• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

off ya anlamıyor işte haklı belki beni yanında istiyor ama napayım sanki özelliklemi gitmiyorum sanki durumları bilmiyomuş beni tanımıyomuş gibi davranıyor hemen stresini benden alıyor
aradım naptın dedim evdeymiş üstünü falan değiştirmiş çıkıyomuş işte yola dedim yavaş kullan acele etme dikkat et kendine gidince de beni ara dedim tamam dedi:delphin:
2 gün kalıcakmış çarş sabahına falan gelir galiba
bende annemlere giderim artık orda kalırım 2 gün
benim yalnız kalamamak gibi bir problemim varda abim gelip alıcak akşama eve uğrar kıyafetimi alır geçeriz annemlere:çok üzgünüm:

e tamam bak sadece azicik naz yapmis karisini yaninda istermis o kadar
uzulme hadi aglama
allah acil sifa versin bitanem...umarim kotu birsey olmaz
sende git anacigina...orda kal iki gun iyi gelir :1hug:

selam mısırdancım sende hoşgeldin nerelerdeydin bi kaç gündür yoktun canımkaydirigubbakcemile

tatlim persembe yildonumu hazirliklariyla ugrastim cuma yildonumumuzdu zaten
hafta sonu temizlikle gecti bugunde dogum gunum delikafadulden
topic e yazamadim ama takip ediyodum yazdiklarinizi ozledinizmi bakim beni Şeniz

zor tabi canım soğuyunca bi kere çalışmak zor oluyor ama napalım işte idare ediyoruz hepimizde aynı sıkıntı var
şimdi eşim tlf etti kayınbabam anjiyo oluyordu bugün stent atmaya karar vermişler öyle oluncada eşim izin almış işyerinden izmite gidiyor bana dedi ki izin al dedim alamamki şimdi çok zor zaten 2 aydır yokum işyerinde geçen ay maaşımın yarısından da az para aldım e napayım bende isterim ama vermezler biliyosun işyerimi dedim ve bana küstü gitti izmite o kadar canım sıkıldı ki şimdi bende ağlıyorum:1no2:mirmirmirmirbenneyaptımki

oncelikle kayinpederin icin buyuk gecmis olsun tatlim kocisin ay sonunda alicagin maasin sizi nekadar rahatlattigini gorunce kararinin dogruluguna emin olucaktir
hem simdi babasinin rahatsizligi yuzunden hassastir tatlim uzulme sen bol bol arayarak gonullerini alirsin sen herkezin :1hug:

ne kadar şanslısınız kızlar
seviyorsunuz seviliyorsunuz... ben bu duyguları hiç ama hiççç yaşamadım biliyor musunuz...
her günüm burada evlenen arkadaşlarımızın ev fotolarına, gelinlik fotolarına, hamilelik fotolarına bakarak, isteme söz nişan maceralarını okuyarak geçiyor... o kadar isterdim ki sizler gibi bende bu mutluluğu yaşamak..
yaşım çoktan geldi de geçti bile... inşallah ömür boyu ilk günkü gibi mutlu yaşarsınız evliliğinizi...
bunları yazmamın sebebi size nacizane bir tavsiyede bulunmak.. haddim değil tabi ki, anlamadığım bir gerçek bu konulardan ama
benim gibileri hatırlayıp ufacık şeyler için birbirinizi kırmayın... evliliğinize sahip çıkın...

hosgeldiniz mulberry hn tavsiyeleriniz icin allah razi olsun
hayatin herbirimizi neler getiricegini nasil bir kaderin bizi bekledigini bilmeden yasiyoruz gunlerimizi rabbim herkezin gonlune gore ve hakkinda hayirli olani versin
yanliz nacizhane fikrimi dikkate alirsaniz mutlulugun yasi olmadigini soylemek istiyorum rabbim en buyuk mutluluklari size nasib etsin insallah

mısırdan,yaralım çok teşekkür ederim ikinize de...
beni yanlış anlamadığınız için sevindim... ben elimde olmadan özendim işte size... ama asla kötü niyetli bir kıskançlık falan yok... umarım herşey bundan sonra çok ama çok güzel olur senin için yaralım... o günleri hatırlamayacak kadar güzel günler yaşarsın inşllah bundan sonra evliliğinde...
benim hiç sevgilim bile olmadı. ama inşallah Rabbim bana da evlenmeyi nasip eder...

mısırdan,yaralım çok teşekkür ederim ikinize de...
beni yanlış anlamadığınız için sevindim... ben elimde olmadan özendim işte size... ama asla kötü niyetli bir kıskançlık falan yok... umarım herşey bundan sonra çok ama çok güzel olur senin için yaralım... o günleri hatırlamayacak kadar güzel günler yaşarsın inşllah bundan sonra evliliğinde...
benim hiç sevgilim bile olmadı. ama inşallah Rabbim bana da evlenmeyi nasip eder...

