• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyiyim canım ya,evimizi aldık sonunda,onlarla uğraşıyoruz,abonelik işlemleriyle vs.ben iyiyim şimdilik,mutluyum.eşimlede iyi sayılırım :asigim:
canım inşallah kötü bir durum yoktur,abiminde kolunda uyuşma vardı,beli ağrıyordu.doktor spor vermiş.küçükken belindeki bir yer gelişmemiş ondan kaynaklanıyor.masaja gidiyor

OOOO hayırlı olsun çok şanslısınız vallahi genç yaşta ev sahibi olanlardan olduğunuz için.Sağlınız huzurunuz mutluluğunuz daim olur inşallah cnm.

Nasıl aldınız nakit mi krediyle mi?Kaça aldınız birde?:)

Angelcım şu ağrılarım haricinde iyiyim cnm,sen nasılsın?
Kocişle sıkıntıyı tatlıya bağladınız mı?

bende pek iyi değilim aslında ama takmamaya çalışıyorum
sende yarın falan dr gidecekmişsin inş iyi sonuçlar çıkar canım benim
eşim izmitte kayınbabam anjiyo oldu onun yanında

OOOO hayırlı olsun çok şanslısınız vallahi genç yaşta ev sahibi olanlardan olduğunuz için.Sağlınız huzurunuz mutluluğunuz daim olur inşallah cnm.

Nasıl aldınız nakit mi krediyle mi?Kaça aldınız birde?:)

canım biraz biz koyduk.altınlar gitti yani.babamda yardım etti.paranın bir kısmı eksikti.eksik olan kısım içinde kredi çekip.185'e aldık öyle işte,canım kiracıyız diye ne perde yaptırdım,nede halı aldım bir tek salona çin halısı almıştım okadar yani,perde,halı felan almam gerekiyor.perdeyi katlamalı almak istiyorum ama,rengine karar veremedim.öyle işte.Allah herkese versin inşallah,önemli olan ağız tatlılığıyla oturmak :Saruboceq:

bende pek iyi değilim aslında ama takmamaya çalışıyorum
sende yarın falan dr gidecekmişsin inş iyi sonuçlar çıkar canım benim
eşim izmitte kayınbabam anjiyo oldu onun yanında
angel tekrar geçmiş olsun düzelir inşallah hem kayınbaban hemde eşinle aran,arada bir olur böyle.

canım biraz biz koyduk.altınlar gitti yani.babamda yardım etti.paranın bir kısmı eksikti.eksik olan kısım içinde kredi çekip.185'e aldık öyle işte,canım kiracıyız diye ne perde yaptırdım,nede halı aldım bir tek salona çin halısı almıştım okadar yani,perde,halı felan almam gerekiyor.perdeyi katlamalı almak istiyorum ama,rengine karar veremedim.öyle işte.Allah herkese versin inşallah,önemli olan ağız tatlılığıyla oturmak :Saruboceq:

valla çok sevindim canım ya Allah ödeme kolaylığı versin kendi evin olduktan sonra herşeyi halledersin alırsın eşyayı da halıyada gülegüle sağlıkla huzurla oturun inş.

Tekrar hayorlı olsun Dirim cim,epey pahalıymış ev hangi semtte?Biz almaya kalksak ne altınım var nede param :(

Mısırdan hoşgeldin cnm ,biz fena değiliz sen nasılsın?

canim cok sevindim senin adina gercekten allah icinde saglikla sihatle keyifle oturmayi nasib etsin bizde istiyoruz ama sadece istiyoruz nezamana niyetine gireriz allah bilir

