Soruya bak benim bile ilişkim gizliydi be 26 yaşında ben evlenecem dedim direkt.size bir şey soracağım ama dürüstçe cevap verin olur mu...
bu 1.5 yıllık sevgililik dönemini gizli saklı mı yaptınız yoksa aileler ilişkinize sıcak bakıyor muydu?
Ailelerin haberi yoktu
kız yok o anlamda sormadım,bazı aileler kuzenle nişanlamaya sıcak bakarlar,hani birbirlerine yakıştırıp sizi everelim diyip yüzük takarlar,evlenene kadar nişanlı kalırlar ya,acaba böyle bir şey oldu da nişanlıyken mi hamile kaldı diye sordumSoruya bak benim bile ilişkim gizliydi be 26 yaşında ben evlenecem dedim direkt.
Seni üzmek istemem canım bir de hamilesin.kuzeninle de evlenmissiniz Allah mutlu etsin.Ailelerin haberi yoktu
Anladım cevap gelsin bakalım.kız yok o anlamda sormadım,bazı aileler kuzenle nişanlamaya sıcak bakarlar,hani birbirlerine yakıştırıp sizi everelim diyip yüzük takarlar,evlenene kadar nişanlı kalırlar ya,acaba böyle bir şey oldu da nişanlıyken mi hamile kaldı diye sordum
Haberleri yoktu işte, nişanlı falan değildik. İkna etmek de pek kolay olmadı. Babam hala konuşmuyor benimle...kız yok o anlamda sormadım,bazı aileler kuzenle nişanlamaya sıcak bakarlar,hani birbirlerine yakıştırıp sizi everelim diyip yüzük takarlar,evlenene kadar nişanlı kalırlar ya,acaba böyle bir şey oldu da nişanlıyken mi hamile kaldı diye sordum
Mecbur bırakma diye birşey yok kaç kere yazıcamÇocuk için yapılan evlilikler, çocuk için bitirilemeyen evlilikler yine çocuk olmadığı için sürmeyen evlilikler vs vs.
Evlenmeye mecbur bırakılmış birinden ne bekliyordunuz ki?
anladım,çocuk için evlenmişsiniz işte... muhtemelen ondan böyle davranıyor. tamam size kızdık da sıra eşinizde şimdi.Haberleri yoktu işte, nişanlı falan değildik. İkna etmek de pek kolay olmadı. Babam hala konuşmuyor benimle...
Adam evlenmek zorunda hissettiği için evlenmiş sizinle kusura bakmayın da keske hamile kalmadan önce kiminle ilişkiye girdiğinizi idrak etseydiniz şuan böyle bir soruna maruz kalmazdinizAblalarım ben 4 aylık evliyim. Ama yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor, bana karşı çok soğuk davranıyor. İşten geliyor direkt televizyon ya da bilgisayar başına gömülüyor. Üstelik hamileyim, bu durumda ne yapacağımhep böyle mi olacak evliliğimiz?
Ensest ilişkinin adı sevgi olmuşHayır tabii ki. Seviyorum onu...
Bildiğin sapıklık yakuzenle evlenmek bana biraz nahoş geliyor :)
İlişkiye girerkende mi mecbur kalmış? Ne biçim hayatlar yaşıyor bu insanlar ya. Kuzen kuzen aklım almıyorKuzeninizden hamile kaldığınız için mi evlendiniz? Sizinki evlilik bile değil ki. Mecburiyetten sizinle evlenmiş adamdan ne kocalık bekleyin, ne babalık.
Savunuyor musunuz içinde olduğunuz durumu yoksa tuhaf olduğunun farkında mısınızKuzenimle (şu an kocam) birlikte olduğum için "linç" yedim
Seviyormuş kuzenler birbiriniİlişkiye girerkende mi mecbur kalmış? Ne biçim hayatlar yaşıyor bu insanlar ya. Kuzen kuzen aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?