Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jasmin tarifteki gibi yaptım cnm ama 1 saat fırında pişirmeme rağmen içi hep hamur kaldı anlamadım neden böyle oldu beceremedim galiba

jasmin tarifteki gibi yaptım cnm ama 1 saat fırında pişirmeme rağmen içi hep hamur kaldı anlamadım neden böyle oldu beceremedim galiba

Bir dahakine olur canım.İlk deneyişindi ne de olsa...Bir de patatesleri çok kaynatmamak gerek annem hafif kaynamaya başladıktan 2-3 dk. sonra altını kapatıyordu patateslerin..

bende iyiyim cnm
dişim ağrıyor
erken çıkıp doktora gidicem

iyim canım sen nasılsın?
ben 2 haftadır dişlerimle uğraşıyorum dün akşam bitti sonunda şimdide hafif sızlıyor.
her ramazan zamanı benim dişlerde problem çıkıyor.

günaydın tubiş nasılsın cnm

günaydın iyi canım, bende uyukluyorum senin gibi temizlik yaptım bu akşamda yapıcam.
Yarın evimde mukabele okumaya başlayacaklar.
Bende onlara evi temizlitorum.

Kızlar günaydınlar

nasılsınız bakalım ??

günaydın canım, ben uyjulu ve yorgun.
sen nasılsın?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın mutlucum ben iyiyim cnm sen nasılsın

hayırdır jasmin uyku probleminmi var canım:bbo:

bildin bebişimm:kedi:

bende iyiyim cnm
dişim ağrıyor
erken çıkıp doktora gidicem

:kedi:

Canım uyku problemim yok;ama uykuya doyamıyorum ya:kedi:

Geçmiş olsun canım.Benim de dişlerime baktırtmam lazım aslında çürük falan var.
Bir de canım bebiş düşünüyorsunuz ya siz bence dr.a gidecek olman iyi olmuş.Çünkü hamiş kalmadan önce diş doktoru şart.Çürük bebeğe geçebiliyormuş.Bir de folik asit kullanmaya başladın mı?

tubiş Allah kabul etsin cnm mukabeli Allah kolaylık versin bende cumartesi temizleyeceğim evi inşallah ve hergün 1 yasin okumaya çalışacağım

canım benim inşallah biran önce düzelirsin

bende kaçıyorum,kociş gelmek üzeredir,nasıl olsa bundan sonra bol bol görüşücez....angel iyi akşamlar canım...jnazım senide öptüm tekrar....
oo kimler gelmiş alkisalkisalkis
canım benim şimdi daha iyisin umarım
canlarım nasısınız sizleri çok ama çok ösledimmmmmmmmmmmmm
pokacığım tatil nasıl gidiyor opuyorumnanaktan

canım ya tarifte yada fırında bişey vardır bence ben okadar börek yaptım hiç hamur olmadı
fisfisfis
ANGEL'cığım canım benim bugün arkadaşlar senden önce açmış topiği,ben de yetişemedim :kedi:
çok geçmiş olsun,daha önceleri de ağrıyordu sanki dişin
benimde 20'lik dişim çıkıyor.6 yıl oldu ara ara ağrı yapıyor,eti sıkıştırıyor sanırım :kedi:
alınyazımsın canım benim nasılsın,işlerin bugünde yoğun mu?
simiramis günaydın canım benim
tubiş nerelerdesin girmiyosun hiç topiğe :umursamaz:
jazminciğim günaydın canım benim sen nasılsın?

Uykum var benimdeee çok geç yattım film izledim.
Bugünde işe erken gelince kötü oldu ((((((((

Ayyy günaydın bu arada herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…