ay kızlar allah size kolaylık versin yemek seçen erkek çok sıkıntı ya
çok şükür kociş ne yaparsam yer bazen çok alışık olmadığı şeyler oluyo yiyo gene ama o keyif alma hali olmuyo
bende naptım sen benim yaptığım yemekleri beğenmiyosun keyif alarak yemiyosun hiç üzülüyorum dedim
şimdi ne yapsam ikişer tabak yiyo hatta kek hiç yemezdi onları bile alamıyorum önünden
sonuç kocam artık hızla büyüyen bi göbişe sahip
AAA maydanoz mu dedin en yakın arkadaşım 1 bağı bir kerede yiyebilirim,özellikle her sabah kahvaltımdan akşamda çoban salatamdan eksk olmaz :)
bak diyorum işte makarna gibi güzel yemek mi olur.her türlüsünü eşimde bende çok severiz.fırında makarna da güzel oluyor,ama ben yufkasız yapıyorum
ŞenizŞenizŞeniz
bugün KK ya canım sıkkın çok yavaş
daha sonra gelemm kaydirigubbakcemile
AAA maydanoz mu dedin en yakın arkadaşım 1 bağı bir kerede yiyebilirim,özellikle her sabah kahvaltımdan akşamda çoban salatamdan eksk olmaz :)
Offfffffff ki ne off,Çok uzun süredir üzerinde düşündüğüm konu bir arkadaşımızın başına gelmiş.Ne giydin bölümüne resmini ekleyen türbanlı bir arkadaşımızın resmi çalınmış ve çok uygunsuz bir siteye eklenmiş((((((Şerefsizliğin bu kadarınada pes diyorum
Canım nişan resimlerimi eklemiştim,sonra bizimkisi bir aşk hikayesi adı altında başlık açıp eklemiştim,sonra gelinlikli bir resmimi eklemştim.Bir akşam bu topikte beni merak eden birkaç arkadaş içinde ekleyip çekmiştim vsvs.Neyse artık dile getirmek bile anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?