ablacim yanlis anlama yasim gecti dedigin icin abla diyorum
yasini soylermisin bize bir mahsuru yoksa senin icin

off ya anlamıyor işte haklı belki beni yanında istiyor ama napayım sanki özelliklemi gitmiyorum sanki durumları bilmiyomuş beni tanımıyomuş gibi davranıyor hemen stresini benden alıyor
aradım naptın dedim evdeymiş üstünü falan değiştirmiş çıkıyomuş işte yola dedim yavaş kullan acele etme dikkat et kendine gidince de beni ara dedim tamam dedi:delphin:
2 gün kalıcakmış çarş sabahına falan gelir galiba
bende annemlere giderim artık orda kalırım 2 gün
benim yalnız kalamamak gibi bir problemim varda abim gelip alıcak akşama eve uğrar kıyafetimi alır geçeriz annemlere:çok üzgünüm:

bak bisi olmamis trip te yapmamis 2 guncuk gecer :delphin:
angel im sen neden artik yanliz kalamiyosun ????

Mulberry'cim, canim, yanlis anlamak da ne demek
Mesajini okurken asla kiskançlik aklima gelmedi...sadece iyi niyetli, kendi yasamasa bile baskalarin mutlulugunu paylasabilen bir insan oldugunu anladim
Umarim bir gun sende yasarsin bu duygulari
Inan gonlumun taaa derininden diliyorum

çok teşekkür ederim hepinize..
ben konunuzu istemeden de olsa başka yöne çektim... mulberry hemen kaçar... hepinize mutluluklar

e tamam bak sadece azicik naz yapmis karisini yaninda istermis o kadar
uzulme hadi aglama
allah acil sifa versin bitanem...umarim kotu birsey olmaz
sende git anacigina...orda kal iki gun iyi gelir :1hug:

evet canım gidiceğim işte
inşallah olmaz ne yapacağımı şaşırdım bende 2 arada kaldım valla

bak bisi olmamis trip te yapmamis 2 guncuk gecer :delphin:
angel im sen neden artik yanliz kalamiyosun ????

canım benim doğum günün kutlu olsun
anlat bakalım evlilik yıldönümü nasıl geçti:asigim:
kayınbabamada bişi olmaz inş. yani ama hep ben arada kalıyorum ya o beni çok üzüyor
evdede yalnız kalamıyorum ben bilmiyorum nedenini ama kalamıyorum yani:emir_bebek:

canım benim doğum günün kutlu olsun
anlat bakalım evlilik yıldönümü nasıl geçti:asigim:
kayınbabamada bişi olmaz inş. yani ama hep ben arada kalıyorum ya o beni çok üzüyor
evdede yalnız kalamıyorum ben bilmiyorum nedenini ama kalamıyorum yani:emir_bebek:

sagol tatlim
evlilik yildonumum supperr gecti kocisim cok guzel bi gerdanlik seti almis bana bende saat aldim bide ona ozel pasta yaptim aksamda cok hos bi balik restoranina gittik cok romantik bi gundu :asigim::utangac:
hayatim kayinpederin icin dua et :Saruboceq: benim babam stent ameliyatida oldu balonda gecen yilin sonunda da by pass tip okadar ilerlediki allah doktorlarimizdan razi olsun
insallah senin kayinpederinde sapa saglam ayaga kalkicak allahin izniyle :lepi:

ayyy bende aynen öyle allahtan annemler yakında rahatım bu akşam mesela kocam saaat 8 de gelicek ben direk annemlere gideceğim orda yemek yeriz sonra eve geçeriz ya uzak olsalar napardık acaba

sagol tatlim
evlilik yildonumum supperr gecti kocisim cok guzel bi gerdanlik seti almis bana bende saat aldim bide ona ozel pasta yaptim aksamda cok hos bi balik restoranina gittik cok romantik bi gundu :asigim::utangac:
hayatim kayinpederin icin dua et :Saruboceq: benim babam stent ameliyatida oldu balonda gecen yilin sonunda da by pass tip okadar ilerlediki allah doktorlarimizdan razi olsun
insallah senin kayinpederinde sapa saglam ayaga kalkicak allahin izniyle :lepi:

inşallah canım sağol desteğin için
yıldönümünde süpermiş valla işte ben geçen sene kutlayamadığım için bu seneye kaldı tüm hevesim pastanıda gördüm süperdi kendi emeğin ne güzel bende denicem bu sene kendim yapmayı ama benimki meyveli olmalı

Back