Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay tatlıya bağlanmışş galiba ortalıkk
bi gittim geldimde
herkes birbirini seviyor toppiğimizde ne güselllkaydirigubbakcemile5

Ayyy makarnalara nasıl isimler koymuşlar pek beğendim;

Dışarıya çıkmayacaksan dene Tarifi
MALZEMELER
1 pk.erişte makarna-1 kase süzme yoğurt-3 diş sarımsak-tuz-sıvı yağ-200 gr.kıyma-1 soğan-2 y.biber-2 domates-karabiber

YAPILIŞI
erişteler tuz ve sıvı yağ eklenmiş bol kaynayan suda haşlanır.yoğurt sarımsak tuz su çırpılarak kıvamlı bir sos hazırlanır.tavada sıra ile sıvıyağdakıyma soğan biber domates karabiber az su ile sos pişirilir.servis tabağına önce erişteler sonra sarımsaklı yoğurt sonra kıymalı sos konup sıcak olarak yenir.AFıYET OLSUN.

Dene Pişman Olmazsın!!! Tarifi
MALZEMELER
1 paket makarna
sosu:
1 tas kavrulmuş kıyma
yeteri kadar salça
2 çorba kaşığı(tepeleme) köy peyniri yada kaşar peyniri
2 çorba kaşığı zeytinyağı
yeteri kadar tuz

YAPILIŞI
Makarnayı haşlayınız.Sosuna gelınce ilk önce kıymaları iki çorba kaşığı zeytinyağına atın ve soğuyan yağı eriyene kadar kavurunuz.Sonra rendelenmiş peynirleri atınız o peynirler eriyene kadar kavurunuz.sonra yeteri kadar salçayı da ekleyip pişiriniz ve bu arada makarnanızı süzünüz.sonra makaraayı soğumaya bırakın.Son olarak makarnayaı derin bir kaba alınız ve sosu üzerine dökünüz göz zevkiniz için sosun üzerine nane ve maydonoz ekleyınız AFıYET OLSUN..deneyin pişman olamazsınız!!!!

Anneanne makarnası Tarifi
MALZEMELER
5 kırılmış soğan
7 diş sarımsak
10 yemek kaşığı yoğurt

YAPILIŞI
makarnayı kaynat
sarımsakla soğanı ez
yoğurda ekle
makarnayı süz
karıştır ye
: ) şeklinde

hakkatten süpermiş ha
ay canım çok istedi
ben makarnanın her çeşidine hele değişik şekilde yapılan soslusuna bayılırımcokacimcoook

ayyy canım makarna çekti ya,misafire makarna mı yapsam kaydirigubbakcemile3:dance:

hakkatten süpermiş ha
ay canım çok istedi
ben makarnanın her çeşidine hele değişik şekilde yapılan soslusuna bayılırımcokacimcoook

Ben de çok severim makarnayı özelliklede domates-sarımsak-kekik sosluya bayılırım gelgelelim bunuda kociş yemez ((((((

mantar soslu makarna

malzemeler:

1/2 bardak dolusu dilimlenmiş mantar
1/3 bardak küp küp doğranmış soğan
3/4 kaşık dövülmüş sarımsak
1/2 bardak zeytinyağı
1 bardak kaşar peyniri rendesi
1 orta boy doğranmış domates
1/2 kaşık tuz
1/4 kaşık karabiber
1/2 bardak su Pişmiş Spaghetti makarna
Salça
Kekik

yapılışı:

1) Zeytinyağında mantarları soğan ve sarımsakla sote edin.
2) Mantarları üzerine su , salça,domates ve tuz karabiberle karıştırın.

3) 15 dakika boyunca pişirin.

4) Sosu pişirdiğiniz makarnanın üzerine dökün ve peynirle birlikte servis yapın…

Afiyet Olsun...

Ben de çok severim makarnayı özelliklede domates-sarımsak-kekik sosluya bayılırım gelgelelim bunuda kociş yemez ((((((

ayy aynen ya nedir bu kocişlerin midesinden çektiğimiz
ay anneleri bunlara hiç mi yedirmemiş soğan sarımsak ıspanak pırasa
ayy sormak lazım sen nasıl annenlik yaptın neyle besledin bunları diye
off yakötükedihüsokötükedihüso

Gerçi benim kociş kabul ediyor,evde pişmediki tatlarını bilsem diyor.
Bir patlıcan konusunda çok zorlamış annesi ondada başarılı olamamış

Gerçi benim kociş kabul ediyor,evde pişmediki tatlarını bilsem diyor.
Bir patlıcan konusunda çok zorlamış annesi ondada başarılı olamamış

sekerim anaciklari gik dedimmi gitmiyoki ustlerine ogulcuklarinin
ama daha cok askerde tiksiyolar yemeklerden enazindan benimki ole
benim anacimda babamin sogan ve sarmisak yememesinde cok zorluk cekmisti

ay ya benimkide domates yemiyor ya,her yemeğe salça üfki üf yani,yazın napıcaz bilmiyorum,şimdi hormonlu diye pek almıyorum ama yazın napıcam.bazen çaktırmadan koyuyorum.kırmızı biber diyerekten kötükedihüso

dun ben misafirlerime, mercimek çorbasi, çoban salatasi, tursu, yogurtlu domates soslu makarna yaptim.
tabi zaman kisitli oldugundan, bi saatim vardi anca yetisti, once utandim...acaba az mi dedim. sonra yok ya yeter bence dedim...
bi yediler bi yediler...o koskoca iki tencere çorba ve makarna bitti inanirmisiniz...bayildilar resmen
ben makarna hastasiyim zaten
geçende mantar soslu spageti yapmistim oda guzel olmustu
ya ben daha çok sebze yemekleri ogrenmek istiyorum ya
birde vakit bulamiyorum guzel guzel yemekler yapmaya
offfff ne biliyim...
bu arada Misraa'cim; emaili gonderdim, hani dag basinda evden bahsetmistim ya, eve kontrat gonderecekler bakalim
5 gun için

ay..Allah nazarlardan korusun.Esim herseyi yer Allaha sukur tantana etmez
Ama benim en buyuk dusmanim Maydonoz. yiyemem hiç...
bak dusundum simdi midem bulaniyor...

ay kızlar allah size kolaylık versin yemek seçen erkek çok sıkıntı ya
çok şükür kociş ne yaparsam yer bazen çok alışık olmadığı şeyler oluyo yiyo gene ama o keyif alma hali olmuyo
bende naptım sen benim yaptığım yemekleri beğenmiyosun keyif alarak yemiyosun hiç üzülüyorum dedim
şimdi ne yapsam ikişer tabak yiyo hatta kek hiç yemezdi onları bile alamıyorum önünden
sonuç kocam artık hızla büyüyen bi göbişe sahip

Harika cnm çokkk sevindim

:1hug:

ay..Allah nazarlardan korusun.Esim herseyi yer Allaha sukur tantana etmez
Ama benim en buyuk dusmanim Maydonoz. yiyemem hiç...
bak dusundum simdi midem bulaniyor...

AAA maydanoz mu dedin en yakın arkadaşım 1 bağı bir kerede yiyebilirim,özellikle her sabah kahvaltımdan akşamda çoban salatamdan eksk olmaz :)

bak diyorum işte makarna gibi güzel yemek mi olur.her türlüsünü eşimde bende çok severiz.fırında makarna da güzel oluyor,ama ben yufkasız yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…