Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şaka yaptım canım ya...unutadabilirsin....dogru söylüyosun uzun zamandır yoktum,yazlıklardada internet yoktu....arada girdim ama yazmaya fırsatım olmadı...neler oldu bak merak ettim...:)

kaydirigubbakcemile5

çok sevindim ya....bebekler artmış....canım ben güzelce bi dinleneyim,eylül ekim gibi diye düşündüm,başlıcaz inşallah....sende başla artık....

evet cnm arttı
hayırlısı bakalım
darısı başımıza
sağlıkla sıhhatle inş
.

kaydirigubbakcemile5

evet cnm arttı
hayırlısı bakalım
darısı başımıza
sağlıkla sıhhatle inş
.

ay ne güzel ankaradan kendime bi arkadas buldum.....yaşasın....ankaralılara 1 yıl boyunca dil döktüm,araşalım,görüşelim diye kimseden ses cıkmadı...inşallah biz görüşürüz angel ya.....

ay ne güzel ankaradan kendime bi arkadas buldum.....yaşasın....ankaralılara 1 yıl boyunca dil döktüm,araşalım,görüşelim diye kimseden ses cıkmadı...inşallah biz görüşürüz angel ya.....

görüşelim canımın içi
ben eryamanda oturuyorum
batıkent ostimde çalışıyorum
ne zaman istersen tanışalım görüşelim kaynaşalım ciciş
ankaralı çok var

dirim
haktan
pamuk
alınyazım
ben
sen
:))))

sen nerdesin canımcım

sende bebek calışmalarına başladınmı angel?

başladım cnm bu ay 3.ayım
bakalım
hayırlısı canım

hayırlısı canım....bende bu ay başlıcam...bi düşük yaptım,belki hatırlıyosundur...kanda bi problem cıktı,dr da ilaç verdi iki ay hem ilacımı kullandım,hemde güzelce dinlendim,bu ay allah izin verirse kan tahlilleri yaptırıp denemeye başlıcaz....ben ümitköyde oturuyorum,ama annemler yenimahallede,batıkent eryaman o tarafları bilirim,birgün ayarlayalım görüşelim canım....

merhaba kızlarrr
bugün aranıza katılamadım malesefff arada bir açtım neti bir iki şey baktım çıktım
pek iyi değilim kızlaryaa midem felaket yanıyor ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum
yarında annemlere gideceğim kısmetse haftasonunuda orda geçiririz diye düşündük
beni merak etmeyin olur mu :)

güle güle git canım....iyi bak yaramazımıza....:) öptüm kocaman....Şeniz

bende kaçıyorum,kociş gelmek üzeredir,nasıl olsa bundan sonra bol bol görüşücez....angel iyi akşamlar canım...jnazım senide öptüm tekrar....

biliyorum canım hatırlıyorum
düşükten sonra pek gelmedin zaten:))
hayırlısı hakkımızda canımcım herşeyin bi zamanı var bebişlerinde
inş hayırlı vakitte gelecekler

iyi akşamlar cnm
iyi gezmeler
annenle sanaŞeniz

angel cım senide öpüyorum bitanemm Şeniz
özle beni olur mu :)

bende seni öpüyorum kuşumm
özlezmiyim ben hiç seniopuyorumnanaktan

bende kaçıyorum,kociş gelmek üzeredir,nasıl olsa bundan sonra bol bol görüşücez....angel iyi akşamlar canım...jnazım senide öptüm tekrar....

görüşürüz canım
iyi akşamlar
öpüyorum kocamannopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…