• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

biliyorum yarın burda pek kimse olmayacak
yarın ve pazatesi burda olmayacagım kızlar.

inş. salı sabah burda olurum.

mısra hala konuştuklarımızın etkiisndeyim canım
sen çok iyisin.
kendime getirdin beni.
herşeyin engüzeli seni bulsun.

eşim gelmek üzeredir.
iyi uykular hepinize.

ya siz varken ben gelemedim bugünde siz yoksunuz
acaba gelirmisiniz biraz daha mı beklesem??

[
mısra hala konuştuklarımızın etkiisndeyim canım
sen çok iyisin.
kendime getirdin beni.
herşeyin engüzeli seni bulsun.

eşim gelmek üzeredir.
iyi uykular hepinize.[/COLOR][/B][/QUOTE]

İyi dileklerin için teşekkür ederim cnm.

Angel var napıyosun cnm?Ben bugün nöbetciydim,işçıkışı kocişle deniz kenarına gittik.Sonra birkaç gündür başgösteren ekmek yapma sevdam yüzünden halen mutfaktayım.Bir odaları tek tek temizleyip siliyorum bir mutfaktayım üstelik regl olmuşum :((((((

Angel var napıyosun cnm?Ben bugün nöbetciydim,işçıkışı kocişle deniz kenarına gittik.Sonra birkaç gündür başgösteren ekmek yapma sevdam yüzünden halen mutfaktayım.Bir odaları tek tek temizleyip siliyorum bir mutfaktayım üstelik regl olmuşum :((((((

günaydın canım aslında kapatmıştım ama açık gözüküyodum galiba
off bizde dün eşimle konuşuyoduk ahh bi deniz kenarı olsa çıkıp yürüsek diye ankarada hava dün güzeldi şanslısınız deniz kenarında olduğunuz için
ben dün sabah erkenden kalkıp işlere başladım genel temzlik malum sonra kahvaltı yapıp duş alıp çıktık evden 2 gibi çünkü oyu annemlerin orda kullandım oraya gidince teyzemler falanda geldi hep beraber poğaça kurabiye falan yaptık 8 e kadar oturup çıktık eve geldik ütü yapmaya başladım ama ütü bozuldu iki seferdir sürekli sigortayı attırıyor galiba yeni bi ütü almak zorundayım masraf hiç bitmez zaten:1no2:
öyle yani canımcım sonrada bi film açtık ama ben yine her zamanki gibi uyuyakalmışım :-))))

günaydın kısslar hepinize iyi birgün iyi bir hafta diliyorummkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar,haftasonu nasıl geçti,ben hiç dinlenemedim,temizlik te yapamadım.haftasonu hep dışardaydım

Günaydın kızlar,haftasonu nasıl geçti,ben hiç dinlenemedim,temizlik te yapamadım.haftasonu hep dışardaydım

günaydın canımcım ben iyi sayılırım zaten hafta sonları hiç dinlenemiyoruz ki hep yorucu geçiyor sen naptın bakim bütün hafta sonu dışarda :-)))

slm kızlarrr günaydınnnn

günaydın pınartuncay nbr?

canım cumartesi tiyatroya gittik,suçlu yürekler konu olarak çok hoşlaşmadım,ama değişiklik oldu.pazarda sabahtan oyumuzu kullanıp,kayınvalidemgile ordan akrabaları dolaştık.kimi evlendikten sonra gelmedik diye küsmüş :dilcikar:
bugünde annem endoskopiye giriyor.reflü için.zaten reflüsü vardı ama bayağı bir rahatsız etmeye başladı artık.yarı uyutularak girecek.bende strese girdim.uyutmak iyi değil aslında

canım cumartesi tiyatroya gittik,suçlu yürekler konu olarak çok hoşlaşmadım,ama değişiklik oldu.pazarda sabahtan oyumuzu kullanıp,kayınvalidemgile ordan akrabaları dolaştık.kimi evlendikten sonra gelmedik diye küsmüş :dilcikar:
bugünde annem endoskopiye giriyor.reflü için.zaten reflüsü vardı ama bayağı bir rahatsız etmeye başladı artık.yarı uyutularak girecek.bende strese girdim.uyutmak iyi değil aslında

geçmiş olsun canım bende de reflü var çok fena rahatsızım 2 kere endeskopi olmaya çalıştım ama hortum boğazıma değdiği anda çıkardım eğer midem biraz daha fenalaşırsa bende mecbur uyutularak olcam
bişey olmaz korkma uyutulmakta bi şey yok zaten 10 dk halledip çıkarıyolar en geç bi saatte işiniz biter canımcım

geçmiş olsun canım bende de reflü var çok fena rahatsızım 2 kere endeskopi olmaya çalıştım ama hortum boğazıma değdiği anda çıkardım eğer midem biraz daha fenalaşırsa bende mecbur uyutularak olcam
bişey olmaz korkma uyutulmakta bi şey yok zaten 10 dk halledip çıkarıyolar en geç bi saatte işiniz biter canımcım

canım benimde gastritim var.bende endoskopi oldum,iğrenç birşey kaç kere doktorun gözüne baktım,ne zaman bitecek diye kaydirigubbakcemile,izmirde sanırım öğretmen bir bayan endoskopiden çok korkuyormuş.uyutarak yapmışlar.ama kız uyanamamış.2 ay önceki haber,kız ölmüş.aklıma öyle şeyler getirmekte istemiyorum.birazdan girecek zaten.

canım benimde gastritim var.bende endoskopi oldum,iğrenç birşey kaç kere doktorun gözüne baktım,ne zaman bitecek diye kaydirigubbakcemile,izmirde sanırım öğretmen bir bayan endoskopiden çok korkuyormuş.uyutarak yapmışlar.ama kız uyanamamış.2 ay önceki haber,kız ölmüş.aklıma öyle şeyler getirmekte istemiyorum.birazdan girecek zaten.

evet canım kötü şeyler getirme korkma bişi olmaz
inşallah problemsiz çıkar
o bayanında uyanamamasında başka bi iş vardır başka bi sıkıntısı
ben ameliyata girerken en çok korktuğum şey uyanamamaktı hep ağlıyordum uyanamıcam diye bak şimdi sapasağlam karşınızdayım çok şükür:utangac:

Back