Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Benimkindede göbiş mevcut ama neden pasta ve böreklerden delikafadulden

AAA maydanoz mu dedin en yakın arkadaşım 1 bağı bir kerede yiyebilirim,özellikle her sabah kahvaltımdan akşamda çoban salatamdan eksk olmaz :)

Bacim, dostum, bitanem, sana kisir yemege geldigimde koyma olurmu ?? kaydirigubbakcemile5

bak diyorum işte makarna gibi güzel yemek mi olur.her türlüsünü eşimde bende çok severiz.fırında makarna da güzel oluyor,ama ben yufkasız yapıyorum

Bayilirimmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

ŞenizŞenizŞeniz
bugün KK ya canım sıkkın çok yavaş
daha sonra gelemm kaydirigubbakcemile

Tamam guzelim tamam ne zaman istersen gel yeter ki gel
(ay ne cici bir cumle yaaa :lepi:)

ay en çok üzüldüğümde annem şimdi onlara giderken bana sebze yapıyor eşime başka yemek ne yapsam yemiyor bu çocuk diyor ama annesinde kabahat ilk evlendiğimizde fırında makarna yapıcam dedim ben yemem dedi sonra yaptım bayıldı çünkü ben peynirli bide beşamel soslu yapıyorum annesi soğanlı kıymalı falan değişik bişiler yapıyomuş getirdim verdim haa bunu yerim süper olmuş dedi yani uzun lafın kısası bence anneleri soğutmuş yemeklerden

Son düzenleme:
AAA maydanoz mu dedin en yakın arkadaşım 1 bağı bir kerede yiyebilirim,özellikle her sabah kahvaltımdan akşamda çoban salatamdan eksk olmaz :)

ay bende bayılırım maydonoza ya gece yarısı kalkıp bide limonlarım ekmeğe doldurum yediğim çok olmuştur cokacimcoook

aaaaa yazık ya o zaman buralara resim eklememek lazım dimi :-((

evet, ustelik o arkadasa çok iyi taniyoruz, evlilik hazirliklari yapiyordu, çok guzel bir hanimcik
o kadar kotu oldum ki...
yazik ya...bu ne adilik ben anlayamadim
çok uzuldum çok
çekin resimlerinizi kizlar

Canım nişan resimlerimi eklemiştim,sonra bizimkisi bir aşk hikayesi adı altında başlık açıp eklemiştim,sonra gelinlikli bir resmimi eklemştim.Bir akşam bu topikte beni merak eden birkaç arkadaş içinde ekleyip çekmiştim vsvs.Neyse artık dile getirmek bile anlamsız

hayirdir arkadasimm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…