Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam canım hoşgeldin

İnşallah öyledir cnm ama ben senden 10 yaş büyüğüm :)))))))

kızlar fırında mantar ve tavuğu kullanabileceğim,bir tarif verirmisiniz,hiç bir fikrim yok :Saruboceq:

valla soğan suyuna bende başlıcam, haftasonu ama,haftaiçi iş güçten,üşeniyorum.
kistim için bende yapmalıyım,soğan sağlıklı hemde yerimseniben

Cnm,sadece hafta sonları yapman seni sonuca ulaştırmaz.Hiç ara vermeden 15 gün uygulayacaksın

ya herkes mi dertli bu kistlerden şimdiye kadar hiç bu konuda bi şikayetim olmadı ama korkuttunuz benide
acaba varda haberim mi yok benim
neyse yakın zamanda bi kontrole gidip tarama yaptırmayı düşünüyorum yumurtalık rahimağzı falan için zaten

canımcım haftasonu baylayıp devam ettiricem zaten.maksat başlamak.ben başlamaya üşeniyorum
canım tavuğun but kısmı var,dün haşladım.bugünde şöyle bugünde tavuklu,mantarlı bişeyler yapayım diyorum ama,bilmiyorum nasıl yapılır.köri yok canımsenağlama

evet zkysn cim genelde bütün bayanların ortak problemi bu kistler bak topiğimizde bile kaç arkadaşımızda var?
ihmal etmemek 6 ayda bir mutlaka dr gitmek lazım gerçi ben 3 ayda gidicem ama sorun yoksa 6 ay ideal dr demişti ki bana şu kapıdan giren 5 kişiden 2.sinde kist var düşün yani.:1shok:

canım özeline bi tarif yazdımmmm

bu arada sen ne kadarlık evlisin canım çocuk varmı sende

Haşlamasaydın daha iyiymiş ama bakalım ne yapabiliriz?
Şöyle olabilir mesela,mantarları soğanla vede biraz salçayla sotele.Yeşil biberin varsa onuda ekleyebilirsin.Biraz kekik ,biraz karabiber,birazda kimyon at hazırladığın sos piştikten sonra.Ben sarımsakta koyarım bu sana bağlı.
Sonra haşladığın tavuk butları borcama diz,üzerine bu mantarlı sosu dök,biraz sulu olsun dersende 1 çay bardağı kadar sıcak su dök.Sonracığıma üzerine rendelenmiş kaşarı dök.Kaşar eriyince fırından çıkar.Afiyet olsun

Tavuklar bütün kalmasın dersende ,parçala ayırabilirsin yani bir başka deyişle didikleyebilirsin :)))))

Yada Dirimcim tavuk butları önce çırpılmış yumurtaya,sonrada biraz tuz ekleyip harmanladığın galate ununa batır,yağda kızart.Mantarları yine sotele yanında ikram et.Birde pirinç pilavı yaparsan tamamdır.:)

güzel bi tarife benziyor canımcım
bende deneyebilirim ama salçasız olsa olurmu sence?

canlarım merhaba

kistlerinize üzüldüm ama fazla takmayın kafanıza diycem ya en biliyim bizim gelinede kist var demişlerdi çok üzülmüştük sonra kendiliğinden geçti gitti hamile kalınca . olabiliyormuş her insanın bi yerlerinde olur demişti dr sadece kimisi farkeder kimisi farketmez. elbette önlemini almak lazım boş vermemek lazım ama çokta kendini yıpratmamak lazım rahat olmak lazım.. hepinize çok geçmiş olsun..

yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.

angel cım benim ailem konyada dün sormuşsun :) gün sayıyorum gitmek için hayırlısıyla. beni daha hamiş görmediler canlı olarak istiyorum nisan sonuna doğru gidiyim hem göbüşüm büyüsün hemde bulantılarım geçsin burnumda tütüyor anlatamam. sadece bi kere gittim aralığın 8 inde hem bayram hem el öpme oldu. sonrada yılbaşında annemler geldi. ben bilerek gitmiyorum gelmesi çok zor oluyor hatta gelin gelirkenkinden daha çok dokunuyor bir dokun bin ah işit oldu sanırım :)

yaralım hayırdır canım ya ne dolu sana kıyamam

mısraa cım sende üzülme dediğim gibi büyük ihtimal yorgunluk ve stres kaynaklı çıkıcak şekerim

canım özeline bi tarif yazdımmmm
canım okudum,annemle konuşuyordum,mantarları direk fırına verme dedi,pişmezmişannemde senin verdiğin tarifi verdi.mantarları kendi suyuyla kavuruyosun,sonra soğan,biber koyuyorsun,en sonda haşladığım tavukları atıyorsun,kekik,karabiber,pulbiber vs....
canım anladım bende didklemek istemiyorum zaten,but aldım onun için.ne bilim ben üf :1no2:,önce mantarları kavuruyorum.sonra soğan, salça,yeşil biber atıyorum.kekik,karabiber,kimyon.tavukların üzerine bunları döküyorum.sanırım fırında çabucak pişer.bunların içine uzun ince doğranmış patates eklersem olurmu pekiCADIARZU

hoşgeldin pamuğum nasılsın canım senin bi an önce bulantılarından kurtulup normale dönmem ve hamileliğin tadını çıkarman için dua ediyorum canımcım:CüvCüv:
annenleri de özlemini anlıyorum canım ama üzme kendini gurbet zor ama napıcaksın alışacaksın bak burdada eşin var yanında bebeğin var karnında bizler zaten seninleyiz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…