canım günaydıngünaydın dirimciğim galiba tarifte bir sorun vardı cnm bilmiyorumki geçen gün mesela fırında patates yaptım o güzel oldu cnm
Dirimcim iyiyi tatlışım sen nasılsın?
Bende folic plus almıştım 1 ay düzenli içtim şimdi aklıma gelirse içiyorum.Bu banaklava:
canım günaydın
tarifin linkini göndersene bakalım merak ettim şimdi :sm_confused:
iyiyim şekerim işler bugünde yoğun
haftasonu gelsede tatil yapsak
tubiş Allah kabul etsin cnm mukabeli Allah kolaylık versin bende cumartesi temizleyeceğim evi inşallah ve hergün 1 yasin okumaya çalışacağım
Ben habersiz hamile kaldığım için folik asit plus vermişti doktorum.Günde 3 tane içiorsun.Ama sanırım plus vermiyorlar önceden kullananlar için.
Uykum var benimdeee çok geç yattım film izledim.
Bugünde işe erken gelince kötü oldu((((((((
Ayyy günaydın bu arada herkese
bende iyiyim canım ama çok yoğunuz ya, izmirde aliağaya gittik ordan foçayı baştan sona turladık galiba süper koylar vardı yaa bayıldım valla, ardından gaziemir, konak tabi oralar foçanın çeyreği değildi, sonra bornova.ama cidden çok güzel bi şehirdi, eşimin ailesinin orada alacağı bi arsa vardı dikilide yazık yaptıralım diyolardı istemiyodum ama artık istiyorum :))[ı]günaydın canım.iyiyim ben kendi adıma...
Sen nasılsın canım...anlat hadi bakalım neler yaptın izmir'dekaydirigubbakcemile2[/ı]
canım yaa kıyamam ee ramaazanda nolcak , bende iyiyim izmirden döndük süperdi tabi iş içinde gitsekiyim canım sen nasılsın?
Ben 2 haftadır dişlerimle uğraşıyorum dün akşam bitti sonunda şimdide hafif sızlıyor.
Her ramazan zamanı benim dişlerde problem çıkıyor.
Günaydın canım, ben uyjulu ve yorgun.
Sen nasılsın?
ay kıyamam sanada bende iyiyim tatlım işler çok sadecegünaydın alınyazım hoşgeldin cnm ben uyku dışında normalim cnm sen nasılsın bakalım
bende hatim etcemde hastayım ya yarın oruç tutamıyorum pazara ancak başlarım allah kabul etsin şimdidentubiş allah kabul etsin cnm mukabeli allah kolaylık versin bende cumartesi temizleyeceğim evi inşallah ve hergün 1 yasin okumaya çalışacağım
günaydın :) bugün tatil olsa süper olurmuş dimi herkes uykulu :) nabersin mısra, görüşemiyoruz yaaauykum var benimdeee çok geç yattım film izledim.
ayyy günaydın bu arada herkese
canım benim çok acıklı bir parçaHoşbuldum canlarım ben uykusuzluk hariç iyiyim.Umarım sizlerde iyisinizdir.
Dirimcim evet akşam konsere gideceğim şu şarkıyı isteyeceğim 'BEN İNSAN DEĞİL MİYİMMMMMMMMMdelikafadulden'
Ne tarifi o mutlu kız hemen el koyalım olaya hihoyyyt
jazminciğim hiçbir fikrim yok be güzelimAynen canım ya:sinifsinif:
Kızlar ben birşey soracağım size..Şimdi bende közlenmiş patlıcan var;ama dolabın alt tarafında pazar gününden beri duruyor bozulmuş mudur?
merhaba kızlar gunaydın herkese ben bi dr gidip geliyim tamam kan testi yaptırayım hamişlik varmı yokmu ona göre regl haplarını kullanmaya devam etcvem dun başım döndü birazda bi kesin knt olayım ddedim
neyse görüşürüz tamam canlarım öpüyorum sizleri
Amin canım, walla bende hatimi takip etsem diyorum ama çok seri okuyamıyorum yetişemem yarım kalır diye kararsızım senin gibi Yasin okurum belki.
Ben istiyorum folil asiti ilk sizden duymuştum hamile kalan arkadaşlarımda içiyormuş.
