OOO kociş mi geldi yoksa evine geçtin cnm?
kızlar siz şu güzel takvimlerinizi nerden yaptınız ben de istiorumda
hmm gözün aydın koçişin geldi demek :)
Angel cım aynı anda cvp yazmışız :)))))
Hadi gözün aydın kociş gelmiş
Kalpteki uzama sorun yaratmıyormuş cnm.
Boyun fıtığınında epeyce meşakkatli vede ne yazık ki kesin sonuç vermeyen bir tedavisi var.
evet canım geldi akşam annemlerde yemek yeyip geçtik eve
sen nasılsın
Çok yorgunum ve halen kocişin dükkanındayım eve gitmeyi heyecanla bekliyorum.Maç bitince gidecekmişiz maç çok kritik ve heyecanıymış
:1shok::1shok: yok ya neler duyuyorum sahimi ya :sm_cool: pamuğum çok tebrik ederim canım ya,oh ya ikisi birden tek seferde geliyor ne güzel şaştım ya,ailede ikiz var mı canımkızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.
dipnot: sensi cimmm sanırım snein yiğenlerine çok sevgiyle baktım ondan olduu çok saol :)
canım sol kapakçığındaki uzama ilerde bir sıkıntı yaratırmıymış sorsaydın,aman kalp olmasında,canımcım çok geçmiş olsunCanlarım merak edenler için son durumum;bugün kardiyoojiyide hallettim.Doğuştan kalbimin sol kapakçığında uzama varmış,bu tedavi edilecek birşey değilmiş.Birçok test iyi çıktı,ağrıarın kalbinden kaynaklı değil dedi dr.
Şimdi son seçeneğe geldik,bütün dr larında ortak tahmini boyun fıtığı.Onun içinde en kısa sürede beyin cerrahına gideceğim.
canım eşin geldi mi hayırlı oldun hadi,kayınbabanın ameliyetı nasıl geçmişfisfisfisevet canım geldi akşam annemlerde yemek yeyip geçtik eve
sen nasılsın
kızlaar geldiiim varya bişey diycem çok şaşkınım ikizmiş bebişlerim hala kendime gelemedim hem heyecanlıyım hem korkuyorum ne olur bana çok dua edinn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?