- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
sebebi mecburi evlilik yaptığı içinDaha önceden hamileydim zaten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebebi mecburi evlilik yaptığı içinDaha önceden hamileydim zaten...
yasiniz da küçük sanırım bir erkek için aileni karşına aldığını değmez bu acele ne kendinize yazık ediyorsunuzHaberleri yoktu işte, nişanlı falan değildik. İkna etmek de pek kolay olmadı. Babam hala konuşmuyor benimle...
Acelen neydi ya hemen hamile kalmissinAblalarım ben 4 aylık evliyim. Ama yeni evli olmamıza rağmen kocam benimle ilgilenmiyor, bana karşı çok soğuk davranıyor. İşten geliyor direkt televizyon ya da bilgisayar başına gömülüyor. Üstelik hamileyim, bu durumda ne yapacağım hep böyle mi olacak evliliğimiz?
Ailede özürlü kimse var yazmamış ki. Öyle olsaydı ihtimal yüksek olurdu. Kalıtımı bilmeden yorum yapmışsınız.Amca çocukları, 1. Derecede kan bağı var. Doğacak çocuğun özürlü ihtimali çok yüksek. Test yapıldı mı?
Neden tuhaf olsun, birbirini seven iki insanın birlikte olması neden herkese batıyor bu şekilde...Savunuyor musunuz içinde olduğunuz durumu yoksa tuhaf olduğunun farkında mısınız
22 yaşıma gireceğim 1 ay sonra.yasiniz da küçük sanırım bir erkek için aileni karşına aldığını değmez bu acele ne kendinize yazık ediyorsunuz
Evet resmi olarak da evliyizgerçekten evli misiniz Resmi nikah var mı?
insanlar kendi tercihleri ile yaşar sizin yasantiniz bize değil size batıyor...Neden tuhaf olsun, birbirini seven iki insanın birlikte olması neden herkese batıyor bu şekilde...
22 yaşıma gireceğim 1 ay sonra.
Evet resmi olarak da evliyiz
Bu yazını Urfa dan okuyorumSenin bakış açınla ilgisi yok. Ilkel toplumlarda görülen ve yanlış bir şey olarak kabul edilen bir şey akraba evliliği.
Kalıtımdan ziyade akraba oluşlarından gelen bir durum gereği evlilik sonucu doğacak çocukta bazı hastalıklar görülebiliyor, internetten bakabilirsiniz, ailede engelli(özürlü yazmışsınız) bir birey olmasa dahi sırf akraba oldukları için bebekte bir sağlık sorunu olabiliyor.Ailede özürlü kimse var yazmamış ki. Öyle olsaydı ihtimal yüksek olurdu. Kalıtımı bilmeden yorum yapmışsınız.
Arkadaşlar herkes fikrini yazıyor ama hamile bir kadının üstüne bu kadar da gidilmemeli bence. Evet bence de kuzen evliliği olmamalı ama hem ülkemizde yasal bir evlilik hem de -müslümansa kendileri- İslamiyette de serbest olan bir şey.
Tamam fikrinizi yazın ama karşınızdakinin hamile olduğunu unutmayın.
İnternetten bakmama gerek yok. Ortaokul fen bilgisi konusu Özürlü kelimesini cevap verdiğim kişi kullandığı için öyle karşılık verdim.Bu yazını Urfa dan okuyorum
Kalıtımdan ziyade akraba oluşlarından gelen bir durum gereği evlilik sonucu doğacak çocukta bazı hastalıklar görülebiliyor, internetten bakabilirsiniz, ailede engelli(özürlü yazmışsınız) bir birey olmasa dahi sırf akraba oldukları için bebekte bir sağlık sorunu olabiliyor.
bari kocam diyin kuzenim demeyi nasıl mideniz kaldırıyorZorla diye birşey yok ama biraz aceleye geldi.
Kuzenimle (şu an kocam) birlikte olduğum için "linç" yedim
Ailede engelli yoksa ihtimal düşük gibi konuşmuşsunuz ya ona istinaden yazdım, farklı hastalıklar da olabiliyor sırf akraba oldukları için diye (talasemi, sma vs.gibi)İnternetten bakmama gerek yok. Ortaokul fen bilgisi konusu Özürlü kelimesini cevap verdiğim kişi kullandığı için öyle karşılık verdim.
İki kişi aynı aileden oldukları için ailede olan olan herhangi bir hastalığın devam etme ihtimali yüksek.
Kuzenin çünkü birbirini seven iki insan akraba olunca tabi tuhaf gelir. Dünyada insan mı kalmadı kuzenden başkaNeden tuhaf olsun, birbirini seven iki insanın birlikte olması neden herkese batıyor bu şekilde...
Kesinlikle katılıyorum.Evlılık oncesı bebek evlılıge mecbur bırakırken, berbat evlılıge kurtarsın diye yapılan cocuk o evliligi bosuna uzatıyor.
Yanı cocuk cozum degıl, yanı cocuk eslerın birbirini cok sevmesini saglamıyor. Kurtulus cocukta degıl.