Yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor

shngul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
14
-23
1
25
Ablalarım ben 4 aylık evliyim. Ama yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor, bana karşı çok soğuk davranıyor. İşten geliyor direkt televizyon ya da bilgisayar başına gömülüyor. Üstelik hamileyim, bu durumda ne yapacağım hep böyle mi olacak evliliğimiz?

Evliliğe adapte olmamış olabilir.

Uzulme sen erkeklerin çoğu öyle evlenene kadar ilgilidirler evlendikten sonra degisiverirler.
Simdi ben hamileyim ilgi istiyorum guzel siz soylese dünya benim olacak bi tabağı alip kaldırsa mutlu olacağım yanına uzansam vs vs vs ..
Erkekler evlenmeden önce mobilya iken evlenince o mobilya puff gidiyor hammaddesi ne ise o oluyor istisnalar elbet vardır..
Uzulme hamileliğin keyfini çıkar senin gibi anne olmak isteyen paralar döküp nasip olmayan kadınlar var kendine odaklan mutlu ol.
bencillerdir kendini düşünürler rahatlarina düşkündürler ..
Anlican senin evde beslediğin varlıklardan cok yalnız değilsin.. Bende de var ondan.. ayni ayar...

Bize en başından anlatsana. Tecavüz mü?

Amcasın oğlundan hamile !

konu sahibi adam sizinle zoraki evlenmiş ve böyle olacağı belliymiş,normal bir evlilik yaşama şansınız... bilmiyorum ki :/

amca oğluyla ilişki yaşamak da...

bilmiyorum belki benim bakış açımla alakalıdır,kuzenle evlenmek bana biraz nahoş geliyor :)

verecek tavsiyemiz inanın yok,ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.

adam sizi sevmiyor muhtemelen...

ilişkiye girerseniz de korunun,o da mutlaka kondom taksın,başkalarıyla birlikte oluyor olma ihtimali yüksek çünkü bu durumda :/

Kuzeninizden hamile kaldığınız için mi evlendiniz? Sizinki evlilik bile değil ki. Mecburiyetten sizinle evlenmiş adamdan ne kocalık bekleyin, ne babalık.

Adamı evlenmeye mecbur bırakmışsınız. Belli ki evlenmeye niyeti yoktu
Zorla diye birşey yok ama biraz aceleye geldi.
konu sahibi yanlış anlamayın ama,emoji skorunuz neden o kadar eksilerde? daha önce size kızmışız belli ki, anlaşılan işe de yaramamış eski konunuz neydi? hatırlarsam daha iyi yorum yaparım.
Kuzenimle (şu an kocam) birlikte olduğum için "linç" yedim

Senin bakış açınla ilgisi yok. Ilkel toplumlarda görülen ve yanlış bir şey olarak kabul edilen bir şey akraba evliliği.

Zorla diye bir şey yok. Evlenmeden önce 1.5 yıllık ilişkimiz vardı zaten. Sadece biraz aceleye geldi.
size bir şey soracağım ama dürüstçe cevap verin olur mu...

bu 1.5 yıllık sevgililik dönemini gizli saklı mı yaptınız yoksa aileler ilişkinize sıcak bakıyor muydu?

size bir şey soracağım ama dürüstçe cevap verin olur mu...

bu 1.5 yıllık sevgililik dönemini gizli saklı mı yaptınız yoksa aileler ilişkinize sıcak bakıyor muydu?
Ailelerin haberi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…