Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bencede canım,şimdi aradım da annem girmek üzereymiş.inşallah kötü birşey çıkmazda :Saruboceq::Saruboceq:,canım annemde çok hastalık var.:çok üzgünüm:

bencede canım,şimdi aradım da annem girmek üzereymiş.inşallah kötü birşey çıkmazda :Saruboceq::Saruboceq:,canım annemde çok hastalık var.:çok üzgünüm:

inşallah canım:Saruboceq:
haber ver tamammı üzme kendini bişi olmaz
peki annenmi istedi bayılarak olmayı canım dr mu söyledi

canım başkent üni.hastanesinde uyutarak yapıyorlar.annem o yüzden oraya gidiyor.kendi istiyor.birde inşallah sadece reflü vardır.bu aralar bayağı bir azdı.annem 5 gün yattı reflü yüzünden,kaçkere acile gittik,serum felan fayda etmiyor.azcık rahatlatıyor.ta sırtına vuruyor ağrı,aman kızlar siz dikkat edin,yediklerinize,ilerlemesinde..
gerçekten kötü bir hastalık..

pişttttt kızlar nerdesiniz ya,uyanın hadi kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
stella günaydın canım

selam kızlarr 16 günlük evliyim bende :))

selam dimples hoşgeldin hayırlı olsun aahh ahh keşke bende 16 günlük evli olsaydım zamanı geri alabilseydim-tatlicadiarzu-

Iyiyim Angelim, sen nasilsin gulum ??

Dimples'im hosgeldin, hayirli ugurlu olsun, eee nasil gidiyor evlilik ??

iyiyim bende canım napayım yorucu bi pzar gününün ardından dinlenemeden geldim işemirmirmirmir
sen nasılsın düzeldimi moralin canım:1hug:

evet ilk zamanlar eşlerde acayip bir istek oluyor ama bu senin elinde eğer yazı geçirmek istersen geçirirsin yoksa ayvayı yersin delikafadulden
iyi bakalım daveti de vermiş kayınvalidene de beğendirmişsin

çalışıyormusun canım sen

yok cnm şuan çalışmıyorum iş arıyorum bende:)) yazı kesinlikle geçiricem rahat rahat denize havuza girmek istiyorum

hosgeldin dimples
allah uzun mutlu yillar versin esinle sana
yeni evliliginin bol bol tadini cikar olurmu
benim dugunum cumartesi olmustu pazarteside ise basladim balayina bile gidememeistik
:1no2:
kocisim beni balayina goturene kadarda bebek yok ona
sukurler olsunki cogu sey biz kadinlarin elinde

selam mısırdancım sende hoşgeldin nerelerdeydin bi kaç gündür yoktun canımkaydirigubbakcemile

Dirimim, annen için bilmiyordum çok geçmis olsun be gulum niye anlatmadin yaaa
hay allah, insallah kotu birsey çikmaz

Angelim, morelim duzeldi tabi ailemi gordum birde esim beni hep pohpohladi simartti biraz o yuzden allaha sukurler olsun fakat bu sabah ise geldim sefimin yuzunu gormemle morelim bozuldu
igrendim artik burdan tabi zor oluyor ama...neyse ki 4 buçuk saat sonra çikiyorum ne diyim artik

Dimplesim, zaman oyle çabuk geçiyor ki bizler bile anlayamiyoruz...
Ne diyelim bir omur boyu mesut olun insallah tek dilegimiz budur
Cocuk için merak etme, bizde geçti o yoldan kizlara sorabilirsin, esimle az tartisma yasamadik
ama bende senin gibi yazi bekliyorum gezmek, eglenmek, yemek, içmek istiyorum
sonra dusunuruz

zor tabi canım soğuyunca bi kere çalışmak zor oluyor ama napalım işte idare ediyoruz hepimizde aynı sıkıntı var
şimdi eşim tlf etti kayınbabam anjiyo oluyordu bugün stent atmaya karar vermişler öyle oluncada eşim izin almış işyerinden izmite gidiyor bana dedi ki izin al dedim alamamki şimdi çok zor zaten 2 aydır yokum işyerinde geçen ay maaşımın yarısından da az para aldım e napayım bende isterim ama vermezler biliyosun işyerimi dedim ve bana küstü gitti izmite o kadar canım sıkıldı ki şimdi bende ağlıyorum:1no2:mirmirmirmirbenneyaptımki

ne kadar şanslısınız kızlar
seviyorsunuz seviliyorsunuz... ben bu duyguları hiç ama hiççç yaşamadım biliyor musunuz...
her günüm burada evlenen arkadaşlarımızın ev fotolarına, gelinlik fotolarına, hamilelik fotolarına bakarak, isteme söz nişan maceralarını okuyarak geçiyor... o kadar isterdim ki sizler gibi bende bu mutluluğu yaşamak..
yaşım çoktan geldi de geçti bile... inşallah ömür boyu ilk günkü gibi mutlu yaşarsınız evliliğinizi...
bunları yazmamın sebebi size nacizane bir tavsiyede bulunmak.. haddim değil tabi ki, anlamadığım bir gerçek bu konulardan ama
benim gibileri hatırlayıp ufacık şeyler için birbirinizi kırmayın... evliliğinize sahip çıkın...

Son düzenleme:

Ah be Angelim...aglama be kuzum...:teselli:
Neden anlayis gostermedi esin ? kendisi gidiyor zaten, e birde sen gidersen, nasil doner evin içi ? zaten geçen ay az para almissin...hele su kriz zamaninda o kadar zor ki...:sm_confused:
Tabiki gidebilseydin iyi olurdu ama olmayinca da olmaz
Ne zaman doner sence ??
Mesaj at...yanlis anlama lutfen askim, tabiki isterdim gelmeyi ama imkan yok buna biliyorsun falan de...
Gonlunu almayi bilirsin...a.s

Sevgili Mulberry
Oncelikle hosgeldin, ve memnun oldum...
Mesaj için tesekkurler...Evliligimin ilk gunleri mutlulugun yanindan bile geçmedi benim, bir kabusdu...Unutmasi zor olan bir kabus...
6 ay olacak ve yaklasik bir iki aydir rahatiz...
Savas devam ediyor..Basindan neler geçti bilemiyorum ama umarim hakkettigin hayata ulasirsin bir gun
Bizlerde almis oldugumuz kararin arkasinda durmaya çalisiyoruz iste...
:1hug:

off ya anlamıyor işte haklı belki beni yanında istiyor ama napayım sanki özelliklemi gitmiyorum sanki durumları bilmiyomuş beni tanımıyomuş gibi davranıyor hemen stresini benden alıyor
aradım naptın dedim evdeymiş üstünü falan değiştirmiş çıkıyomuş işte yola dedim yavaş kullan acele etme dikkat et kendine gidince de beni ara dedim tamam dedi
2 gün kalıcakmış çarş sabahına falan gelir galiba
bende annemlere giderim artık orda kalırım 2 gün
benim yalnız kalamamak gibi bir problemim varda abim gelip alıcak akşama eve uğrar kıyafetimi alır geçeriz annemlere:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…