• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bide kızlar dün arkadaşımın bebeği için yelek örmeye başladım pespembe bide patik örcem inş :emir_bebek:
ama ben bebek yeleği olunca biter bi gecede diye düşünmüştüm o kadar çabuk bitmiyomuş bi tarafını ancak bitirebildim bi gecede
çok eğlenceli bişiy ya hem kafam dağılıyo artık etrafta bebeği olan herkese örerim ben hihoyyyt

önce sınava giriyolar ya nerede yapcakları kısa mı uzun mu gitcekleri belli olsun diye
bugün o sınava girdiler canım sonuçlar 9-10 nisanda açıklanıcak nerede yapcağı o zaman belli olcak
eşim kırşehirli ailesi orda yaşıo biz cuma oraya gidicez eşimde ordan birliğine teslim olcak nereye çıkarsa artık
inş yakın olur canım gerçi rahat edebileceği bi yer olması daha önemli sanırım hayırlısı :Saruboceq:

evet canım en önemlisi rahatı hayırlısı inş.
inş kütahyaya çıkar :emir_bebek:

canım ilk defa duyuyorum.9 gün sonra mı açıklanacak,insan uyuyamazda ya,nereye çıkacak diye,canım sınavda ne soruyorlar ki,çok merak ediyorum
inşallah rahat edeceği bir yer ve sana yakın olan bir yer çıkar canım hihoyyyt

üniversite mezunlarında prosedür böyle
50 soruluk bi sınavmış neler sordukları da akşam öğrenir yarın söylerim canım
ama iyi sonuç alanlar mı kısa dönem gidiyo kötü sonuç alanlar mı onu bizde bilmiyoruz
sanırım sınav daha çok öğretmen askerlik yapacakları belirlemek için yapılıyo

ZKYSN canım asker eşi olucaksın dimdik ayakta olman lazım vatani görev için giden eşini beklemek sana gururvermeli unutma bak bunu

öyle tabi canım zaten eşim polis olduğundan her bekleyişimiz vatan için oluyo bizim
saol :1hug: a.s.

tamam canım bende merak ettim şimdi:utangac:,neyse canım kısa dönem çıkarsa 6 ay izin kullanmassa 5 ay olur.bende eşime kısa çıkarsa kullanma diyorum ama zor olur heralde izinsizde.izin kullansa en azından her ay gelir hihoyyyt
mısra gel hadi,nerdesin kızımmm ya çatladık şuracıkta

tamam canım bende merak ettim şimdi:utangac:,neyse canım kısa dönem çıkarsa 6 ay izin kullanmassa 5 ay olur.bende eşime kısa çıkarsa kullanma diyorum ama zor olur heralde izinsizde.izin kullansa en azından her ay gelir hihoyyyt
mısra gel hadi,nerdesin kızımmm ya çatladık şuracıkta

izin kullanmazsa 5 ay 5 gün kaydirigubbakcemile2 eşimde kullanmayı düşünmüyo bayrama yetişebilmek için

mısra doktora gitmişti dimi inş hayırlı haberlerle gelir önemli bişiyi yoktur

göreve başlayabilmem için diyanetten bi belgeye ihtiyacım var o belgenin sınavının açılmasını bekliyorum
atanmıştım ama belgem olmayınca iptal oldu tabi
eşimde polis
yani henüz yapmıyoruz

polismi nası yani:1shok:
diyannetten mezun olup nası polis oldu ya
peki ne iş yapacaksın cnm öğretmenlik falan mı

polismi nası yani:1shok:
diyannetten mezun olup nası polis oldu ya
peki ne iş yapacaksın cnm öğretmenlik falan mı

diyanetten değil canım ilahiyattan mezun oldu yerimseniben
üniversite mezunları 6 aylık eğitimlerden geçip polis olabiliyo
eşimde bu haktan faydalandı
ben öğretmende olabiliyorum ama formasyon almam lazım
diyanette kuran kursu öğreticiliği yapabiliyoruz
diyanette başka kadrolarda da görev alıyoruz tabi

diyanetten değil canım ilahiyattan mezun oldu yerimseniben
üniversite mezunları 6 aylık eğitimlerden geçip polis olabiliyo
eşimde bu haktan faydalandı
ben öğretmende olabiliyorum ama formasyon almam lazım
diyanette kuran kursu öğreticiliği yapabiliyoruz
diyanette başka kadrolarda da görev alıyoruz tabi

evet ya ne diyaneti ilahiyatsırnaşık şey
iyi bakalım canım sende inş formaliteleri geçer işine başlarsın

canım uzun zamandır odada kös kös oturuyorum,dışarı çıkmak eve gitmek istiyorum artık.eşim biraz önce aradı keşke biraz daha kredi çekseydik diye,bende çektirmedim napim,faizi çok geliyor.hiç sözüm geçmiyor deyip duruyor.

çok sevindim canım senin adına

siğara hemen bırakılmıyor galiba
ben kullanmıyorum ama.

siğara deyince akşam rüyamda eşim 2 siğara almış eve getirmiş

normalde eşimde kullanmaz.hayırdır inş.

çakırım biraz geç oldu ama rüyanın tabirini göndereyim dedim.
kendimde bakıyordum da:emir_bebek:
Sigara almak yeni planlar içerisinde olduğunuzu işaret eder.Yeni planlar yapacaksınız. Gelecekte birçok işiniz yolunda gidecek ve birçok hayaliniz gerçekleşecek

canım uzun zamandır odada kös kös oturuyorum,dışarı çıkmak eve gitmek istiyorum artık.eşim biraz önce aradı keşke biraz daha kredi çekseydik diye,bende çektirmedim napim,faizi çok geliyor.hiç sözüm geçmiyor deyip duruyor.

ya zaten bu maddi sıkıntılar bizi mahvediyor
ihtiyaçmı var kredinin faizleride çok
benim var bi kredim keşke diyorum bi daha çeksek bundan biraz daha çok hem bunu kapatsam hemde diğerlerini ama sonra faizlere bi bakıyorum beter sadece ilk ay rahatlar diğerlerind eyine sıkışırız:1no2:

iyi yapmışsın canım ihtiyacınızı görecek kadar olsun yeter
şimdi alırken insana havadan geliyomuş gibi geliyo ama
ödemeler uzadıkça hele üzerinden bir yıl falan geçti mi insan keşke bi yolunu bulup daha az çekseymişim diyo

ya hava güzel ya bende dışarıyı gördükçe atasım geliyo kendimi sokaklara delikafadulden

evet canım ya hava çok güzel ve ben içerde daraldım.eve gitsem yarmaaşı çorbası yapıcam.1 tencere yaparım artık,annen dondurucuma atıyor.çok atmış birbirinden ayıramadımda :sm_confused:canım bende onu diyorum,1 milyar bile çeksek,aylık ödemesi artacak.50-100 milyon için mi böyle düşünüyosun diyor,az paramı ya,her ay bir okadar daha fazla ödeyeceğiz.eşim burda olsa neyse yani :kızgın:
angel canım ya eşimde kredi çekmekten hiç korkmaz,ben çok korkuyorum.ev için çektik başka istemiyorum,ama eşimin duracağı yok.borçlanılmadan yapılmıyor diyor,bende her ay belli bir miktar kenara ayırıp biriktirmeden yanayım,eşim hiç öyle değil ya

Back