bencede canım,şimdi aradım da annem girmek üzereymiş.inşallah kötü birşey çıkmazda :Saruboceq::Saruboceq:,canım annemde çok hastalık var.:çok üzgünüm:
günaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum
Gunaydin dunyanin en tatli bayanlari
Herkese guzel bir hafta diliyorum
selam kızlarr 16 günlük evliyim bende :))
Iyiyim Angelim, sen nasilsin gulum ??
Dimples'im hosgeldin, hayirli ugurlu olsun, eee nasil gidiyor evlilik ??
hoşbulduk angel :))
çok güzel gidiyor herşey ilk davetimi verdim evimde yemekli kaydirigubbakcemile2 herşey çok beğenildi kayınvaldem tarafındanhihoyyyt şu ara eşim nerde bebek görse beni dürtüyor ama yazı geçirmek istiyorum benÇok üzgünüm çoook
yok cnm şuan çalışmıyorum iş arıyorum bende:)) yazı kesinlikle geçiricem rahat rahat denize havuza girmek istiyorum
hosgeldin dimples
allah uzun mutlu yillar versin esinle sana
yeni evliliginin bol bol tadini cikar olurmu
benim dugunum cumartesi olmustu pazarteside ise basladim balayina bile gidememeistik
:1no2:
kocisim beni balayina goturene kadarda bebek yok ona
sukurler olsunki cogu sey biz kadinlarin elinde
Dirimim, annen için bilmiyordum çok geçmis olsun be gulum niye anlatmadin yaaa
hay allah, insallah kotu birsey çikmaz
Angelim, morelim duzeldi tabi ailemi gordum birde esim beni hep pohpohladi simartti biraz o yuzden allaha sukurler olsun fakat bu sabah ise geldim sefimin yuzunu gormemle morelim bozuldu
igrendim artik burdan tabi zor oluyor ama...neyse ki 4 buçuk saat sonra çikiyorum ne diyim artik
Dimplesim, zaman oyle çabuk geçiyor ki bizler bile anlayamiyoruz...
Ne diyelim bir omur boyu mesut olun insallah tek dilegimiz budur
Cocuk için merak etme, bizde geçti o yoldan kizlara sorabilirsin, esimle az tartisma yasamadik
ama bende senin gibi yazi bekliyorum gezmek, eglenmek, yemek, içmek istiyorum
sonra dusunuruz
zor tabi canım soğuyunca bi kere çalışmak zor oluyor ama napalım işte idare ediyoruz hepimizde aynı sıkıntı var
şimdi eşim tlf etti kayınbabam anjiyo oluyordu bugün stent atmaya karar vermişler öyle oluncada eşim izin almış işyerinden izmite gidiyor bana dedi ki izin al dedim alamamki şimdi çok zor zaten 2 aydır yokum işyerinde geçen ay maaşımın yarısından da az para aldım e napayım bende isterim ama vermezler biliyosun işyerimi dedim ve bana küstü gitti izmite o kadar canım sıkıldı ki şimdi bende ağlıyorum:1no2:mirmirmirmirbenneyaptımki
ne kadar şanslısınız kızlar
seviyorsunuz seviliyorsunuz... ben bu duyguları hiç ama hiççç yaşamadım biliyor musunuz...
yaşım çoktan geldi de geçti bile... inşallah ömür boyu ilk günkü gibi mutlu yaşarsınız evliliğinizi...
benim gibileri hatırlayıp ufacık şeyler için birbirinizi kırmayın... evlilğinize sahip çıkın...
Ah be Angelim...aglama be kuzum...:teselli:
Neden anlayis gostermedi esin ? kendisi gidiyor zaten, e birde sen gidersen, nasil doner evin içi ? zaten geçen ay az para almissin...hele su kriz zamaninda o kadar zor ki...:sm_confused:
Tabiki gidebilseydin iyi olurdu ama olmayinca da olmaz
Ne zaman doner sence ??
Mesaj at...yanlis anlama lutfen askim, tabiki isterdim gelmeyi ama imkan yok buna biliyorsun falan de...
Gonlunu almayi bilirsin...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?