Daha önceden hamileydim zaten...Bilinçli mi hamile kaldınız ben anlayamıyorum evliliğin ne olduğunu anlamaya fırsat kalmadan hamile kalan insanları
Uzulme sen erkeklerin çoğu öyle evlenene kadar ilgilidirler evlendikten sonra degisiverirler.Ablalarım ben 4 aylık evliyim. Ama yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor, bana karşı çok soğuk davranıyor. İşten geliyor direkt televizyon ya da bilgisayar başına gömülüyor. Üstelik hamileyim, bu durumda ne yapacağımhep böyle mi olacak evliliğimiz?
Adamı evlenmeye mecbur bırakmışsınız. Belli ki evlenmeye niyeti yoktuDaha önceden hamileydim zaten...
Amcasın oğlundan hamile !konu sahibi yanlış anlamayın ama,emoji skorunuz neden o kadar eksilerde? daha önce size kızmışız belli ki, anlaşılan işe de yaramamışeski konunuz neydi? hatırlarsam daha iyi yorum yaparım.
Bize en başından anlatsana. Tecavüz mü?Ablalarım ben 4 aylık evliyim. Ama yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor, bana karşı çok soğuk davranıyor. İşten geliyor direkt televizyon ya da bilgisayar başına gömülüyor. Üstelik hamileyim, bu durumda ne yapacağımhep böyle mi olacak evliliğimiz?
Hayır tabii ki. Seviyorum onu...Bize en başından anlatsana. Tecavüz mü?
Sen seviyorsun diye senin kocan mı olsun istedin? Belki de en başında böyleydi. Ama sen ben onu mutlu ederim filan mı dedin?Hayır tabii ki. Seviyorum onu...
Amcasın oğlundan hamile !
Kuzeninizden hamile kaldığınız için mi evlendiniz? Sizinki evlilik bile değil ki. Mecburiyetten sizinle evlenmiş adamdan ne kocalık bekleyin, ne babalık.Ablalarım ben 4 aylık evliyim. Ama yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor, bana karşı çok soğuk davranıyor. İşten geliyor direkt televizyon ya da bilgisayar başına gömülüyor. Üstelik hamileyim, bu durumda ne yapacağımhep böyle mi olacak evliliğimiz?
Zorla diye birşey yok ama biraz aceleye geldi.Adamı evlenmeye mecbur bırakmışsınız. Belli ki evlenmeye niyeti yoktu
Kuzenimle (şu an kocam) birlikte olduğum için "linç" yedimkonu sahibi yanlış anlamayın ama,emoji skorunuz neden o kadar eksilerde? daha önce size kızmışız belli ki, anlaşılan işe de yaramamışeski konunuz neydi? hatırlarsam daha iyi yorum yaparım.
Senin bakış açınla ilgisi yok. Ilkel toplumlarda görülen ve yanlış bir şey olarak kabul edilen bir şey akraba evliliği.
konu sahibi adam sizinle zoraki evlenmiş ve böyle olacağı belliymiş,normal bir evlilik yaşama şansınız... bilmiyorum ki :/
amca oğluyla ilişki yaşamak da...
bilmiyorum belki benim bakış açımla alakalıdır,kuzenle evlenmek bana biraz nahoş geliyor :)
verecek tavsiyemiz inanın yok,ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.
adam sizi sevmiyor muhtemelen...
ilişkiye girerseniz de korunun,o da mutlaka kondom taksın,başkalarıyla birlikte oluyor olma ihtimali yüksek çünkü bu durumda :/
Zorla koca yaptığınız kuzeninizden dolayı şaşırdık sadeceZorla diye birşey yok ama biraz aceleye geldi.
Kuzenimle (şu an kocam) birlikte olduğum için "linç" yedim
Zorla diye bir şey yok. Evlenmeden önce 1.5 yıllık ilişkimiz vardı zaten. Sadece biraz aceleye geldi.Zorla koca yaptığınız kuzeninizden dolayı şaşırdık sadece
size bir şey soracağım ama dürüstçe cevap verin olur mu...Zorla diye bir şey yok. Evlenmeden önce 1.5 yıllık ilişkimiz vardı zaten. Sadece biraz aceleye geldi.
Ailelerin haberi yoktusize bir şey soracağım ama dürüstçe cevap verin olur mu...
bu 1.5 yıllık sevgililik dönemini gizli saklı mı yaptınız yoksa aileler ilişkinize sıcak bakıyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?