aşk böcüğüyüm dimi opuyorumnanaktan
çok romantik oldu opuyorumnanaktan:kedi:
canım benim aklına getirme süpriz olsun
sen bekledikçe daha çok stres oluyorsun aklına getirme
daha yaşın küçük hem a.s
Canım hayırlısı inşallah.Allah vakti gelince versin.Belki bıraktığını düşündüğün anda hamiş olduğunu öğrenirsin:Saruboceq:
Bekliyorum o zmn canımcımopuyorumnanaktan
:umursamaz:
angel hiç ümidim yok çünkü teraviye gideceğim cnm teraviden 23:00-23:15 gibi çıkacağız eve gelip yatasıya kadar yine saat 12 olur sahura kalkıp sabah namazınıda kılıp öyle yatarım cnm
acıların çocuğu dirim :çok üzgünüm:VALLA ,bi ankaralı arkadaşında ben olurum bakarsın :))) ya onlar mevkiyi söylüyolarda ben tam bilmiyorum tabiki, ama öğrenirsem söylerim sana, ya bizim koçiş gelsin bizde oraya ev hazırlığına başlayalım madem :lepi:
nedenmiş dirim hanımlmaz:
kıskanma kız senide alırız aramıza bi plan yaparız artık kaydirigubbakcemile3
galiba o ajan dirim mi neee kaydirigubbakcemile3
haklısın valla değerlendirmeli
evet yaa bi ankaralılar topluca basarız izmiri
hoşgeldin canım inş allah mutlu etsin her daim tanıtsana kendini
:mymeka::dance:Evet evet kaçırmayın,geç kalmayın.Seneye kadar bitsin evinizkaydirigubbakcemile3
Canım Dirimmiş o ajan:1ninca: Ama onu da biz söyleriz:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
evet canım aynenzemuszemus
ben daha küçüküm
neden bu kadar stres yaptım ki kendime sanki(
inş canım hayırlısı
niye 23:00-23:15 ayol:bbo:
mutlukız ne güzel gelin olmuşsun senin evlendiğin ne kadar oldu?benim saçımı yapamamışlardı oyüzden doğru düzgün fotoraf bile çektiremedim moralim bozulduğu için hep hayalini kurduğum saçı bir türlü yapamamıştı çünkü ama gelinliğim güzeldi doyamadım gelinliğime ya
bidaha düğün yapsam ne:)
acıların çocuğu dirim :çok üzgünüm:
dirim yine küçük emrah oldu :çok üzgünüm:
:mymeka::dance:
anlaştık şekerim :)) bencede demokaraside çareler tükenmez bizde dirimin ajanı olurz yani kaydirigubbakcemile3Evet evet kaçırmayın,geç kalmayın.Seneye kadar bitsin evinizkaydirigubbakcemile3
Canım Dirimmiş o ajan:1ninca: Ama onu da biz söyleriz:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
bende diyorum bu angel nerelerde herkes angel diyo ben göremiyorum, napıyoun şekerim ne var ne yokevet canım aynenzemuszemus
ben daha küçüküm
neden bu kadar stres yaptım ki kendime sanki(
niye 23:00-23:15 ayol:bbo:
acıların çocuğu dirim :çok üzgünüm:
dirim yine küçük emrah oldu :çok üzgünüm:
:mymeka::dance:
çok kafiyeli olmuş canım ŞenizVurdun banaaaaamafoldumben
Bundan sonra acımıcam bende sana:dilcikar:
anlaştık şekerim :)) bencede demokaraside çareler tükenmez bizde dirimin ajanı olurz yani kaydirigubbakcemile3
bende diyorum bu angel nerelerde herkes angel diyo ben göremiyorum, napıyoun şekerim ne var ne yok
duygu sömürüsü yok dirim, benim kadar acıların çocuğu olamazsın kzım ben kıdemliyim 8 aydan fazladır ayrıyım koçişten ama hiç senin gibi yapmıyorum, öyle ben asker eşiyim ayakaları sökmez bizeeee :jeyyar:
çok mu kötüyüm beeeennnnn kafamçokkarıştı
çok kafiyeli olmuş canım Şeniz
şaka yaptım ama
şaka :kedi:
senağlamasenağlamaanlaştık şekerim :)) bencede demokaraside çareler tükenmez bizde dirimin ajanı olurz yani kaydirigubbakcemile3
bende diyorum bu angel nerelerde herkes angel diyo ben göremiyorum, napıyoun şekerim ne var ne yok
duygu sömürüsü yok dirim, benim kadar acıların çocuğu olamazsın kzım ben kıdemliyim 8 aydan fazladır ayrıyım koçişten ama hiç senin gibi yapmıyorum, öyle ben asker eşiyim ayakaları sökmez bizeeee :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bencede daha çok küçüksün şekera.s
anlaştık şekerim :)) bencede demokaraside çareler tükenmez bizde dirimin ajanı olurz yani kaydirigubbakcemile3
angel cnm benim bizim burda müftülük yatsı ezanı 21:30 da okuyor ama 21:45 de okunacakmış herkes yetişsin diye o yüzden önce yatsı namazı kılınıyor daha sonra teraviyi kıldırıyor o yüzden yaklaşık 1 saat veya 1,5 saat sürüyor cnm teraviye gitmesemde evde 5 dak.10 dak.sonra derken kalıyor namaz cnm
angel cnm benim bende 20 lik dişle uğraşıyorum hemde 4 günlük evliyken çıktı ortaya benim sağ üstte cnm dişim doktora gittim film çekti çıkması için yer varmı diye baktı varmış eğer çok rahatsızlık duyarsan sevk edeyim aldıralım dişi çıkmadan dedi ama ben istemedim korktuğum için cnm ilaç kullanıyorum infex ve apranax kullanıyorum cnm
tamam tamam naz edebilirsin vazgeçtim ağlamaasenağlamasenağlama
tamam kız gülmüyoz, hadi nazlan asker eşi olmak zordur nede olsa, durumlarımız aynı değil bakma sen banaagülmeyin bana ama mafoldumben
ay canım ne kötü olmulş yaaangel cnm benim bende 20 lik dişle uğraşıyorum hemde 4 günlük evliyken çıktı ortaya benim sağ üstte cnm dişim doktora gittim film çekti çıkması için yer varmı diye baktı varmış eğer çok rahatsızlık duyarsan sevk edeyim aldıralım dişi çıkmadan dedi ama ben istemedim korktuğum için cnm ilaç kullanıyorum infex ve apranax kullanıyorum cnm
:kedi::kedi:
nası görmezsin beni ya küstümmmafoldumben
ya biliyorum önce yatsı sonra teravih:))
uzun gibi geldi saat ama baktım şimdi burdada 21.30 falan diyor yatsıya
yine 22:30 - 23:00 arasını bulur
ben pek gidemiyorum ama annemlerde olduğum zaman kaçırmam annişle giderim
hele ki kadir gecesini hiç atlamam çok şükür
tesbih namazı falan derken uzar da uzar çok ta güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?