Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Misirdan'im çok ama çok sevindim
Ne guzel bir yildonumu geçirmissiniz bayildim vallah
Bize daha çok var :ecrin_bebek:

zaman oyle cabuk geciyoki inanamiyo insan biz nikahi kutladik
bizim hikaye biraz garip oldugundan nikahtan sonra iki ay ayri kalmistik sonrada alti ay dugun icin gun saymistik delikafadulden
zaman oyle boyle geciyo insallah sizin yildonumlerinizde de hep gulumseyerek necabuk gecti zaman dersiniz

tatlim benim pasta da muzlu cikolataliydi
bikat muz bi kat cikolata die hazirladim
simdi hazir pandispanya unlari var kolayca hazirlaniyo
yaparsin sen yaparsiiinnn yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

evet canım bakalım inş o günlere erişirsek aslında ben yıldönmünde tatilde olmayı istiyorum ama plan yapmıyorum çünkü plan yapınca istediğim hiçbişey olmuyor

Ben geldimmmm.

Mısırdancım evlilik yıldönümünüzün iyi geçmesine çok sevindim.Daha nice mutlu yıllara inşallah.Ayrıca doğumgününde kutlu olsun.

Yaralım keyfinin iyi olmasına sevindim cnm.İşyerindekileri de boşver,tek başına birşeyleri değiştiremeyeceğine göre.

Angelcım,bu kocişlerin hepsi aynı fevri davranırlar,kapris yaparlar sonra akılları başlarına gelir.

Dirimcim sen de hg aramıza.

Ben de bugün evdeyim,sabah bir kalktım regl ağrısından ölüyorum.Zar zor giyindim,otobüs durağına kadar bacaklarımtitreye titreye gittim,geri döndüm eve.Dün işyerinde nöbetciydim onun iznini kullanıyorum.

Sensi yok mu bugün?

Çakırda annesigilin yanına gidecekti sanırım.

mısracım belki ilk defa duyacaksın ama regl dönemlerimde ben nane limon ve adaçayı içiyorum baya rahatlatıyo bi dene istersennnn

Yok cnm ilk defa duymuyorum,ben bitkilerle haşır neşir yaşıyorum adaçayının iyi geldiğini bilirim.Tşk ederim

bu arada 2. ayınızda dolmuş nice 2000000000000000000000000000000000 bininci aylara olur evliliğiniz inşallahhhh

hoşgeldin cnm nasılsın
evet malesef hep fevriler aklıda başına geldimi bilmem ama artık konuşmakta istmiyorum
çünkü bıktım

Canım biraz rahatsızım onun dışında iyiyim.
Babam gelmiş memleketten hoşgeldin e gitmem lazım yerimden kıpıdayamıyorum

Misraammmmm hosgeldin gulumm
anaaaa 2 ay bile olmus yahu kaydirigubbakcemile2
hadi bakalim nice yillara
bu arada çok mu agrin var ?? uzuluyorum yaa cunku o agriyi bende bilirim...off offff

Canım her ay çok sancılı olur üstüne üstlük bu sancılarım 1 hafta10 gün önceden başlardı.Her ayda düzensiz tarihlerde olurdum.Ama şu soğan suyu sayesinde 2 aydır şoktayım tam vaktinde vede önceden ağrı olmaksızın geliyor.:)

AAAA
bu sogan suyu olayi nedir
benim heray saati bile sasmaz ama agri dan kivrandirir bidunya bitkisel karisim denedim ama ne fayda bazen agri kesiciler bile fayda etmiyo senağlama

Canım ağrılara ne denli faydalıdır bilemiyorum ama yumurtlama düzensizliği yaşayanlar için bir mucize olduğu kesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…