Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ZkYsN canım hayırlısı olsun.senin eşin geldiğinde benimki gidecek,zaman çabuk geçiyor aslında,farkında değiliz.bugünde bitti.

bu topicte pek istanbullu yok canım
bi ben varım ama bende o tarihlerde istanbulda olmıycam :1no2:
senin baahanen var tatlim kocisini yolluyosun sen

amin canım allah razı olsun bakalım daha belli deil ama öyle umuyoruz
nisanın 1 inde sınav var ondan sonra belli olcak ne kadar ve nerde yapcağı

canim insallah hayirlisiyla gidip gelicek esin ve senin icin hayirlisi ne ise o cikar bahtiniza insallah

canım benim az kalmış baya ama kısa dönem yapıcak nasılsa dimi inş . göz açıp kapayıncaya kadar geçer
sen çalışıyomusun canım eşin gidince nerde kalıcaksın?

amin canım inş :Saruboceq:
ben henüz atanamadığım için babamın bürosunda ona yardımcı oluyorum şimdilik
eşim gidince de baba evine döncem yazında kayınvalidem gelince onunla kendi evimde kalıcaz

amin canım inş :Saruboceq:
ben henüz atanamadığım için babamın bürosunda ona yardımcı oluyorum şimdilik
eşim gidince de baba evine döncem yazında kayınvalidem gelince onunla kendi evimde kalıcaz

hım hakkında hayırlısı canımcım çalışırsan daha çabuk geçer zaman ondan sordum canım
ne ataması bu mesleğin ne ki?

Dirimcim yaralım ı paylaşamadık:roflol:
Hadi gel kavga edelim,hadi gelsene gelsene:sm_cool
:
geldim işte korktuğumu mu sandın :jeyyar:,senin işin vardı sanırım hadi gitsene :jeyyar:Çok üzgünüm çoook

dirimcim seninkidemi gidiyo yaa
:teselli:
canım benimki nisanda değil ama ya ağustos da,yada aralık öyle işte :çok üzgünüm:
yaralım yok mu bugun :ecrin_bebek:
layd yaralım bazen uğruyor,işleri var sanırım yoğun

dirimcim Allah senşn eşine de hayırlı teskereler versin. senin ailen burdamı

öyle işte sonuçta eşimde gidecek.hayırlısı,şekerciğim sülalalecek burdayız biz,ailemde eşimin ailesinde(eşim istiyor,küserler diye)kalıcam,çoğunluk bizimkiler tabi,iş yerimede yakınlar :dance:

ZkYsN canım hayırlısı olsun.senin eşin geldiğinde benimki gidecek,zaman çabuk geçiyor aslında,farkında değiliz.bugünde bitti.

evet canım aynen öyle o kadar çabuk geçiyo ki ben evleneli 8 ay olmuş :1shok: ya ama dün gibi
5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer inş Allah başka ayrılık vermesin :Saruboceq:
sayılı gün geçer

geldim işte korktuğumu mu sandın :jeyyar:,senin işin vardı sanırım hadi gitsene :jeyyar:Çok üzgünüm çoook

canım benimki nisanda değil ama ya ağustos da,yada aralık öyle işte :çok üzgünüm:

layd yaralım bazen uğruyor,işleri var sanırım yoğun

Bikerem ben çok çalışkanım,başak burcu kadını olarakta ne kadar tedbirli olduğum ortaya çıktı,istatisklerin çoğunu aylık olarak defterime çıkarmışım.DİTMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İŞTEEEEEEEEEEEEEE:mymeka:

Back