canım şöyle bir düşündüm de bence bişey olmamıştır.Canım Dikili'mi dedindelikafadulden
Benim memleketim ve Foça'da gördüğün koylardan daha güzel koylar var orada:lepi:
İnşallah alırlar bence ısrar etkaydirigubbakcemile3
Ne güzel Dkili'de de görüşürüzzzzzzzzzzzzŞeniz
Canım keserek koydum közleyip yani doğradım.Birşey olmamışsa buzluğa atayım demiştim.Olursa da atcam artık.
ilginç ilk defa gördümlinki verdim bak istersen dirimciğim
inşallah tuğbişciğim Allah kabul etsin cnm şimdiden
günaydın canım
inşallah güzel haberlerle dönersin canım benim
anladım canım benim
bendede kist var,geçti ama kontrol için 2 aydır doktora gitmedim,:kedi:
hımm ben de bugün normalden geç kalktım yaa
ben hala başlamadım folik asite ya dr yazırmam gerekiyor galiba gidemedim hastaneye(
canım şöyle bir düşündüm de bence bişey olmamıştır.
yine sen görünüşüne bakta
Amin canım, hepimizin dualrı kabul olur inşallah.
jazmin, sağol canım. doktorum c.tesi yokmuş.
ben kendim alıp içsem sorun olmaz sanırım.
angel, baktır canım. bebiş olunca birşey yapılmıyor.
banada 3 ay demişti bu ay 3. ay ama kendisi yokmuş.
ooo kızlar ben her sabah saatimi 5'e kuruyorum.12 de yattım angel ama dinlenemiyorum sabah 5:30 kalktım cnm
canım tarifi veren arkadaşa mesaj attımvalla dirimciğim ben haşladım patatesleri ama o haşlamadanmı yaptı bilmiyorum cnm
canım ilacı bıraktıktan 3 ay sonra mı dedi?Amin canım, hepimizin dualrı kabul olur inşallah.
jazmin, sağol canım. doktorum c.tesi yokmuş.
ben kendim alıp içsem sorun olmaz sanırım.
angel, baktır canım. bebiş olunca birşey yapılmıyor.
banada 3 ay demişti bu ay 3. ay ama kendisi yokmuş.
VALLAA SÜPER YA, FOTOLARDAN GÖRMÜŞTÜM ORAYI SÜPER HAKKATEN.ÇOK BÜYÜK İHTİMAL ONLARIN OLACAK ORADAKİ ARAZİ, ESKİDE KALMA BORÇLARINA KARŞI VERECEKLERMİŞTE, EŞİİN UYUZ TEYZESİ VAR YAKININDA YAZLARIDA ORDA HEP, SIRF OYÜZDEN İSTEMİYORUMDA EŞİM YAPTIRACAK GALİBA AMAN BENDE GÖRMEM TEYZESİNİ, YASMİN KIZ ORDA KANKİ OLURUZ TESADÜFÜ DERİZ KOÇİŞLERDE KANKİ OLURLAR ARTIK opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3Canım Dikili'mi dedindelikafadulden
Benim memleketim ve Foça'da gördüğün koylardan daha güzel koylar var orada:lepi:
İnşallah alırlar bence ısrar etkaydirigubbakcemile3
Ne güzel Dkili'de de görüşürüzzzzzzzzzzzzŞeniz
Canım keserek koydum közleyip yani doğradım.Birşey olmamışsa buzluğa atayım demiştim.Olursa da atcam artık.
VALLAA SÜPER YA, FOTOLARDAN GÖRMÜŞTÜM ORAYI SÜPER HAKKATEN.ÇOK BÜYÜK İHTİMAL ONLARIN OLACAK ORADAKİ ARAZİ, ESKİDE KALMA BORÇLARINA KARŞI VERECEKLERMİŞTE, EŞİİN UYUZ TEYZESİ VAR YAKININDA YAZLARIDA ORDA HEP, SIRF OYÜZDEN İSTEMİYORUMDA EŞİM YAPTIRACAK GALİBA AMAN BENDE GÖRMEM TEYZESİNİ, YASMİN KIZ ORDA KANKİ OLURUZ TESADÜFÜ DERİZ KOÇİŞLERDE KANKİ OLURLAR ARTIK opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
:umursamaz:VALLAA SÜPER YA, FOTOLARDAN GÖRMÜŞTÜM ORAYI SÜPER HAKKATEN.ÇOK BÜYÜK İHTİMAL ONLARIN OLACAK ORADAKİ ARAZİ, ESKİDE KALMA BORÇLARINA KARŞI VERECEKLERMİŞTE, EŞİİN UYUZ TEYZESİ VAR YAKININDA YAZLARIDA ORDA HEP, SIRF OYÜZDEN İSTEMİYORUMDA EŞİM YAPTIRACAK GALİBA AMAN BENDE GÖRMEM TEYZESİNİ, YASMİN KIZ ORDA KANKİ OLURUZ TESADÜFÜ DERİZ KOÇİŞLERDE KANKİ OLURLAR ARTIK opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Ay evet canım ya:Saruboceq:
Benim Ankara'lı çok arkadaşım var zaten.Acaba nerede arsaCADIARZU
Canım inan biz de gittiğimiz de arkadaşımız olsun istiyoruz;ama hepsi benim gençlik yıllarımdan olduğu için kociş pek yanaşmıyorkaydirigubbakcemile3
Ay bak heyecanlandım şimdi Alınyazım.Umarım olur bir aksilik çıkmaz da:Saruboceq:
:umursamaz:
kocişler heran öğrenebilir ama :umursamaz::dilcikar:
kıskanıyorum ama :çok üzgünüm:
Acaba ajan mı sızdı buralara:1ninca:
buyrunnnnnnnnnmrblar bende bugün kayıt oldum ummarım yanlığım sizlerle son bulur evllilik nedeniyle ankaraya geldim burda arkadaşım ve dostum yok kendimi çok yanlız hissediyorum bu siteyidi azıcık kurcalayınca çok hoşuma gitti ve üye oldum bende yeni evli sayılırım 1 sene oldu 9 ağustosta şimdilik çok mutluym allah bozmasın sayfanızı grüncede ancak beni sizler anlarsınız die üye oldum güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle inş.
mrblar bende bugün kayıt oldum ummarım yanlığım sizlerle son bulur evllilik nedeniyle ankaraya geldim burda arkadaşım ve dostum yok kendimi çok yanlız hissediyorum bu siteyidi azıcık kurcalayınca çok hoşuma gitti ve üye oldum bende yeni evli sayılırım 1 sene oldu 9 ağustosta şimdilik çok mutluym allah bozmasın sayfanızı grüncede ancak beni sizler anlarsınız die üye oldum güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?