Ne işe yarıyormuş. C.tesi doktora gidicem hem kistim vardı tekrarlama falan olabilir demişti inşallah bir sorun çıkmaz.
günaydınn, bugün erkensicin.
dirim, fıstığım patrondan doalyı giremiyorum fazla arada bakıp çıkıyorum.
şimdi patron yok rahat rahat takılıyorum.
bende iyiyim canım ama çok yoğunuz ya, izmirde aliağaya gittik ordan foçayı baştan sona turladık galiba süper koylar vardı yaa bayıldım valla, ardından gaziemir, konak tabi oralar foçanın çeyreği değildi, sonra bornova.ama cidden çok güzel bi şehirdi, eşimin ailesinin orada alacağı bi arsa vardı dikilide yazık yaptıralım diyolardı istemiyodum ama artık istiyorum :))
jazminciğim hiçbir fikrim yok be güzelim
közleyip dolaba mı koydun bütün olarak
bütünse bişey olmayabilir
günaydın canımmerhaba kızlar gunaydın herkese ben bi dr gidip geliyim tamam kan testi yaptırayım hamişlik varmı yokmu ona göre regl haplarını kullanmaya devam etcvem dun başım döndü birazda bi kesin knt olayım ddedim
anladım canım benimAmin canım, walla bende hatimi takip etsem diyorum ama çok seri okuyamıyorum yetişemem yarım kalır diye kararsızım senin gibi Yasin okurum belki.
Ben istiyorum folil asiti ilk sizden duymuştum hamile kalan arkadaşlarımda içiyormuş.
Ne işe yarıyormuş. C.tesi doktora gidicem hem kistim vardı tekrarlama falan olabilir demişti inşallah bir sorun çıkmaz.
günaydınn, bugün erkensicin.
dirim, fıstığım patrondan doalyı giremiyorum fazla arada bakıp çıkıyorum.
şimdi patron yok rahat rahat takılıyorum.
günaydın angelım uykum var sadece cnm onun dışında iyiyim çok şükür tatlım
Kızlar günaydınlar
nasılsınız bakalım ??
iyim canım sen nasılsın?
ben 2 haftadır dişlerimle uğraşıyorum dün akşam bitti sonunda şimdide hafif sızlıyor.
her ramazan zamanı benim dişlerde problem çıkıyor.
günaydın iyi canım, bende uyukluyorum senin gibi temizlik yaptım bu akşamda yapıcam.
Yarın evimde mukabele okumaya başlayacaklar.
Bende onlara evi temizlitorum.
günaydın canım, ben uyjulu ve yorgun.
sen nasılsın?
:kedi:
Canım uyku problemim yok;ama uykuya doyamıyorum ya:kedi:
Geçmiş olsun canım.Benim de dişlerime baktırtmam lazım aslında çürük falan var.
Bir de canım bebiş düşünüyorsunuz ya siz bence dr.a gidecek olman iyi olmuş.Çünkü hamiş kalmadan önce diş doktoru şart.Çürük bebeğe geçebiliyormuş.Bir de folik asit kullanmaya başladın mı?
angel geçmiş olsun cnm
canım benim inşallah biran önce düzelirsin
oo kimler gelmiş alkisalkisalkis
canım benim şimdi daha iyisin umarım
pokacığım tatil nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
canım ya tarifte yada fırında bişey vardır bence ben okadar börek yaptım hiç hamur olmadı
fisfisfis
ANGEL'cığım canım benim bugün arkadaşlar senden önce açmış topiği,ben de yetişemedim :kedi:
çok geçmiş olsun,daha önceleri de ağrıyordu sanki dişin
benimde 20'lik dişim çıkıyor.6 yıl oldu ara ara ağrı yapıyor,eti sıkıştırıyor sanırım :kedi:
alınyazımsın canım benim nasılsın,işlerin bugünde yoğun mu?
simiramis günaydın canım benim
tubiş nerelerdesin girmiyosun hiç topiğe :umursamaz:
jazminciğim günaydın canım benim sen nasılsın?
Uykum var benimdeee çok geç yattım film izledim.
Ayyy günaydın bu arada herkese
merhaba kızlar gunaydın herkese ben bi dr gidip geliyim tamam kan testi yaptırayım hamişlik varmı yokmu ona göre regl haplarını kullanmaya devam etcvem dun başım döndü birazda bi kesin knt olayım ddedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?