Tekrar hayorlı olsun Dirim cim,epey pahalıymış ev hangi semtte?Biz almaya kalksak ne altınım var nede param :(

slm mısırdan cım nasılsın
aynen mısraa o kadar uzakki bana ev almak :-((

hosbulduk tatlilarim allah yardimcimiz olsun hepimizin kiradan kurtulalim insallah

canim cok sevindim senin adina gercekten allah icinde saglikla sihatle keyifle oturmayi nasib etsin bizde istiyoruz ama sadece istiyoruz nezamana niyetine gireriz allah bilir

hosbulduk tatlilarim allah yardimcimiz olsun hepimizin kiradan kurtulalim insallah

slm mısırdan cım nasılsın
aynen mısraa o kadar uzakki bana ev almak :-((
arkadaşlar inşallah sizinde olur.dedim ya babam da yardım etti.yoksa o fiyata mümkün değil alalım.birde fazla borç yapmadık,şimdi okadar para gidiyor ki,doğalgaz,su,elektrik aboneliği,tapu masrafı vs.inanın cebimdeki bütün parayı verdim eşimde öyle.iple ayın 15ini bekliyoruz:utangac::utangac:

canım inşallah olur,zamanla.ilçe olarak çankaya geçiyor canım.

arkadaşlar inşallah sizinde olur.dedim ya babam da yardım etti.yoksa o fiyata mümkün değil alalım.birde fazla borç yapmadık,şimdi okadar para gidiyor ki,doğalgaz,su,elektrik aboneliği,tapu masrafı vs.inanın cebimdeki bütün parayı verdim eşimde öyle.iple ayın 15ini bekliyoruz:utangac::utangac:

canım inşallah olur,zamanla.ilçe olarak çankaya geçiyor canım.

kirada oturmak cok zor gercektende
her nekadr yeni evli olsamda sirket kiramizi karsilasada kirada oturan cok tanidigim var
yillarca babamlarla kendi evimizde otururken simdi sirket karsilasa bile ev sahibine para bayilmak cok koyuyo
niyetimiz 1+1 de olsa bir ev alamak ama kredi cekme sansimiz yok bize yardim edecek aile buyuklerimizinde durumu yok
esimle didine didine bi daM sahibi olabilirsek daha ne isteriz ki

simdiki evimiz esyali yani kendime ait bir copum bile yok ceyizim bile cikmadi babamin evinden
ama sabirla olucak insallah herseyimiz enazindan ben buna inanmak istiyorum

canım borçlanmadan ev sahibi olunamıyormuş,doğruymuş bu laf,babam hep derdi,kızım,akarken dolduracaksın diye,çoluk çoçuğa karıştıktan sonra masraflar artıyor,canım evlenirken ben bir çok şeyimi almadım,sadece 1 halım var,perde desen uygun fiyata yaptırdık,geçici dedik.vs.dediğin gibi küçükte olsa alacaksın,kira ödemek insanın gerçekten zoruna gidiyor.
canım sizin orda biriktirme gibi bir imkanınız yok mu?

canım borçlanmadan ev sahibi olunamıyormuş,doğruymuş bu laf,babam hep derdi,kızım,akarken dolduracaksın diye,çoluk çoçuğa karıştıktan sonra masraflar artıyor,canım evlenirken ben bir çok şeyimi almadım,sadece 1 halım var,perde desen uygun fiyata yaptırdık,geçici dedik.vs.dediğin gibi küçükte olsa alacaksın,kira ödemek insanın gerçekten zoruna gidiyor.
canım sizin orda biriktirme gibi bir imkanınız yok mu?

hayatim dugun icin kredi cektik biz diyorumya herseyimizi kendimiz yaptik die onun taksitleri var bide benim evlenmeden once aldigim bi devremulkum var onun taksitleri ikisini oduyoruz her ay
onlarin haricinde her ay 200-300 $ koyabiliyorum kenara ama evlendigimizden beri surekli bisiler oluyo ne biriktirdiysek gidiyo mesela nisan ayinda gorumcemin nisani var tr ye gidicez 2000$ biriktirmistim eminimki tr den dondugumuzde oda erimis olucak :kızgın:
daha balayi bile yapmadik biz 6 ay sonrada dugun icin gitcez tr ye gene giden gidicek :1no2:

Back