Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet canım en önemlisi rahatı hayırlısı inş.
inş kütahyaya çıkar

üniversite mezunlarında prosedür böyle
50 soruluk bi sınavmış neler sordukları da akşam öğrenir yarın söylerim canım
ama iyi sonuç alanlar mı kısa dönem gidiyo kötü sonuç alanlar mı onu bizde bilmiyoruz
sanırım sınav daha çok öğretmen askerlik yapacakları belirlemek için yapılıyo

ZKYSN canım asker eşi olucaksın dimdik ayakta olman lazım vatani görev için giden eşini beklemek sana gururvermeli unutma bak bunu

öyle tabi canım zaten eşim polis olduğundan her bekleyişimiz vatan için oluyo bizim
saol :1hug: a.s.

tamam canım bende merak ettim şimdi,neyse canım kısa dönem çıkarsa 6 ay izin kullanmassa 5 ay olur.bende eşime kısa çıkarsa kullanma diyorum ama zor olur heralde izinsizde.izin kullansa en azından her ay gelir hihoyyyt
mısra gel hadi,nerdesin kızımmm ya çatladık şuracıkta

izin kullanmazsa 5 ay 5 gün kaydirigubbakcemile2 eşimde kullanmayı düşünmüyo bayrama yetişebilmek için

mısra doktora gitmişti dimi inş hayırlı haberlerle gelir önemli bişiyi yoktur

kızlar çatlıyorum ya içim daraldı valla :çok üzgünüm:

canım uzun zamandır odada kös kös oturuyorum,dışarı çıkmak eve gitmek istiyorum artık.eşim biraz önce aradı keşke biraz daha kredi çekseydik diye,bende çektirmedim napim,faizi çok geliyor.hiç sözüm geçmiyor deyip duruyor.

çakırım biraz geç oldu ama rüyanın tabirini göndereyim dedim.
kendimde bakıyordum da
Sigara almak yeni planlar içerisinde olduğunuzu işaret eder.Yeni planlar yapacaksınız. Gelecekte birçok işiniz yolunda gidecek ve birçok hayaliniz gerçekleşecek

ya zaten bu maddi sıkıntılar bizi mahvediyor
ihtiyaçmı var kredinin faizleride çok
benim var bi kredim keşke diyorum bi daha çeksek bundan biraz daha çok hem bunu kapatsam hemde diğerlerini ama sonra faizlere bi bakıyorum beter sadece ilk ay rahatlar diğerlerind eyine sıkışırız:1no2:

iyi yapmışsın canım ihtiyacınızı görecek kadar olsun yeter
şimdi alırken insana havadan geliyomuş gibi geliyo ama
ödemeler uzadıkça hele üzerinden bir yıl falan geçti mi insan keşke bi yolunu bulup daha az çekseymişim diyo

ya hava güzel ya bende dışarıyı gördükçe atasım geliyo kendimi sokaklara delikafadulden

evet canım ya hava çok güzel ve ben içerde daraldım.eve gitsem yarmaaşı çorbası yapıcam.1 tencere yaparım artık,annen dondurucuma atıyor.çok atmış birbirinden ayıramadımda :sm_confused:canım bende onu diyorum,1 milyar bile çeksek,aylık ödemesi artacak.50-100 milyon için mi böyle düşünüyosun diyor,az paramı ya,her ay bir okadar daha fazla ödeyeceğiz.eşim burda olsa neyse yani
angel canım ya eşimde kredi çekmekten hiç korkmaz,ben çok korkuyorum.ev için çektik başka istemiyorum,ama eşimin duracağı yok.borçlanılmadan yapılmıyor diyor,bende her ay belli bir miktar kenara ayırıp biriktirmeden yanayım,eşim hiç öyle değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…