociş gelmiş

Kalpteki uzama sorun yaratmıyormuş cnm.
Boyun fıtığınında epeyce meşakkatli vede ne yazık ki kesin sonuç vermeyen bir tedavisi var.

hmm gözün aydın koçişin geldi demek :)

sağol cnm geldi evet:asigim:

teşekkürler cnm
Allah yardımcın olsun cnm inş sıkıntı vermez sana belkide boyun fıtığı değildir
inş önemli bişey yoktur cnm:Saruboceq:

Çok yorgunum ve halen kocişin dükkanındayım eve gitmeyi heyecanla bekliyorum.Maç bitince gidecekmişiz maç çok kritik ve heyecanıymış

heheeehh bizim evde hiç maç izlenilmez o yüsden şanslıyım abim bir maç fanatiğiydi aklım çıkıyodu kocam da öyle olur diye ama şans burdan bari güldülaelaelaelaelae

evet canım maç çok heyecanlı benim koçişte pür dikkat çok heyecanlı bi şekilde izlio inş kazanırız

ayy sinbo ekmek yapma makinası bizde kocişle o kadar hevesle aldıkki 1 ay kadar hemen her gün ekmek yaptık değişik değişik sabaha kuruyoduk hafta sonları saatini sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanıyoduk ama bayadır yapmıyoruz
biz onda kek te çok yaptık kek tariflerinden bakıp yapıyoruz güzel oluyor baya

ben kaçayım kıslarr
bi duş alıp yatayım
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumm:1hug:a.s.:enbuyukkk:

evet canım bu makine bi harika yok öle bi mutluluk miiss gibi tertemiz katkı maddesiz ve istediğin gibi bi ekmek ve diğer şeyler kek falan ben bu hafta bi gün browni denicem yeni ele geçirdim tarifi bakalım makine bunuda nefis yapcakmı

:1shok::1shok: yok ya neler duyuyorum sahimi ya :sm_cool: pamuğum çok tebrik ederim canım ya,oh ya ikisi birden tek seferde geliyor ne güzel şaştım ya,ailede ikiz var mı canım

canım sol kapakçığındaki uzama ilerde bir sıkıntı yaratırmıymış sorsaydın,aman kalp olmasında,canımcım çok geçmiş olsun

evet canım geldi akşam annemlerde yemek yeyip geçtik eve
sen nasılsın
canım eşin geldi mi hayırlı oldun hadi,kayınbabanın ameliyetı nasıl geçmişfisfisfis

Gunaydin kizlar nasilsiniz?:1hug:

kızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.

Canim benim yaa cok sevindim!
Hic korkma canim Allahim onun sabrini veriyor, ve kimseye tasiyamiyacagindan fazla yuk vermez o yuzden inaniyorum ki sen bunun ustesinden geleceksin canim, zor ama bi okadar da guzel birsey hele birbirlerine bagliligini, sevgilerini gormek beraber buyuduklerini gormek inan cok guzel birsey. :asigim:

günaydın kısslar
dirimcim sağol cnm kayınbabam iyi şimdi kalbine stent takıldı ama damardan girildi açık değil yani
sen nasılsın cnm

günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim yorgunum
hava çok güzel burda

mısracım tekrar geçmiş olsun.
inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşursunuz.

pamukşeker çok sevindim
bende bu ay hamile olduğumu sandım bir ara
bayagı bir geçikti adetim
ama hamile değilmişim
olmasını istiyordum
bakalım kısmet.

dirim günaydın sensi günaydın angel günaydın pınar günaydın yaralım günaydınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…