Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarım ben şimdi çıkıyorum,eşofmanlarımı giyip babacığımın yanına gideyim.Akşama görüşürüz canlarım

Canlarım ben şimdi çıkıyorum,eşofmanlarımı giyip babacığımın yanına gideyim.Akşama görüşürüz canlarım

güle güle git canım dikkat et kendine
ben 2 gün annemlerde olacağımdan büyük ihtimal internette olamam ama gündüz burdayım
çok öpüyorum seni :1hug:

hoşbulduk canım geçmişi okudum çok sevindim senin adına güzel geçmiş yıldönümün cANIM daha nice böle güzel yıldönümlerinizi kutlarsınız inş nasılsın ne var ne yok beğendimi saati koçişin pastaya şaşırdımı

geldim geldimmm
aman yoğun bir gündü
şuan evdeyim
bir bakım arkadaşlarıma dedim
şimdilik giidyorum yarın sabaha gelirim.
öptüm hepinizi

hmm evet mısracım nsıl oldun bende yarın olcam regl çok eminim çünki bugün tahlil yaptırdım negatif çıktı

senağlama evet istiyoruz ve üzülüyoruz canım ya kötü bi duygu inş Rabbim sana yaşatmaz istediğin an bebişin gelir göbüşüne

senağlama evet istiyoruz ve üzülüyoruz canım ya kötü bi duygu inş Rabbim sana yaşatmaz istediğin an bebişin gelir göbüşüne

uzulme bitanem yaa rabbimin bildigi var dir
zamani gelmemistir daha belki uzme sen kendini nekadardir bekletiyo sizi bebis :uhm:

valla tatlim bizde uzun sure istemiyos ama korkmuyo deglim olurmu olmazmi die

3 4 aydır istioruz canım biliorum zaman kısa ama düşünce olarak kendini hazırlayınca hemen gelsn istiosun garip bi duygu oluo canım umarım anlıosundur beni zaman kısa biliorum ama yinede üzülüo insan

oo herkes yine gitti ya mısraaaaaaa mısırdaaaaaaaannn kız nereye dittiniz zaten canım sıkılıoo hadi gelinn

kızlar günaydın,çok özlemişim yav sizi,naptınız bi geçmişi okuyayım,hihoyyyt

canım inşallah hep böyle sürer.çok sevindim adına

canım özel sektörde çalışıyorsun bir daha vermeleri tabiki zor,eşin bu aralar hassas,babasına üzülüyor,sevdiği insanı yanında istiyor,oda haklı ama sende haklısın,elinde olan birşey değilki,haklı olduğunu daha sonra anlar
kızlar dün annem endoskopiye girmişti ya,ilaç biraz midesini kötü etmiş,reflüden dolayı,öğlen yanına gittim.yatıyordu,sesi kötüydü.akşama iyi oldu şükürler olsun

kızlar hayırdır inşallah sessizsiniz,kimsecikler uğramamış :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…