günaydın jasminciğim uykum var sadece onun dışında hiçbir problemim yok bu arada patates böreğim olmadı
jasmin tarifteki gibi yaptım cnm ama 1 saat fırında pişirmeme rağmen içi hep hamur kaldı anlamadım neden böyle oldu beceremedim galiba
Kızlar günaydınlar
nasılsınız bakalım ??
bende iyiyim cnm
dişim ağrıyor
erken çıkıp doktora gidicem
günaydın tubiş nasılsın cnm
Kızlar günaydınlar
nasılsınız bakalım ??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın mutlucum ben iyiyim cnm sen nasılsın
hayırdır jasmin uyku probleminmi var canım:bbo:
bildin bebişimm:kedi:
bende iyiyim cnm
dişim ağrıyor
erken çıkıp doktora gidicem
canım benim inşallah biran önce düzelirsinmerhaba kızlarrr
bugün aranıza katılamadım malesefff arada bir açtım neti bir iki şey baktım çıktım
pek iyi değilim kızlaryaa midem felaket yanıyor ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum
yarında annemlere gideceğim kısmetse haftasonunuda orda geçiririz diye düşündük
beni merak etmeyin olur mu :)
oo kimler gelmiş alkisalkisalkisbende kaçıyorum,kociş gelmek üzeredir,nasıl olsa bundan sonra bol bol görüşücez....angel iyi akşamlar canım...jnazım senide öptüm tekrar....
pokacığım tatil nasıl gidiyor opuyorumnanaktancanlarım nasısınız sizleri çok ama çok ösledimmmmmmmmmmmmm
canım ya tarifte yada fırında bişey vardır bence ben okadar börek yaptım hiç hamur olmadıjasmin tarifteki gibi yaptım cnm ama 1 saat fırında pişirmeme rağmen içi hep hamur kaldı anlamadım neden böyle oldu beceremedim galiba
folik asite hamilelikten önce başlanıyor dimi jazmin.
bide folik mi folik plus mı kullanmak lazım
Ben habersiz hamile kaldığım için folik asit plus vermişti doktorum.Günde 3 tane içiorsun.Ama sanırım plus vermiyorlar önceden kullananlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?