off ya anlamıyor işte haklı belki beni yanında istiyor ama napayım sanki özelliklemi gitmiyorum sanki durumları bilmiyomuş beni tanımıyomuş gibi davranıyor hemen stresini benden alıyor
aradım naptın dedim evdeymiş üstünü falan değiştirmiş çıkıyomuş işte yola dedim yavaş kullan acele etme dikkat et kendine gidince de beni ara dedim tamam dedi
2 gün kalıcakmış çarş sabahına falan gelir galiba
bende annemlere giderim artık orda kalırım 2 gün
benim yalnız kalamamak gibi bir problemim varda abim gelip alıcak akşama eve uğrar kıyafetimi alır geçeriz annemlere:çok üzgünüm:
selam mısırdancım sende hoşgeldin nerelerdeydin bi kaç gündür yoktun canımkaydirigubbakcemile
zor tabi canım soğuyunca bi kere çalışmak zor oluyor ama napalım işte idare ediyoruz hepimizde aynı sıkıntı var
şimdi eşim tlf etti kayınbabam anjiyo oluyordu bugün stent atmaya karar vermişler öyle oluncada eşim izin almış işyerinden izmite gidiyor bana dedi ki izin al dedim alamamki şimdi çok zor zaten 2 aydır yokum işyerinde geçen ay maaşımın yarısından da az para aldım e napayım bende isterim ama vermezler biliyosun işyerimi dedim ve bana küstü gitti izmite o kadar canım sıkıldı ki şimdi bende ağlıyorum:1no2:mirmirmirmirbenneyaptımki
ne kadar şanslısınız kızlar
seviyorsunuz seviliyorsunuz... ben bu duyguları hiç ama hiççç yaşamadım biliyor musunuz...
her günüm burada evlenen arkadaşlarımızın ev fotolarına, gelinlik fotolarına, hamilelik fotolarına bakarak, isteme söz nişan maceralarını okuyarak geçiyor... o kadar isterdim ki sizler gibi bende bu mutluluğu yaşamak..
yaşım çoktan geldi de geçti bile... inşallah ömür boyu ilk günkü gibi mutlu yaşarsınız evliliğinizi...
bunları yazmamın sebebi size nacizane bir tavsiyede bulunmak.. haddim değil tabi ki, anlamadığım bir gerçek bu konulardan ama
benim gibileri hatırlayıp ufacık şeyler için birbirinizi kırmayın... evliliğinize sahip çıkın...
mısırdan,yaralım çok teşekkür ederim ikinize de...
beni yanlış anlamadığınız için sevindim... ben elimde olmadan özendim işte size... ama asla kötü niyetli bir kıskançlık falan yok... umarım herşey bundan sonra çok ama çok güzel olur senin için yaralım... o günleri hatırlamayacak kadar güzel günler yaşarsın inşllah bundan sonra evliliğinde...
benim hiç sevgilim bile olmadı. ama inşallah Rabbim bana da evlenmeyi nasip eder...
off ya anlamıyor işte haklı belki beni yanında istiyor ama napayım sanki özelliklemi gitmiyorum sanki durumları bilmiyomuş beni tanımıyomuş gibi davranıyor hemen stresini benden alıyor
aradım naptın dedim evdeymiş üstünü falan değiştirmiş çıkıyomuş işte yola dedim yavaş kullan acele etme dikkat et kendine gidince de beni ara dedim tamam dedi
2 gün kalıcakmış çarş sabahına falan gelir galiba
bende annemlere giderim artık orda kalırım 2 gün
benim yalnız kalamamak gibi bir problemim varda abim gelip alıcak akşama eve uğrar kıyafetimi alır geçeriz annemlere:çok üzgünüm:
Misirdanim, dogum gunun kutlu olsun guzelim
Umarim Rabbim uzun nice seneleri nasip eder
Operim
çok teşekkür ederim hepinize..
ben konunuzu istemeden de olsa başka yöne çektim... mulberry hemen kaçar... hepinize mutluluklar
e tamam bak sadece azicik naz yapmis karisini yaninda istermis o kadar
uzulme hadi aglama
allah acil sifa versin bitanem...umarim kotu birsey olmaz
sende git anacigina...orda kal iki gun iyi gelir :1hug:
bak bisi olmamis trip te yapmamis 2 guncuk gecer
angel im sen neden artik yanliz kalamiyosun ????
canım benim doğum günün kutlu olsun
anlat bakalım evlilik yıldönümü nasıl geçti:asigim:
kayınbabamada bişi olmaz inş. yani ama hep ben arada kalıyorum ya o beni çok üzüyor
evdede yalnız kalamıyorum ben bilmiyorum nedenini ama kalamıyorum yani
angel canım bu konuda yalnız değilsin bende evde yalnız kalamıyorummm
sagol tatlim
evlilik yildonumum supperr gecti kocisim cok guzel bi gerdanlik seti almis bana bende saat aldim bide ona ozel pasta yaptim aksamda cok hos bi balik restoranina gittik cok romantik bi gundu :asigim:
hayatim kayinpederin icin dua et :Saruboceq: benim babam stent ameliyatida oldu balonda gecen yilin sonunda da by pass tip okadar ilerlediki allah doktorlarimizdan razi olsun
insallah senin kayinpederinde sapa saglam ayaga kalkicak allahin izniyle :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?