Canım ağrılara ne denli faydalıdır bilemiyorum ama yumurtlama düzensizliği yaşayanlar için bir mucize olduğu kesin:)
Canlarım ben şimdi çıkıyorum,eşofmanlarımı giyip babacığımın yanına gideyim.Akşama görüşürüz canlarım
slm kızlar ben geldim nasılsınız
Ben geldimmmm.
Mısırdancım evlilik yıldönümünüzün iyi geçmesine çok sevindim.Daha nice mutlu yıllara inşallah.Ayrıca doğumgününde kutlu olsun.
Yaralım keyfinin iyi olmasına sevindim cnm.İşyerindekileri de boşver,tek başına birşeyleri değiştiremeyeceğine göre.
Angelcım,bu kocişlerin hepsi aynı fevri davranırlar,kapris yaparlar sonra akılları başlarına gelir.
Dirimcim sen de hg aramıza.
Ben de bugün evdeyim,sabah bir kalktım regl ağrısından ölüyorum.Zar zor giyindim,otobüs durağına kadar bacaklarımtitreye titreye gittim,geri döndüm eve.Dün işyerinde nöbetciydim onun iznini kullanıyorum.
Sensi yok mu bugün?
Çakırda annesigilin yanına gidecekti sanırım.
Kimse yokmuş
hmm evet mısracım nsıl oldun bende yarın olcam regl çok eminim çünki bugün tahlil yaptırdım negatif çıktı
senağlama evet istiyoruz ve üzülüyoruz canım yakötü bi duygu inş Rabbim sana yaşatmaz istediğin an bebişin gelir göbüşüne
canım inşallah hep böyle sürer.çok sevindim adınasagol tatlim
evlilik yildonumum supperr gecti kocisim cok guzel bi gerdanlik seti almis bana bende saat aldim bide ona ozel pasta yaptim aksamda cok hos bi balik restoranina gittik cok romantik bi gundu :asigim:
hayatim kayinpederin icin dua et :Saruboceq: benim babam stent ameliyatida oldu balonda gecen yilin sonunda da by pass tip okadar ilerlediki allah doktorlarimizdan razi olsun
insallah senin kayinpederinde sapa saglam ayaga kalkicak allahin izniyle :lepi:
canım özel sektörde çalışıyorsun bir daha vermeleri tabiki zor,eşin bu aralar hassas,babasına üzülüyor,sevdiği insanı yanında istiyor,oda haklı ama sende haklısın,elinde olan birşey değilki,haklı olduğunu daha sonra anlarzor tabi canım soğuyunca bi kere çalışmak zor oluyor ama napalım işte idare ediyoruz hepimizde aynı sıkıntı var
şimdi eşim tlf etti kayınbabam anjiyo oluyordu bugün stent atmaya karar vermişler öyle oluncada eşim izin almış işyerinden izmite gidiyor bana dedi ki izin al dedim alamamki şimdi çok zor zaten 2 aydır yokum işyerinde geçen ay maaşımın yarısından da az para aldım e napayım bende isterim ama vermezler biliyosun işyerimi dedim ve bana küstü gitti izmite o kadar canım sıkıldı ki şimdi bende ağlıyorum:1no2:mirmirmirmirbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?