yok canımcım şimdilik üzülmemeye karar verdim.gideceği zaman üzülürüm,hem annemgilde kalırım inşallah kaydirigubbakcemile3:dance:özür dileriiim ama üzülmeee :teselli:
10-12 nisan arası teslim olcak delikafadulden
kizlar istanbuldan kimler var suan topic te
nisanin 15inde bulusma var ve benim tr de oldugum zamana denk geliyo
10-12 nisan arası teslim olcak delikafadulden
ahh canim benim allah hayirlisiyla gidip gelmeyi nasib etsin kisa donemmi yapcak kocisin askerligi
senin baahanen var tatlim kocisini yolluyosun senbu topicte pek istanbullu yok canım
bi ben varım ama bende o tarihlerde istanbulda olmıycam :1no2:
amin canım allah razı olsun bakalım daha belli deil ama öyle umuyoruz
nisanın 1 inde sınav var ondan sonra belli olcak ne kadar ve nerde yapcağı
ZkYsN canım hayırlısı olsun.senin eşin geldiğinde benimki gidecek,zaman çabuk geçiyor aslında,farkında değiliz.bugünde bitti.
canım benim az kalmış baya ama kısa dönem yapıcak nasılsa dimi inş . göz açıp kapayıncaya kadar geçer
sen çalışıyomusun canım eşin gidince nerde kalıcaksın?
amin canım inş :Saruboceq:
ben henüz atanamadığım için babamın bürosunda ona yardımcı oluyorum şimdilik
eşim gidince de baba evine döncem yazında kayınvalidem gelince onunla kendi evimde kalıcaz
ZkYsN canım hayırlısı olsun.senin eşin geldiğinde benimki gidecek,zaman çabuk geçiyor aslında,farkında değiliz.bugünde bitti.
geldim işte korktuğumu mu sandın :jeyyar:,senin işin vardı sanırım hadi gitsene :jeyyar:Çok üzgünüm çoookDirimcim yaralım ı paylaşamadık:roflol:
Hadi gel kavga edelim,hadi gelsene gelsene:sm_cool:
canım benimki nisanda değil ama ya ağustos da,yada aralık öyle işte :çok üzgünüm:dirimcim seninkidemi gidiyo yaa
:teselli:
layd yaralım bazen uğruyor,işleri var sanırım yoğunyaralım yok mu bugun :ecrin_bebek:
Bi kerem seni ilk soran kişi benimklava:
dirimcim Allah senşn eşine de hayırlı teskereler versin. senin ailen burdamı
geldim işte korktuğumu mu sandın :jeyyar:,senin işin vardı sanırım hadi gitsene :jeyyar:Çok üzgünüm çoook
canım benimki nisanda değil ama ya ağustos da,yada aralık öyle işte :çok üzgünüm:
layd yaralım bazen uğruyor,işleri var sanırım yoğun
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kiyamammmmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?