Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kiyamammmmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
hım hakkında hayırlısı canımcım çalışırsan daha çabuk geçer zaman ondan sordum canım
ne ataması bu mesleğin ne ki?
evet Allahım başka ayrılık vermesin.tez gelirler, :Saruboceq:evet canım aynen öyle o kadar çabuk geçiyo ki ben evleneli 8 ay olmuş :1shok: ya ama dün gibi
5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer inş Allah başka ayrılık vermesin :Saruboceq:
sayılı gün geçer
Bikerem ben çok çalışkanım,başak burcu kadını olarakta ne kadar tedbirli olduğum ortaya çıktı,istatisklerin çoğunu aylık olarak defterime çıkarmışım.DİTMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İŞTEEEEEEEEEEEEEE:mymeka:
Oyy ben sizi seviyorum seviyorum iste napiyim kaydirigubbakcemile3
Ladymmmmmmmm, kurban olurum sana da nerdesin nan ???
:dilcikar:
Canım dostum şu dirime bişey söyle hatta döv beni kovdu çünküsenağlama
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Oyy ben sizi seviyorum seviyorum iste napiyim kaydirigubbakcemile3
oyuncak mı dedin ditme ama :1rolleyes::1hug:,ama benim hiç oyuncağım yok ki,barışalım mı yerimseniben,oyunda oynarız hem hihoyyytıyi tamam didiyom bi dahada benimle konuşma,oyuncaklarımıda vermiycem sana,evcilik oynamak için başka birini bul.Ayrıca seni anneme söyliycem
evet şımarmak istiyorum bugün ya kaydirigubbakcemile3ay bugün çok şımarık bi topik oldu
bütün kıslar toplandık toplandık
hep beraber şımardıkkkkaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito
a.s.layd yaralım bazen uğruyor,işleri var sanırım yoğun
Oyy ben sizi seviyorum seviyorum iste napiyim kaydirigubbakcemile3
ozaman senle kapışalım mıÇok üzgünüm çoook,konu seç Çok üzgünüm çoookkizlar ben size kustum :dilcikar:
birbiriniz icin kapisirken beni unutuyosunuz hep senağlama:çok üzgünüm:senağlama
iki kere dedim bak barışalım diye,gitti :çok üzgünüm:Yok Misraam ditme bak simdiden dirimimiz agliyor pisman olmus
e sende kizdiriyorsun onu ama
hadi barisin bakiyim
mucks ikinize de
:ecrin_bebek:
a.s.
burdayım zor geldim ne gada yavaş ya kafamçokkarıştı
beni affettin mi guzumm
kizlar ben size kustum :dilcikar:
birbiriniz icin kapisirken beni unutuyosunuz hep senağlama:çok üzgünüm:senağlama
bak nasıl da şımarıyor :dilcikar:kaydirigubbakcemile3iYİ tamam geldim büyük istek ve tezahurat üzerine :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?