Misirdan'im çok ama çok sevindim
Ne guzel bir yildonumu geçirmissiniz bayildim vallah
Bize daha çok var :ecrin_bebek:
inşallah canım sağol desteğin için
yıldönümünde süpermiş valla işte ben geçen sene kutlayamadığım için bu seneye kaldı tüm hevesim pastanıda gördüm süperdi kendi emeğin ne güzel bende denicem bu sene kendim yapmayı ama benimki meyveli olmalı
zaman oyle cabuk geciyoki inanamiyo insan biz nikahi kutladik
bizim hikaye biraz garip oldugundan nikahtan sonra iki ay ayri kalmistik sonrada alti ay dugun icin gun saymistik delikafadulden
zaman oyle boyle geciyo insallah sizin yildonumlerinizde de hep gulumseyerek necabuk gecti zaman dersiniz
tatlim benim pasta da muzlu cikolataliydi
bikat muz bi kat cikolata die hazirladim
simdi hazir pandispanya unlari var kolayca hazirlaniyo
yaparsin sen yaparsiiinnn yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
evet canım bakalım inş o günlere erişirsek aslında ben yıldönmünde tatilde olmayı istiyorum ama plan yapmıyorum çünkü plan yapınca istediğim hiçbişey olmuyor
cizelgeye bakilirsa tam yazin ortasina geliyo valla insanllah gonlune gore bi kutlama yaparsiniz
Ben geldimmmm.
Mısırdancım evlilik yıldönümünüzün iyi geçmesine çok sevindim.Daha nice mutlu yıllara inşallah.Ayrıca doğumgününde kutlu olsun.
Yaralım keyfinin iyi olmasına sevindim cnm.İşyerindekileri de boşver,tek başına birşeyleri değiştiremeyeceğine göre.
Angelcım,bu kocişlerin hepsi aynı fevri davranırlar,kapris yaparlar sonra akılları başlarına gelir.
Dirimcim sen de hg aramıza.
Ben de bugün evdeyim,sabah bir kalktım regl ağrısından ölüyorum.Zar zor giyindim,otobüs durağına kadar bacaklarımtitreye titreye gittim,geri döndüm eve.Dün işyerinde nöbetciydim onun iznini kullanıyorum.
Sensi yok mu bugün?
Çakırda annesigilin yanına gidecekti sanırım.
Canım biraz rahatsızım onun dışında iyiyim.
Babam gelmiş memleketten hoşgeldin e gitmem lazım yerimden kıpıdayamıyorum
Canım biraz rahatsızım onun dışında iyiyim.
Babam gelmiş memleketten hoşgeldin e gitmem lazım yerimden kıpıdayamıyorum
Yakın tatlım ablamlarda babamlar yürüyerek 10 dk
Canım her ay çok sancılı olur üstüne üstlük bu sancılarım 1 hafta10 gün önceden başlardı.Her ayda düzensiz tarihlerde olurdum.Ama şu soğan suyu sayesinde 2 aydır şoktayım tam vaktinde vede önceden ağrı olmaksızın geliyor.:)
Canım ağrılara ne denli faydalıdır bilemiyorum ama yumurtlama düzensizliği yaşayanlar için bir mucize olduğu kesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?